lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> biesiady
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
biesiady
PostWysłany: Pon Lip 11, 2005 8:22 pm Odpowiedz z cytatem
soofka
Gość

Dlaczego tak trudno znaleźć informacje (aktualne) o Lidzbarskich Biesiadach Satyry i Humoru. To impreza powszechnie już znana i na pewno dużo ludzi chciałoby się każdego roku zapoznać z programem i terminem rozpoczęcia. Jestem zawiedziona, bo chetnie bym się wybrała,ale bez tych podstawowych informacji to nie zdecyduję się.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Wto Lip 12, 2005 5:36 am Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Bo ^%@#^%#@ organizujące ta imprezę spraszają na nią tylko śmietankę. A jak zostanie trochę biletów, to sprzedają dla normalnych ludzi. Tak było od zawsze. Myślałem że jeśli impreza będzie w amfiteatrze to się bardziej postarają, ale nic z tego. W Bartoszycach w jednym z urzędów już sprzedają bilety, a w Lidzbarku cisza :>
Jeśli ktoś jest zainteresowany to z nieoficjalnych źródeł wiem że Biesiady mają być 18-20 sierpnia. Tak więc jeszcze troszkę czasu jest. Niemnej myślę, że info o sprzedaży biletów już gdzieś powinno się pojawić.

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Wto Lip 12, 2005 6:54 am Odpowiedz z cytatem
Polska Baba
Gość

Co Wy jesteście nietutejsi? To już prawdopodobnie nie sa Biesiady, bo Biesiady gdzieś, chyba do Mrągowa sie przeniosły. A to co po Biesiadach zostało, to nie dla plebsu. Na zamek spraszani są: śmietanka towarzyska i sponsarzy na zasadzie, ja ci dam kasę, a ty ileś tam biletów /tak mówią na bazarze/. Dla szaraczków, jak dobrze pójdzie będzie "impreza towarzysząca" i ekran w amfiteatrze. Starczy? A w ogóle, to jak można Wysoką Kulturę zmuszać do wysiłku?
PostWysłany: Wto Lip 12, 2005 7:07 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

to prawda "biesiady" są teraz wszędzie , wladze lidzbarka sądziły że mają monopol na satyrę i telewizję polska - okazało sie że sa miasta które walcza o "widza" "turyste" "klienta"

zreszta nie wiem ile lat góral z pod kasprowego ma oglądać w TV w tle amfiteatru niedokonczone monstrum budowlane bez okien z pustaków na ulicy wyszyńskiego ......

z dedykacją dla władz m. st. Lidzbarka - Ej !!!!! Ale się narąbołem ej !
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
biesiady
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach