lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> ...i zyli dlugo i szczesliwie.
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
...i zyli dlugo i szczesliwie.
PostWysłany: Czw Sie 11, 2005 10:31 am Odpowiedz z cytatem
spajker
Gość

przepraszam wszystkich, ktorzy czekali na ciag dalszy. sprawy zwyczajnie nabraly tempa, jak na roolercoster'ze.
oczywiscie, ze sie zgodzila! zostalem przyjety a pierscionek pasowal i podobal sie... bardziej, niz ten, ktorego sie spodziewala. ktos puscil farbe, wiec niespodzianka byla polowiczna, ale Alecha dzielnie udawala, ze to niespodziewanka. trzesly mi sie nogi i rece, miekl mi glos w krtani (?) ale spytalem ja O TO, dla jasnosci po angielsku i po hiszpansku. odpowiedziala po hiszpansku a ja po polsku odetchnalem z ulga.
przy okazji okazalo sie, ze mamy juz tu pokazna grope znajomych, na ktora mozna zawsze liczyc. ludzie spisali sie na medal, dzieki czemu i mnie- rezysera, spotkalo pare milych niespodzianek.
slub cywilny w listopadzie, w tutejszym cunsilu. koscielny, wiosna w lizbonie. Alechandra ma tam siostre, tam tez zaprosimy rodzicow.
tymczasem zmienilismy mieszkanie. mieszkamy teraz razem w pn.wsch. londynie, na wembley park. to samodzielny flat na nowym osiedlu, wiec i samodzielne zmartwienia i biurokratyczne klopoty.
taka mala, cholerna stabilizacja. no ale mamy przeciez siebie. powiedzielismy to sobie wyraznie i zdecydowanie.
pozdrawiam lidzbark z przyleglosciami!
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Czw Sie 11, 2005 8:11 pm Odpowiedz z cytatem
Polska Baba
Gość

A to dobre!. Na tak długo wsiąkłeś. Zastanawialam się nad tym nie raz dlaczego milczysz - wiesz, jestem blondynką. A bylo to tak. No, kupiłeś pierścionek, wystawne przyjęcie, smoking - zapożyczył się facet, wziął może kredyt, nie zdążył oddać i prąd mu wyłączyli a dziewczyna nawiała. E tam, to takie lidzbarskie. Wiesz co? Cieszę się, że masz już trochę poukladane w życiowej szufladzie.I nie byłabym Babą, gdybym Ci nie palnęła morału. miłość miłością, nie zapominajcie o wzajemnym szacunku. Pozdrowienia , dla Alechandry też. - Polska Baba - a jak Ci będzie nijako, pisz .
PostWysłany: Sro Sie 17, 2005 7:53 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Gratuluje....

Juz sadziłem ze cie wcieło jak pudełko zapałek na budowie.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
...i zyli dlugo i szczesliwie.
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach