lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> No, to kiedy zaczynamy rekultywację Lidzbarka? Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Pią Paź 13, 2006 7:40 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

Memłaku mylisz się w swoich sądach o nas.Nie każdy ma w tym własny interes.Owych ludków nie muszę znać osobiście i nie chcę.Piszę to co widzę na codzień ,a widzę zbyt dużo i patrzyć bezczynnie.Tych trzech weź sobie do swojej spółki to Cię wyrolują na żebry.
A jeśli burmistrz nic zdziałać nie może" z jakichś tam powodów" bo rada bo radni itd.to niech zwolni ten zydel i więcej niech na niego nie siada.
Tu są potrzebni ludzie którzy "głową mur przebijają" i nie wkurzaj innych swoją pisownią i memełaniem.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 2:05 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

A ja w dalszym ciągu czekam na nazwiska i programy skrótowe,
kandydatów na radnych.
Już sa zarejestrowani, więc można podać nazwiska.
Ciekawe kto i dlaczego zgodzili sie kandydować?
Uchylcie rąbka tajemnicy.

Nie obrażajmy sie nawzajem,kazdy ma swój poglą na sprawy,i dobrze, ze go wypowiada.
O mozliwaościach radnych, rady i burmistrza mamy mgliste pojęcie, dobrze jak ktos cos napisze.
W mojej wyobrażni, powinien to być zespół ludzi mądrych,spolegliwych, pracowitych, dobrze ze sobą współpracujacy, nawet jeśli intencje mają różne.
Nie widziałbym w tym zespole nauczycieli, lekarzy,mundurowych, jeżeli takowi sie znajdują, - to błąd. To sa " korporacje" znajace tylko swoje problemy i potrzeby. a nie całosci. /Chyba,- idealista/.
Pozdrawiam. ikmr.
PostWysłany: Sob Paź 14, 2006 6:38 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

Tym razem krótko. Jeśli chodzi o medyków i ludzi pracujących w tej branży to oczywiście,że są chętni.Nawet podstępnie za przyjaźń próbowali zdobyć podpisy.Co do mundurowych i nauczycieli to nie wiem...
Pozdrowionka.
PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 1:40 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Widzę, a w zasadzie nie widzę odważnego przyszłego radnego,
lub kandydata na burmistrza, do zabrania głosu na forum.
Olewacie nas, ale my, możemy potem olać Was.

Zachęcam, - odwagi.
Zapewniam o przychylnym przyjeciu na forum.
Zróbcie wyłom w dotychczasowych praktykach notabli.
My, też ludzie i obywatele miasta.

Jedna z osoba z piszących, przyznała sie o chęci kandydowania -podyskutujmy, chcemy pomóc.

Pozdrawiam. ikmr.
PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 2:47 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

ikmr odpowiem Tobie mataforycznie Wink jak oni chca glos zabrac na forum......

"Ty chyba ikmr w bajki wierzysz" Wink Twisted Evil
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Pon Paź 16, 2006 6:58 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

p-D

Wierze w ludzi, choć czasami mam złe mysli.

Bedąc kiedyś w Lidzbarku na spotkaniu z "S" , wszscy kondydujący na posłów chcieli być w komisji "Ochrony srodowiska". zemdliło mnie i musiałem wyjść.
Jezeli kotoś, idzie do Ratusza, to musi wiedzieć, po co tam idzie.
- Załatwiać swoją czy, innych sprawę.
Jezeli ktoś jest z namaszczenia, musi przyjac innych "program",
przynajmiej musi go znać pobieżnie.
Jezeli "ktoś" wstydzi się napisać pięć zdań na stronie, to jak bedzie zabierał głos na sesjach, stanie sie tylko klakierem, "szbelką",potakiwaczem.
Czyżby wóz nie zmienił kolein.
To po co wybory?
"Moja chata zdala.....".
Pozdrawiam. ikmr.
PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 4:03 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Powiem szczerze ikmr-rze , nie wierze w rekultywacje Lidzbarka.

Wszystko zmierza ku upadkowi ,Ci młodzi ktorzy zostali i siedza cicho na tyłku bo im ciepło n aposadkach odpokutują za to w przyszłości.

Tak jak napisała bodajże lidzbarszczanka na ulicy gdzie jest zameldowanych 24 osoby wyjechało za chlebem 16.

W Lidzbarku pozostaną emeryci i rencisci ( w co tez wątpie) ,młodzież szkolna ( ta co konczy szkoły wyjeżdza co najmniej do stolicy - byłe dalej z tąd )margines społeczny , oraz wszelkiej maści notable ktorzy sądzą że będą kiedyś potrzebni.

Właśnie że nie będą - wszyscy wyjadą - emerytur brak , podatków brak , zamek na zamek lidzbarski i prosić tylko bartoszczan o p rzyjęcie do grodu co zamka nie ma.

I ludzie !!!!! Ludzie nie wierze w zadną rekultywację , wody geotermalne w 30 mln EURO , gatki szmatki , projekty zrobione Crying or Very sad .

Powiem Wam teraz nadchodzi zima bedzie zimno pusto ciemno ponuro i wszyscy zapadniemy na depresję warminsko-zimową , ale powiem Wam będzie puściej wieczorami i popoludniami niż rok wcześniej..............
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 9:41 am Odpowiedz z cytatem
Baba Blond
Gość

O, kurza twarz w mokrą ścierkę zawinięta! - Tak powiadał Muchlado/Ś.P/, facet, który postawil na nogi zespól Warmia, wbrew wszystkim zlym prognozom i klimatowi zupełnie niesprzyjającemu rozwojowi tożsamości lokalnej. - Lata przeszłe to były.
A teraz do rzeczy. W przypływie dobrego samopoczucia postanowiłam, że może to ja naprawiać będę świat w Lidzbarku. Trzeba było co-nieco sie rozeznać w jakim ewentualnie towarzystwie przyjdzie mi pracować, bo do tego sie sposobilam. No to ruszyłam w miasto porozmawiac m.in. z osobami, ktore mają podobne zapędy. I wiecie co? Z rozmow nie wyłowilam ani jednego zdania, co i kto móglby zrobić w Lidzbarku. Żadnego konkretu. Jeden podpieral sie programem partii, drugi piał humny pochwalne na zapas, ktoś innym polegał będzie na współtowarzyszach, a ktos inny będzie kontunuował dobra robotę poprzedników, ktos inny - bo jest prezesem stowarzyszenia i ma poparcie.
Kurde!!! Ani mi sie śni w to towarzystwo pakować, bo jak patrzę w lustro, to na wariata nie wyglądam. A tak nawiasem mówiąc, ktoś ze znajomych pracujacych w swiecie, zaproponował mi wyjazd wlaśnie w swiat. Konkret, legalnie, za pieniądze i to dobre. I osiołkowi w żlobie dano... Co zrobie, nie wiem, ale w wyścigu nie wezmę udziału, bo nawet moje kury by mnie wyśmiały.
Śmiesznym jest to, że żaden ze startujących nie ma ochoty na odezwanie sie na forum. Nie wierzę, że nie mają dostępu do internetu, ani to, że nie znaja sie na klawiaturze w komputerze. Przecież Polska to nie światowe zadupie!
No to słoneczka i ciepełka życzę - Baba Blond
PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 3:07 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

B-B masz rację tylko że jak mnie i mojej koleżance nadarzy się okazja wyjazdu na ZAWSZE zrobimy to z zamkniętymi oczami.
Głosować na "tchórzy" jakoś mi się nie kwapi.O startujących cisza bo prawdopodobnie JUŻ PO WYBORACH!!!!!!!!!!
Tobie B-B życzę powodzenia we wszystkich przedsięwzięciach...
PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 3:36 pm Odpowiedz z cytatem
karol
Gość

.......... liczba mieszkańców miasta lidzbark w 2000 roku ?
16 545 liczba mieszkańców miasta lidzbark w 2004 roku
........... liczba mieszkańców miasta lidzbark w 2006 roku ?
No, to kiedy zaczynamy rekultywację Lidzbarka?
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006