|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | 60 Lat |  |
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 7:21 am |
|
|
| goro |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 22 Maj 2006 |
| Posty: 19 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
To bedzie kolejny smenty temat, tylko po narzekać. W tym roku Lidzbarski Klub Sportowy , a wlasciwie to od niedawna Miejski obchodzil bedzie 60-lecie. Niestety z histori naszego klubu nie pamietam duzo, napewo kiedys bylismy w 3 lidze pamietam tez jakies zwyciestwo w pucharze warmi i mazur(po rzutach karnych). Przez kilka sezonow wystepowalismy w 4 lidze (ponoć sąaspiracje na odbudowanie klubu) i tak naprawde na tym sie konczy moja i pewnie wielu innych wiedza na temat histori Polonii...
Jestem ciekaw czy miasto lub zarzad zorganizuje jakas atrakcje na ten jubileusz  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | ce_bula |  |
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 6:34 pm |
|
|
| ce_bula |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 31 Mar 2005 |
| Posty: 117 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A ja pamętam te czasy, kiedy na każdym podwórku grało sie w nogę, wybijało sąsiadom okna, właziło po piłkę do ogródków, obrywało od sąsiadek po uszach i strzelało się - GOOOLEEE! A jak przyjechała autokarem drużyna z Bartoszyc i wygrała, to obrzuciliśmy autokar solidarnie kamieniami, potem to tylko od lania w domu bolał tyłek. Ale miło sie wspomina, bo jest co. Co do obrzucania kamieniami, nie radze brać przykładu, bo ojciec nieżle paskiem skroił spodnie. :hyhy
Co do rocznicy - pewnie, że zorganizują, ale dla siebie. Jak chcesz świętować, to może zagrajmy w nogę na ulicy, a potem upieczemy kiełbaski. Ciekawe, czy udałoby sie cos takiego bez żadnego patronatu? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Maj 24, 2006 5:25 pm |
|
|
| goro |
| Junior |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ja jak jestem w domu i gram w pilke to dajel walcze z sasiadami wchodze do ogrodkow i wale im po oknach ;D
mysle ze wszsystko jest do zrobienia, bez patronatu czy z patronatem jak to roznica ;0
ciekawe tylko czy cos zarzad wymysli ;D |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 8:50 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 942 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
sądzę że wystarczy chcieć...
na ulicy Leśnej mieszkańcy sami zrobilli sobie boisko go piłki plażowej...
przy ulicy Kopernika w parku widziałem młodzież też sobie "podrzucała" piłkę...
więc oprócz smęcenia , ćpania i rozbojów są jeszcze inne zowijające przedmioty .....
hm tylko że to nie ta piłka co? pomyliłem się?
 |
|
|
|
|
 | Stronka Polonii |  |
Wysłany: Nie Maj 28, 2006 8:45 pm |
|
|
| dajmos |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 28 Maj 2006 |
| Posty: 9 |
| Skąd: LW |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| www.mkspolonia.end.pl <----roześlij to wszystkim których masz z lw na gg i niech oni też roześlą to dalej, to ważne! |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 6:04 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 666 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| A dlaczegóż to mielibyśmy spamować ?? Jak ktoś chce to znajdzie tą stronę. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 01, 2006 6:35 pm |
|
|
| dajmos |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 28 Maj 2006 |
| Posty: 9 |
| Skąd: LW |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ehhh nie chodzi mi o spamowanie, chodzi mi o to aby wiedzieli ludzie że takie coś istnieje, narazie nie dodali jeszcze stronki mojej do google i cięzko jest ją znaleść, a chce aby była troche rozpowszechniona Dla Poloni trzeba coś zrobić nie? Ja zrobilem stronę i ją prowadze, robię na tej stronie wszystko sam, |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2006 6:26 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 666 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Jeśli chcesz aby twoja strona została dodana do google, to proponuje wymianę linków. Strony które linkuję na lidzbark.com w ciągu paru dnni indeksuje google. Jesli wstawisz linka do mojej strony u siebie to daj znać a od razu ja wstawię tez u siebie link do twojej strony. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Re: Stronka Polonii |  |
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 7:35 am |
|
|
| goro |
| Junior |
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| dajmos napisał: | | www.mkspolonia.end.pl <----roześlij to wszystkim których masz z lw na gg i niech oni też roześlą to dalej, to ważne! |
eh znowu jakas strona o poloni ciekawe ile sie utrzyma ?  |
|
|
|
|
 | strona polonii LKS |  |
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 7:22 am |
|
|
| SzEWC^ |
| Junior |
 |
| |
| Dołączył: 17 Mar 2007 |
| Posty: 5 |
| Skąd: LIdzbark Warminski-Anglia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ta strona o Polonii jest srednia ale najbardziej zalosny jest spiewnik normalnie az glupio sie czlowiek czuje jak to czyta:P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |