|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Ruszcie się wreszcie !! |  |
Wysłany: Czw Mar 25, 2004 5:38 pm |
|
|
|
Widzę , że nie chcecie nowych tematów.
Albo udajecie , że coś Was w tym mieście interesuje , albo tak jak ja macie wszystko w d..... ! |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2004 7:46 pm |
|
|
| Marthy |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 25 Mar 2004 |
| Posty: 25 |
| Skąd: Whitestock |
|
|
|
 |
 |
 |
|
menatalność ludzi w tym miasteczku nie pozwala na pisanie nowych tematów, chyba ze temat będzie sie nazywał "kto w naszym miasteczku daje dupy" mile widzany nr tel. lub "z kim spotyka się moja koleżanka?"  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2004 7:50 pm |
|
|
|
Co myślicie o pracy LDK -u? Czy wedlug Was organizuje wystarczajacą ilość rozrywek dla Nas?.
Ja uważam , ze LDK śpi. Zrobić jedną sztandarową imprezę dla snobów (patrz- Biesiady) i drugą dla zainteresowanych (patrz- Kaziuki) w roku to chyba nie jest zbyt wielki wysiłek .
A gdzie imprezy dla "mas" ?
Nie "ubawiłam " się jakoś latem na miejskich imprezach , za to w innych miasteczkach tak. I może powiecie , że Lidzbark to nie wiocha?
A może czas najwyższy zmienić tego rozhisteryzowanego neurotyka na kogoś lepszego? |
|
|
|
|
 | izka |  |
Wysłany: Pią Mar 26, 2004 7:58 pm |
|
|
| Marthy |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 25 Mar 2004 |
| Posty: 25 |
| Skąd: Whitestock |
|
|
|
 |
 |
 |
|
kim jest rozhiteryzowany neurotyk?  |
|
|
|
|
 | LDK |  |
Wysłany: Pią Mar 26, 2004 9:57 pm |
|
|
|
| Ten neurotyk (miałam okazję parę razy widzieć Go w akcjii) to główny zawiadowca tej placówki. |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2004 5:42 pm |
|
|
|
Pan W.S. nie zrobił nigdy na mnie wrażenia rozhisteryzowanego neurotyka, ale muszę sie zgodzić z Izą, że LDK działa słabiutko.
Oczywiście wiele można tłumaczyć brakiem pieniędzy, ale są tam w końcu etaty i należałoby je lepiej wykorzystywać.
Lubię Jolę Adamczyk i w ogóle ludzi z LDK-u, nie najgorzej mi się z nimi współpracowało (kilka razy tylko, ale zawsze coś... ), ale myslę, że należałoby tam więcej organizować. Może faktycznie zmiana szefa pomogłaby, wyraźnie tam brakuje nowych pomysłów. Nie chciałabym jakoś agresywnie występować przeciwko LDK-owi, ale myslę, że ci ludzie juz się wypalili - to naturalne, gdy tak długo wykonuje się pracę, która, było nie było, wymaga pomysłowości, inicjatywy i ciągłego szukania.
Czas na zmiany.
A co z konkursami na stanowisko? Nie przeprowadza isę go w tej instytucji? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Mar 27, 2004 7:22 pm |
|
|
|
Pan W.S. jest na kontrakcie. Zostały mu jeszcze 2 lata do końca kadencji.
Zostawia się takich ludzi na stołkach , chyba tylko dlatego, że jest czyimś znajomym , albo dlatego , że ktoś kto o tym decyduje boi się zmian... Poza tym , jak wczesniej wspominałam , istniejące w tym mieście układy nie dopuszczą nowych ludzi.
Jolę też lubię , ale dla mnie facet , który zachowuje się jak rozhisteryzowana baba , nie jest godny poważnego traktowania. Widocznie miałam więcej okazji z Nim obcować , niż Ty.
Pieniędzy napewno brakuje , jak w każdej dziedzinie , ale może by tak ruszyli szanowne tyłki i zaczęli sami zarabiać ,a nie czekać , aż ktoś im da.
Kino? Fajna rzecz , tylko że ludzie i tak wolą jeżdzić do Olsztyna ,do prawdziwego. Ilu ich tutaj przychodzi na seanse ?
A gdzie biletowane imprezy , z muzyką , która może porwać każdego , a nie tylko wybranych.
Pan W. S. i reszta dbają jednak o "poziom" tych imprez - nie mogą być dla mas.
Zawsze łatwiej rozpłakać się ( pan W.S.) i powiedzieć ,że nie ma pieniędzy , więc nic się nie da zrobić.
Ale na promocję własnej osoby - wydawanie książek o sobie nie szkoda im naszych pieniędzy. Tak, tak - książek !!!. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Mar 28, 2004 10:20 am |
|
|
|
| Iza, nie strasz takimi nowinkami!! Jakie ksiażki?? O LDK-u? Tę o Kaziukach to mam, straszna. Jest cos nowego? |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2005 3:50 pm |
|
|
|
| Co do LDKu to musze poprzeć Izkę. Jakiś czas temu z kilkoma przyjaciółmi chcieliśmy zrobić w LDKu wielką impreze- miał być koncert, warsztaty teatralne, muzyczne i plastyczne, napisaliśmy szczegółowy projekt, który przedstawiliśmy panu W. Jaka była odpowiedź chyba nie muszę dodawać... a miasto dalej umiera.... |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 05, 2005 6:05 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| "....Czy wielu zna nazwiska tych, którzy potępili Galileusza? Każdy pamięta jednak, w jakiej pracowali instytucji..." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |