|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | firma komputerowa heman |  |
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 12:04 pm |
|
|
|
| witam wszyskich,chciabym troszkę obsmarować lokalną firmę która dostarcza dostęp do internetu , a mówię tu o firmie komputerowej heman.móglbym się ropisywać na jej temat, ale napiszę tylko że to $#$%#%^$#*% z wlaścicielem na czele. nie polecam nikomu tej firmy -strata czasu i pieniędzy,i nic z tym nie można zrobić |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | Re: firma komputerowa heman |  |
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 1:08 pm |
|
|
|
Tak to jest racja miałem u nich net jakieś pół roku niestety nerwy mi nie wytrzymały. Za montaż i sprzęt zapłaciłem 1200zł (mam rachunek) i zamontowali jakieś stare używane badziewie i na darmo to przepadło....... dalej szkoda gadać.
Ten temat to bedzie HIT jestem ciekaw jakie będą opinie użytkowników. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 2:20 pm |
|
|
|
| NO! NARESZCIE JAKIEŚ OSTRZEŻENIA DLA WSPÓLNEGO DOBRA. Lączę pozdrowienia - Baba Blond |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 2:37 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 700 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ej gośc i PETER. Skoro potraficie rzucać oskarżenia, to podpiszcie się nazwiskiem pod tym. Bo anonimowo to i ja sobie bym mógł pogadać na kazdego :>
Póki co to mam ładne dane z whoisa :> i nie zawacham się ich użyć jesli bedzie gorąco  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 3:22 pm |
|
|
|
Ej Kudłaty to nie są moje oskarżenia tylko to jest racja dla gościa że to są z........ i niestety taka jest smutna prawda.
Chyba że pod nazwiskiem podać jeszcze swój adres zamieszkania i pesel. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 3:34 pm |
|
|
|
| Generalnie nie ma problemu. Tylko chodzi o to że łatwo jako anonim rzucac oskarżenia. Ale jak trzeba potem się przedstawić to nie ma chętnych |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 6:41 pm |
|
|
|
Nie wnikam, co kto pisze. Natomiast pisanie prawdy nikomu nie zaszkodzi.
Napiszę tak:
Mieszkam na jednym z lidzbarskich osiedli na terenie najwiekszej lidzbarskiej spółdzielni mieszkaniowej. Mam z kilkoma uzytkownikami zbudowaną własną sieć. Dodam, że nie jest ona nielegalna.
Wszystko było oki, póki jakaś firma świadcząca usługi internetowe nie podłączyła swego abonenta. KŁÓDKI Z WNĘK LICZNIKOWYCH POUCINANE, KABLE SIECIOWE POWYCIĄGANE Z INSTALACJI.
Rozumiem, że chce sie robić szybko, ale jakaś kultura, by zadzwonić do drzwi i poprosić o zdjęcie kłódki obowiązuje.
JAKI PAN, TAKI KRAM. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 6:44 pm |
|
|
|
| Coś mi się wydaje, że tylko jedna firma ma monopol na bezproblemowe zakładanie instalacji z dostępem do internetu w budynkach tej spółdzielni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |