|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | cos optymistycznego |  |
Wysłany: Sro Lip 20, 2005 3:25 pm |
|
|
|
dawno tu nie zagladalem. mozecie sobie pomyslec, ze z ta moja tesknota to spora przesada, albo ze zatesknilem, bo mi cos tam w poblizu wybuchlo i spietralem sie nieco o przyszlosc, oraz o blizsze lub dalsze zyciowe plany. to tylko czesc prawdy- jak zwykle, tylko czesc...w londynie wszystko wrocilo do normy, a na czolowki tabloidow smieszne problemy tutejszych gwiazdek i bohaterow. kogo jeszcze kupi chelsea? kto wyleci teraz z bigbradera ( angole ciagle to uwielbiaja, ale i obsada tej edycji jest niebywala) romans czolowego polityka ze swym sekretarzem no i krykiet. rano w metrze wszyscy rozmawiaja o mistrzostwach w tej egzotycznej dla mnie dyscyplinie. dystans, z jakim odpowiadam na pytania o ich czolowego rozgrywajacego, budzi w nich niesmak i podejrzliwosc. nie interesujesz sie krykietem? niespecjalnie, czy to dyscyolina plazowa? zdumienie... angole lekcewaza za to siatkowke. ostatnio w otwartych "mistrzostwach" podworka, gralismy w siate z brazylijczykami i wlochami. wygrali... jak zwykle rosjanie, ktorzy mieli w skladzie francuzow. niech im bedzie. w finale i tak wszyscy "zwazylismy" sie polskim tyskim! tutaj za 1,45£-0,5l dostepne u kazdego szanujacego sie hindusa.
no i na koniec cos optymistycznego: postanowilem ozenic sie z moja kolumbijska alechandra. rozmawialismy o tym wiele ostatnimi czasy, ale ciagle brakowalo meskiej decyzji. mam 34lata, ona 26. znamy sie od poltorej roku, mieszkamy ze soba od dwoch lat...(?) no tak, wczesniej moj angielski byl not well, a hiszpanski w powijakach, wiec przez pol roku tylko gestykulowalismy i usmiechalismy sie do siebie. czy mozna to nazwac znajomoscia? a teraz najwazniejsze: wiecie o mojej decyzji pierwsi! ona dowie sie o wszystkim w sobote, na imprezie u znajomych koreanczykow. wtedy sie jej oswiadcze. jutro jedziemy z kumplem do wypozyczalni po smoking i cylinder. tylko kwiaty, bombaj gin, oraz pierscionek sa ode mnie. znajomi pomoga mi w przygotowaniu niespodzianki. trzymajcie kciuki! |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2005 4:35 pm |
|
|
| ce_bula |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 31 Mar 2005 |
| Posty: 119 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O rany, ale masz popieprzone narodowościowo! Uprzedzam Cię,że genetycy zauważyli, że dzieci, które się rodzą z takich związków, zbierają najlepsze geny obu ras. Uważaj, możesz mieć samych małych geniuszów w domu. Wogóle to wspaniala nowina. Gratuluję Ci dobrego Humoru, bo mnie dzisiaj akurat bardzo świat nadepnął na odcisk.Oby Wam nie zabrakło niebieskiego nieba nad głową. Poprawiłeś też mi humor. Pozdrowienia dla Twojej Kolumbijki. Wpadnijcie do mnie na urlop. Ce-bula  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Lip 20, 2005 4:37 pm |
|
|
| ce_bula |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 31 Mar 2005 |
| Posty: 119 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O rany, ale masz popieprzone narodowościowo! Uprzedzam Cię,że genetycy zauważyli, że dzieci, które się rodzą z takich związków, zbierają najlepsze geny obu ras. Uważaj, możesz mieć samych małych geniuszów w domu. Wogóle to wspaniala nowina. Gratuluję Ci dobrego Humoru, bo mnie dzisiaj akurat bardzo świat nadepnął na odcisk.Oby Wam nie zabrakło niebieskiego nieba nad głową. Poprawiłeś też mi humor. Pozdrowienia dla Twojej Kolumbijki. Wpadnijcie do mnie na urlop. Ce-bula  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2005 4:41 pm |
|
|
|
| Sorry! CoS mi miga komp. Najnormalniej pod słońcem, zgłupiał |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2005 4:56 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kobiety, które pozwalają się zbyt szybko podbić, organizują później swój opór na zasadzie dywersji. Jean-Paul Belmondo.
Wogóle Spajker to ALL BEST - tak juz na poważnie.
Niesamowita wiadomosć - 3mamy za Was kciuki i napisz ja tam poszlo w saturday. |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2005 8:08 pm |
|
|
|
Nic dodać, nic ująć.
XYZ  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2005 10:02 pm |
|
|
|
| Olala!!! Dzięki za zaufanie. Jak to za co? A za to, że my pierwsi dowiadujemy się o tak dla Ciebie ważnej decyzji. No i podziwiać Twoją fantazję, smoking, cylinder, kwiaty. Myślisz, że zrobisz dziewczynie niespodziankę? Zalożę się, że wszystkiego się domyśla. Zamurowało mnie, aż nie wiem czego Wam życzyć.Tak udanej imprezy, abyście ją zapamiętali na całe życie, to na początek. - Polska Baba |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2005 8:09 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| no spajker mow co tams ie wydarzyło !!!! w sobote |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |