lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> gwaiazdozbiór Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie Sie 14, 2005 8:30 pm Odpowiedz z cytatem
Gość z Bartoszyc
Gość

Kurde! Ale macie jaja! Widać lubicie być kopani w d... na każdym kroku. Powodzenia. Ważne żeby bilety się sprzedały! Cyrk!!!!!! Pozdrowienia
Też Gość Very Happy
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Wto Sie 16, 2005 6:52 am Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Hmmm. Czyżby mnie coś ominęlo, bo w ogóle nie jestem w temacie. W Lidzbarku dość dawno nie byłem i nie wiem o co chodzi Zdezorientowany

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Pon Sie 22, 2005 1:18 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

No właśnie bilety się sprzedały i to najważniejsze może nie będą tak u nas ludzie umierali bo będziemy mieli łóżko reanimacyjne o którym słyszałem w radiu tylko ciekawe czy któryś z naszych doktorków będzie umiał nim się posługiwać powoli i gwiazdy się poznają na naszych władzach i pomyśleć że zbliżają się wybory. Very Happy
PostWysłany: Pon Sie 22, 2005 8:38 pm Odpowiedz z cytatem
rerer
Oldboy

Będą umieli, ale tylko w prywatnych gabinetach. A w szpitalu będzie gniło i reanimować bedą dalej tlenem Very Happy taniej niż pavulonem Twisted Evil

PostWysłany: Pon Sie 22, 2005 8:49 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Nie godzien ja otrzymąc zaproszenia ani bilety po cenie promocyjnej ale......

czy to prawda że :
- o godzinie 20.50 przyjechali widzowie z Olsztyna i okolic i widząc wolne miejsca "stojace" otrzymali tylko propozycje tylko tych za 50 zł?;
- ( pytanie do Komendanta) czy to prawda ? że w czasie gwaizdozbioru Szwedesa , policjanci stojący pod latarnią na ulicy Dantyszka nie "widzieli?" ( bo i nie mogli ) zaobserwować debili niszczących obce pojazdy ? stojące po drugiej stronie Zamku? Jeśli tak? to czy Ci sprawcy? zostali conamniej ujeci? ( ja bym im w.........ł pąłą) po takim zajciu nikt tu tu nie przyjedzie gdzie niszcza cudzą właśność......

Jeśli zostali ujeci ( o ile to prawda , że taki fakt miał miejsce - zwracam honor , z tego co wiem młodzińcy nie zlidzbarka w wieku około 13-17 lat) Pozdrawiam ich rodziców.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
gwaiazdozbiór
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com