|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 6:16 pm |
|
|
|
Zza szyby to wszystko inaczej wyglada, ale jak zobaczyłam podlewanie trawników to mnie zatkało...i to pod samym nosem ratusza. Z beczkowozu wypuszcono wodę w jedno miejsce aby nie trzeba było się zbytnio trudzić....I jeszcze jedno dlaczego ciągniki wjeżdżaja na trawniki i rozjeżdzają krawężniki? Pytam się bo albo się nie znam albo mam coś nie tak ze zrozumieniem owej pielęgnacji miasta .A może mi po oczach jeżdżą bo to nie pierwszyraz widzę ciągniki na chodnikach czy trawnikach  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 5:25 pm |
|
|
|
Czy polityków i radnych też można nazwać prywaciarzami ?
Jak dorabiają prywatnie na boku to chyba tak. Nie jeden minister zdrowia nim był.
Grande |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 8:57 pm |
|
|
|
Specjalne pozdrowionka dla ciebie Grande........a co do beczkowozu no cóż widziałam i też nijak nie kumałam o co chodzi w tym podlewaniu ..
A propos tego placu zabaw dla dzieci;- to fuszerka goni fuszerkę.W wykończonym już chodniczku brakuje dwóch jak nie trzech krawężników ale to w jednym bo reszty nie oglądałam. No kurde ale ja mam chyba pecha by zawsze coś podpatrzyć na niekorzyść hmmm nie powiem bo ślimaczy się ta robota okropnie Myślę że do zimy zdążą oddać resztę placu do użytku
Lidzbarczanka |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 11:06 pm |
|
|
|
Pozdrawiam siostrę Lidzbarczankę. Brakuje mi pogawędek z Tobą.
Co do beczkowozu. To wszyscy leją wodę, gdzie popadnie( szczególnie przed wyborami).
Jak wyleją i zamarznie to znaczy, że już zima.
Tak naprawdę to jak zwykle brak nadzoru. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 3:39 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mnie z Toba też tylko coś ostatnio brakuje mi czasu na to forum...ale czasem tu zaglądam Trudno jakoś porzucić te strony...
pozdrowionka dla braciszka Grande
O lej wodzie to już wiem i chyba na ten haczyk już sie nie złapię...Mówisz zima ??? O ja nieszczęsna słońce mi mózg wypaliło i pomyliłam pory roku  |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 9:53 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 353 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Anonymous napisał: | Czy polityków i radnych też można nazwać prywaciarzami ?
Jak dorabiają prywatnie na boku to chyba tak. Nie jeden minister zdrowia nim był.
Grande |
Witam Ciebie Grande.
no cóż- biznes i ekonomia-to kasa,a jak kasa, to chleb,a jak chleb,to życie,więc prywaciarz to biznesmen a polityk to taki KTOś na początku bez kasy a później "biznesmen pełną gębą"
Czy się mylę?????........hmmmmmmm |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 4:03 pm |
|
|
|
| symsarna napisał: | | Anonymous napisał: | Czy polityków i radnych też można nazwać prywaciarzami ?
Grande |
Witam Ciebie Grande.
no cóż- biznes i ekonomia-to kasa,a jak kasa, to chleb,a jak chleb,to życie,więc prywaciarz to biznesmen a polityk to taki KTOś na początku bez kasy a później "biznesmen pełną gębą"
Czy się mylę?????........hmmmmmmm |
symsarna
Nic dodać nic ująć super ujęte w całość. Nie mylisz się
pozdrawiam |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 4:53 pm |
|
|
|
A słoma i tak z butów wystaje  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:18 pm |
|
|
|
Bardziej chodziło mi o prywatę przez nich uprawianą.
Czy byli bogaci politycy nim zaczęli działać ?
Tak. Kulczyk, Sekuła. Misztal. HGW i wielu innych( tych co zdążyli już wcześniej nakraść). Niektórzy źle skończyli. |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:31 pm |
|
|
|
Miejsce w polityce można także sobie kupić.
Do Lidzbarczanka
Zima w poczynaniach i spełnieniu obietnic wyborczych.
Wiosna nastąpi przed kolejną turą. Wtedy do czynienia będziemy mieli z chwalipiętami.
Zrobiliśmy dużo dobrego i lepszych jak my to nigdzie nie znajdziecie.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |