|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 14, 2005 8:30 pm |
|
|
|
Kurde! Ale macie jaja! Widać lubicie być kopani w d... na każdym kroku. Powodzenia. Ważne żeby bilety się sprzedały! Cyrk!!!!!! Pozdrowienia
Też Gość  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 16, 2005 6:52 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 688 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hmmm. Czyżby mnie coś ominęlo, bo w ogóle nie jestem w temacie. W Lidzbarku dość dawno nie byłem i nie wiem o co chodzi  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 1:18 pm |
|
|
|
No właśnie bilety się sprzedały i to najważniejsze może nie będą tak u nas ludzie umierali bo będziemy mieli łóżko reanimacyjne o którym słyszałem w radiu tylko ciekawe czy któryś z naszych doktorków będzie umiał nim się posługiwać powoli i gwiazdy się poznają na naszych władzach i pomyśleć że zbliżają się wybory.  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 8:38 pm |
|
|
| rerer |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 19 Cze 2005 |
| Posty: 116 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński, obecnie Poznań |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Będą umieli, ale tylko w prywatnych gabinetach. A w szpitalu będzie gniło i reanimować bedą dalej tlenem taniej niż pavulonem  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 8:49 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie godzien ja otrzymąc zaproszenia ani bilety po cenie promocyjnej ale......
czy to prawda że :
- o godzinie 20.50 przyjechali widzowie z Olsztyna i okolic i widząc wolne miejsca "stojace" otrzymali tylko propozycje tylko tych za 50 zł?;
- ( pytanie do Komendanta) czy to prawda ? że w czasie gwaizdozbioru Szwedesa , policjanci stojący pod latarnią na ulicy Dantyszka nie "widzieli?" ( bo i nie mogli ) zaobserwować debili niszczących obce pojazdy ? stojące po drugiej stronie Zamku? Jeśli tak? to czy Ci sprawcy? zostali conamniej ujeci? ( ja bym im w.........ł pąłą) po takim zajciu nikt tu tu nie przyjedzie gdzie niszcza cudzą właśność......
Jeśli zostali ujeci ( o ile to prawda , że taki fakt miał miejsce - zwracam honor , z tego co wiem młodzińcy nie zlidzbarka w wieku około 13-17 lat) Pozdrawiam ich rodziców. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |