lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> Rekolekcje Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Pon Lis 15, 2004 4:42 pm Odpowiedz z cytatem
Marthy
Tubylec

może byś sie ujawnił "gościu" inkognito to każdy potrafi Evil
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pią Gru 10, 2004 10:51 pm Odpowiedz z cytatem
george
Gość

Odnioslem wrazenie ze trafilem na forum zakazu gloszenia wlasnych
pogladow.Droga Izo w takich miasteczkach jak nasze nie mozesz z tego
wynika miec swojego zdania bo zawsze bedziesz TA FE bo ruszasz temat
gdzie masz 98% przeciwnikow.Zylem kilka ladnych lat w tym miescie i mialem okazje sie przekonac gdy chcialem dla tego miasta zrobic cos wiecej ,to nie frazes to stwierdzona prawda miasto uciekajacej mlodziezy,emerytow,rencistow, 47% bez pracy ,bez zadnych szans rozwoju,brakiem od X lat wladzy z powolania.Tak ze jak masz okazje to
nie czekaj te 2 lata, bo beda to lata stracone.Serdecznie pozdawiam
Ciebie Izo i szanownych przeciwnikow ~`GEORGE`~
PostWysłany: Nie Mar 20, 2005 11:47 am Odpowiedz z cytatem
R.A.T.
Junior

Tak to bywa, kiedy ktoś ma inne poglądy vide Izka. Zawsze wracam do tego samego, powtarzam się ale niestety inaczej tego nazwać nie potrafie- ciemnogród i małomiasteczkowość. Oczywiście nie uogólniam i nie wskazuje nikogo palcem ale chyba wszyscy wiemy o co chodzi. Jak by nie było w Lidzbarku trochę śmierdzi klerofaszyzmem. Proszę mi tylko nie mówić, że jestem nietolerancyjny- ktoś chodzi do kościoła, spełnia się przy tym to proszę bardzo- jego wybór i tyle w tym temacie. Osobiście za Kościołem katolickim nie przepadam bo według mnie odkąd się zinstytucjalizował niewiele ma wspólnego z Bogiem, zresztą pomodlić się mogę w domu. Mógłbym tak jeszcze długo wymieniać co nie pasuje mi w Kk ale nie o to tu chodzi a poza tym to tylko moje subietkytwne zdanie. Jeśli chodzi o kwestie lekcji religii to mam takie małe, z pozoru niewiele znaczące spostrzeżenie. Otóż 'religia' ze swojej definicji oznacza "więź łączącą człowieka z Bogiem" i taką definicje oficjalnie uznaje Kościół. Na lekcjach religii nie można nauczyć się takiej więzi- z resztą wogóle jak można się nauczyć jakiejkolwiek więzi- totalny paradoks. To tyle jeśli chodzi o kwestię nazwy. Ciekawe ile jeszcze czasu minie zanim skapciałe społeczeństwo Lidzbarka nauczy sie tolerancji?? Cóż, zapraszam do polemiki i pozdrawiam wszstkich lidzbarskich wywrotowców i heretykówSmile W szczególności pozdrawiam Izkę- widać, że nie wstydzi się swoich myśli i samej siebie:)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Sro Sty 04, 2006 11:41 pm Odpowiedz z cytatem
Feminka
Junior

Ble...ale wy w tym Lidzbarku to naprawde "glupie jestesta"
... boicie sie, co? Idea
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Czw Sty 05, 2006 9:56 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Nie ...ale Ty chyba tak ...skoro daleko za płotem z procy strzelasz w okna.

Pzdr
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Rekolekcje
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com