lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> gwaiazdozbiór Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
gwaiazdozbiór
PostWysłany: Pią Sie 12, 2005 12:44 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Shocked gdzie ta Zietek,Łazuka,Deląg,Grabowski,18l
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pią Sie 12, 2005 12:47 pm Odpowiedz z cytatem
zani
Gość

za to zajebiste były hmmmm (gwiazdy) jakiś Dżani,Grunwald,Kiliański
PostWysłany: Pią Sie 12, 2005 3:27 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

A co by robili mądrzy jak by głupich nie było! Dobrze Wam tak, po lidzbarsku! Maja Was w d... , placicie i koniec , na tym to polega! Kasiora, Panowie i ślachta! Siemanko, ja sie nie dałem nabrać!Twisted Evil
PostWysłany: Sob Sie 13, 2005 5:31 am Odpowiedz z cytatem
mex
Gość

Evil niezły chwyt reklamowy szwedesa ogłoszenia w gazetach, plakaty młodzież a była ich ponad połowa przyszła na 18l a jak ich nie było w ubiegłym roku nie ma i nie bedzie
PostWysłany: Sob Sie 13, 2005 8:41 am Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

A czym Wielkie Gwiazdy zachwyci takie zadupie jak Lidzbark? Siemanko - Spajder Twisted Evil
PostWysłany: Sob Sie 13, 2005 4:30 pm Odpowiedz z cytatem
zonk
Gość

z roku na rok wieksza lipa a bilety ciagle w górę
PostWysłany: Sob Sie 13, 2005 8:33 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

A kto Wam każe placić i lipę oglądać? Wypnijcie się raz na to wszystko, może przestaną olewać ludzi. Czas zacząć tych od kultury uczyć KULTURY! Przecież oni uważają, że jesteście od tego żebyście placili i nie ważne to co Wam za to zaoferują. Siemanko Spajder Twisted Evil
PostWysłany: Nie Sie 14, 2005 9:15 am Odpowiedz z cytatem
hol3k
Gość

Grabowski był bo widziałem jak pił piwe z biedronki a z resztą to dali lipę naprawde. Tłumaczyli się ze dla 18L zepsół się samochód ale ja w to niewieże. Poprostu albo to był chwyt reklamowy albo 18L jest niepoważne. Myślę ze raczej to 2 bo jak byłby to chwyt to byłaby afera.
PostWysłany: Nie Sie 14, 2005 2:43 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

Znajdż takiego, kto w Lidzbarku rozpęta aferę, że z niego zrobili balona i zgarnęli kasę!!!!!!!!!!!!!!!! Pęknę ze śmiechu!!!!!!!!!!! Nie pierwszy raz Gwiazdom psują się samochody jak jadą do Lidzbarka!!!!!!!!!!!!!!! Siemanko Spajder Twisted Evil
PostWysłany: Nie Sie 14, 2005 4:49 pm Odpowiedz z cytatem
inwigilator
Gość

"...nie ważne jakie zespoły beda grały i ile czasu ważne żeby wszystkie bilety się sprzedały" Artur Wajs.Bez komentarza.
gwaiazdozbiór
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com