lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Skrót na Dantyszka. Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 1:57 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Oj plują sobie w habity.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 2:07 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

A jak jeszcze naprawią ten stary wiadukt, powróci kolej i będzie kursować InterCity lub TGV (jakieś ponad 500 km/h) i zrobią przy przejeżdzie kolejowym peron i przystanek jak we Włoszczowej, to ho, ho, ho...
PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 3:42 pm Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

A mnie zaraz cholera weźmie.czytam te Wasze posty i no właśnie....
Tamtędy strach chodzić.Same menty i psy wielgachne jak cielaki i te straszne baby z tymi psami.A jakie pyskate... Kij z habitami. No i dobrze że popełniły błąd. Może faktycznie coś z tego się wykluje.Tylko ja jak ten niewierny Tomasz: Nie uwierzę dopuki nie zobaczę. Bo wczoraj o zgrozo już sama nie wiem...Czy to nowe "wykopaliska" ( wspaniałe słowo co) czy będzie nowy chodnik.Zaczęto zwozić piasek i zrywać asfalt róg Spółdzielców a Kościuszki.To wielka niewiadoma ????????????

Co do kolei to masz chyba niepokolei.Nie obrażam ale mam wątpliwości.
Drugiej Włoszczowy nie zrobią a szkoda bo mogliby taki jeden wagon tramwajowy puścić tylko brak trakcji elektrycznej.

Druga sprawa tooooo : Co z mostem Reja i ulicą Kopernika? Tam można nogi połamać. Władza na cmentarz jeździ autem ale ja chodzę piechotą. Kto zapłaci za połamane kości??? Tylko nie piszcie o ubezpieczeniu i PZU bo to wiem.

Co prawda to nie ten temat,ale to nic. Śmietnik przy ul.Hożej już drugą sobotę jest czysty.Władza wzięła poprawkę i już nie musi się wstydzić.

pozdrowionka
PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 4:09 pm Odpowiedz z cytatem
rerer
Oldboy

hehe, ja tamtędy chodzę jak jestem w Lidzbarku. Aż taką "mętną" twarz mam ??? Kurcze

[quote]wagon tramwajowy puścić tylko brak trakcji elektrycznej.
Cytat:

Z tramwajem ciężko będzie, olsztyn o trasie jaroty-dworzec myśli od bodajże 10 lat i kasy nie ma, co dopiero trasa dworzec olsztyn - dworzec lw Very Happy , a jeśli chodzi ci o szynobusy, to są to diselki

PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 6:17 pm Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

Wsio rybka.Jak zwał tak zwał a stacji jak nie było od lat tak nie będzie.
Szynobusy też potrzebują nowych szyn a kasy niet nie budiet i za ładnych parę lat. W LW bida z nędzą równo przedzą i gonią przekręty. Embarassed
A pomarzyć każdy może....... o wielkiej metyropolii na Warmi. Miasto ma piękne położenie tylko brak gospodarza z ikrą...... Wolę nie pisać bo mnie zapuszkują
PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 7:49 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Lidzbarszczanka

Pytałaś o dwa wątki tego samego tematu... Temat ma dwa wątki, ponieważ na jednym piszą zalogowani, a na tym pozostali... I dlatego podobnie może być w przyszłości jeszcze z wieloma innymi tematami...

Na rogu Spółdzielców i Kościuszki, to stare pozostałości po rurach tam zakopanych, które szły od Kościuszki na drugą stronę jezdni do przedszkola...
PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 9:04 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Anonymous napisał:
Lidzbarszczanka

Pytałaś o dwa wątki tego samego tematu... Temat ma dwa wątki, ponieważ na jednym piszą zalogowani, a na tym pozostali... I dlatego podobnie może być w przyszłości jeszcze z wieloma innymi tematami...

Na rogu Spółdzielców i Kościuszki, to stare pozostałości po rurach tam zakopanych, które szły od Kościuszki na drugą stronę jezdni do przedszkola...

ok dzięki za informację.

pozdrawiam Lidzbarczanka3v96
PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 9:08 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

O kurde usuńcie ten jeden post bo zdublowałam
PostWysłany: Sob Lis 03, 2007 10:42 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Te dwa wątki to takie oddzielanie ziarna od plew ? Będę pisał i tu, i tam.
PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 9:02 pm Odpowiedz z cytatem
Grande ten sam
Gość

Buduje się i trzeci. Niedługo mostek na Dantyszka będzie odcięty.

Dobrze dla Zarządu Dróg Powiatowych. Jeden mniej. Z tym na Kopernika walczą już kupę czasu. Wybiła piąta (?) rocznica wbicia pierwszego słupka. Moze jeszcze zaminowany ?
Z tym na Dantyszka ciągłe problemy, bo dechy trzeba ciągle wymieniać. Nikt nie powie, że brudno przy rzece i schody trzeba poprawić. Same korzyści.

Zastanawiam się tylko czemu latarnia miejska skierowana jest na podwórko pana urzędnika i stoi na jego działce, a my opłacamy mu oświetlenie podwórka. Ups. taka tam sprzedaż z infrastrukturą miejską. Gościu oddaj słup miastu ! Laughing

Przyczyna inna: sąsiadem jest pan z energy ?
Oświetlenie w rozliczeniu przy kupnie działki ?
EE taka tam transakcja wiązana. Laughing Laughing
Skrót na Dantyszka.
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach