|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 2:41 pm |
|
|
|
Gościu.
Widze ,że komuna rozwodniła nam wszystkim mózgi
i nauczylismy się "nie myslenia", a tylko czekania na dostanie
ochłapów, chociaż dla mnie, stojącemu pokornie w kolejkach
w dawnych czasach, za deficytowymi towarami np.w byłej "14" dziwnym trafem brakowało towaru, a za mną juz nikt nie stawał./Kiełbasa, - nie zapomnę jak chowano ja przede mną/.
Czyj folwark, jaki folwark, ale wolny folwark.
"Z wolności trzeba umieć korzystać, - ona jest zadana".
Tylko po co. - "Jakoś to bedzie".
Podejmij po męsku rękawcę.
ikmr. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 10:28 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ikmr
cały post jest raczej wycelowany we mnie :
jako temat panowie moderatorzy ( a raczej tylko ja z moderatorów "zaciągam cugle" ) jest on wyłącznie skierowany do mnie !
więc siedze i czytam
i cieszę się że kogoś moje posty chociażby poirytowały.
a Pan Gość obszczekuje i ma zamiar wywołac jakąs dyskusję na mój temat niech wywołuje .....
Z Wyrazami Szacunku |
|
|
|
|
 | Inne |  |
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 9:23 pm |
|
|
|
Jestem panią.Jestem zorganizowana i o dziwo mam czas na tę stronkę również,ale jest małe ale....nie bardzo mam ochotę na to forum.
Dlaczego??? To proste.Tu nic się nie dzieje.Nikt nic nowego nie pisze.Ciągle czytam te same posty - przed wyjazdem i po powrocie.
W mieście nuda i na forum też zieje nuda i wiecznie te same osoby piszą i tylko data się zmienia bo posty są ciągle te same.
Dziwne ale prawdziwe.
Nawet straż pożarna przyjeżdza do wiecznie tego samego śmietnika z opóżnieniem nawet do 45 minut i gasi już nie płomień o wysokości 2 metrów, ale maleńkie przygasające ognisko.
I o czym tu pisać panowie.Panie nie tracą czasu na bezmyślne ślęczenie przed kompem.
Do usłyszenia za jakiś czas.  |
|
|
|
|
 | zmiana |  |
Wysłany: Sro Lut 15, 2006 4:05 pm |
|
|
|
A może by tak zamiast reklamować apartamenty w Krakowie,które same się reklamują na dworcu głównym w samym Krakowie zamienić na reklamę wybrzeża od Granicy wschodniej po zachodnią???????
Mój gość miał rację.Nawet reklamy te same co i dawniej......
Do cholery to przecież tym razem piszę ja turystka.Ale dziura....... |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 11:01 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |