|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Propozycje dotyczące > LIDZBARK.COM< |  |
Wysłany: Sro Kwi 21, 2004 11:42 pm |
|
|
| Hiszpan |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 07 Lut 2004 |
| Posty: 18 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Szkoda, że nie ma wyraźnie wyszczegolnionego miejsca gdzie można byloby zadać pytanie lub dać propozycję dotyczącą stronki. Wydaje mi się, że w zamiarze bylo wlaśnie to miejsce >LIDZBARK.COM< na sprawy z grubsza biorąc "organizacyjne " tego forum, a dyskusje dotyczące miasta i okolic -to >Nasze miasto i okolice<. Niestety,teraz siedzę i myslę gdzie mam napisać? Podlączyć się pod temat >Rekolekcje<, lub >Hiszpan na Burmistrza< albo dodać do tematu>Co jeszcze przydaloby się tu dodać?<. Wszystkie miejsca wydają się zle, zaczyna sie robić tu mętlik a przypuszczam, że to dopiero początek. Co będzie poźniej-strach pomyśleć -no jeśli ktoś bedzie chcial czegoś poszukać, zmuszony raczej będzie do przeczytania wszystkiego "od dechy do dechy",a to raczej nie brzmi zbyt zachęcająco. Na przyklad jeśli ja trafilbym po raz pierwszy na te forum z "polecenia" i szukalbym czegoś, to raczej nie przebrnąlbym przez temat >Gdzie najchętniej...<, nie oznacza to, że jestem przeciwnikiem takich tematow,broń Boże. Jedynie chodzi o to,że nie wszystkich to interesuje -i to jest wlaściwe. Z drugiej strony, nie wszystkich obchodzi co się dzieje w samorządzie i nie chcą tego się dotykać a z radością poczytaliby sobie o czym innym. Teraz jeszcze jest szansa uporządkowania tego i Kudlaty-gorąco namawiam Cię do tego. O ile jaśniej by bylo gdyby pogrupować dyskusje i przydzielić je do innych tematow np; Ale stara sonda...,Oceń stronę , Co jeszcze przydaloby się tutaj dodać, z tym że w ostatnim wątku jeśli zaczelaby się dyskusja rozwijać na jakiś temat dotyczący tej strony to robilbym osobny watek. Wszystkie ktore dotyczą miasta i okolic a nie są pogrupowane oddzielnie. Tutaj zawędrowalyby wszelkie dyskusje ktore naprawdę nie można inaczej pogrupować, np: Rekolekcje, Ruszcie się wreszcie, Dlaczego nikt nic nie pisze? ....Nudy....kroluje.Oczywiście rownież -Radjo Cetos. W tym miejscu jedynym wyraźnym wskaźnikiem(dla jasnosci sytuacji) bylaby informacja o zgodzie wpisujących się na możliwość zamieszczenia wypowiedzi w KL.
No tak, mialo być znow trzy zdania. A zapytania do Ciebie Kudlaty nie zadalem. no coż -moze następnym razem, bo znow wyjdzie niesamowicie jakiś dlugi dziwoląg. Wpisuję to, ponieważ prosileś na pierwszej stronie o uwagi do Twojej stronki. Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2004 5:22 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 688 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Masz rację, zajmę się tym w najbliższym czasie.
Pozdrowienia |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
Wysłany: Pią Kwi 23, 2004 7:12 pm |
|
|
|
Nie zauważyłam , żeby Hiszpan miał coś sensownego do powiedzenia , oprócz pouczania i oceniania innych .
Dużo też wie o bakteriach w odbycie.
Systematyka , najlepiej sprawdza się w naukach biologicznych.
Po co Kudłaty raptem ma się nią zająć , skoro i tak nie ma chętnych do dyskusji !!!
Czy o porządek i systematykę tu chodzi? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Kwi 30, 2004 12:56 pm |
|
|
| Saradok |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 05 Kwi 2004 |
| Posty: 15 |
| Skąd: Galaxy far far away |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wiesz co Izka jak nie urok to sraczka no naprawde...
Chłopak coś chciał powiedzieć
DORADZIĆ cholera nie pouczyć...
Ty jesteś zwykłą prowokatorką...cieszy cie stawanie ludziom okoniem w gardle, czerpiesz z tego nieopisaną rozkosz co dla mnie jest CHORE. Zawsze naprzeciw. Jak ja mówie, że zielone, Ty że czerwone, jak ja chleb to Ty bułke...no litości, daj ludziom spokój i nie zaśmiecaj forum.
Tylko Ty jesteś najmądrzejsza najwspanialsza i wogóle eh ah...NIC nie wnosisz, żadnych pomysłów...tylko krytykujesz i oceniasz...wszystko to co zarzucasz Hiszpanowi...  |
|
_________________ Prózność - mój ulubiony grzech. |
|
|
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2004 10:44 am |
|
|
| Lu |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 29 Mar 2004 |
| Posty: 81 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2004 6:14 pm |
|
|
| Saradok |
| Junior |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jestem true evil nie zbliżac się bo będe kazał kołem łamac albo zdzierać pasy !!  |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2004 7:06 pm |
|
|
| Lu |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 29 Mar 2004 |
| Posty: 81 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
<podchodzi odważnie trzy kroki na wszelki wypadek podnosząc z ziemi kij sękaty>
 |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2004 12:24 pm |
|
|
|
Przykro mi Saradok ,ale nie możesz zabronić mi zabierania głosu na tym forum. To komu ma ono służyć - Tobie, Lu i Hiszpanowi ?
Nie musisz co najwyżej wchodzić ze mną w" dyskusje ", jeśli coś Ci się nie podoba.
Przejżyj wszystkie swoje wypowiedzi i uczciwie powiedz czy sam nie zaśmiecasz?
A swoją drogą mogę poruszać tematy typu "czy Tobie też pani Zosia z mięsnego odkłada lepsze kawałki? " .
Tylko ,że one napewno nie wzbudzą emocji  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2004 9:10 pm |
|
|
| Saradok |
| Junior |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ależ ja Ci nie zabraniam wypowiadać się...ino żeby to było odpowiednio z kulturką i mądrze i będzie wspaniale... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |