lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Groch,kapusta i wszystko inne... Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 44, 45, 46  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 5:30 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

do Grande
Najważniejsze,że sie nie obrażasz.
Byłem i jestem pewny, że to prowokacja.
Z żartów zazwyczaj powstają wielkie rzeczy.
"Jak wejdzie klin,wbija sie obok następny" do skutku.
Temat omówiony. Myślący pomyśleli a kto nie, to i tak nie wie o co chodzi.

Obecnie moderatorzy jak gdyby, zrobili sie spokojniejsi.
Chwała im za to.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

Żart
PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 8:31 pm Odpowiedz z cytatem
Grande 1
Gość

ikmr
Nie mogę jednak nie odpowiedzieć userowi z którym kiedyś wymieniałem poglądy np. o służbie zdrowia i prywatnych szkołach.

Dobrze, że się też dobrze bawisz i szkoda, ze nie przekraczasz " bramek".
Tu też lubię zajrzeć, niekoniecznie pisać.

W tym przypadku musiałem dopisać 1, bo Grande tu kiedyś Już był. Nie chcę się logować na tym forum. Podobnie jak Ty. Na tamtym forum nikt mnie nie poucza, ani nie ustawia. Naprawdę pisze co chcę. Po pół roku stwierdzam, że mi to odpowiada. Znajdziesz za chwilę mój post w temacie Pustelnia lub samotnia.

Pozdrawiam Waszmościa ikmr i Wacpanią Lidzbarczankę. Very Happy
PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 10:33 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Grande

Byłem, czytałem,próbowałem,zrezygnowałem.

Przyznam Ci sie, że czytam Was regularnie od dawna, jak tylko pisał sam pan A.R.
Ponieważ on to przeczyta, powiem wprost, - zbyt długie pisze teksty, nie do przeczytania, - takie akademickie.
Wolę teksty krótkie,zdania sygnalizujące sprawy,problemy.Myśli "strzępiaste", wieloznaczne.Osobiście robię błędy ortograficzne, stylistyczne i literowe, piszę fonetycznie. - Wstydzę się błędów w swoich postach.
Czytając posty niektórych piszących, ich piękne zdania świetna interpunkcje, - zazdroszczę im.
Kiedyś rozmawiając z pisarką /poetką/ olsztyńską panią E.P. pozwoliłem sobie skrytykować jej teksty za zbyt piękne i pozaokrąglane, dopieszczone,- była zdziwiona.

Interesuje sie wszystkim, co lidzbarskie i tyczy Lidzbarka.
Moja ciężka praca na rzecz miasta została zakończona, pisze dla przyjemności.
Pozdrawiam
PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 2:57 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka jeszcze raz
Gość

Chyba i mnie chęci już opuściły nie tylko do krytyki bo co do chwalenia to uff ale nie bardzo co jest. po 3 latach zawitałam do dawnego małego miasteczka obecnie już 8 tysięcznego i szok.wszystko jak nowiutkie.Brak śmieci na uliczkach,nowe zakłady pracy,zamek zbudowany za Kazimierza Wielkiego odnowiony z kawiarenka również na dziedzińcu,piękna fontanna na rynku (środek miasta tak zwą) pogodni ludzie,a u nas.....mam dość patrzenia i narzekania. Brak pracy i jakichkolwiek chęci zniecheca do powrotu do LW... Sad Przykre ale prawdziwe Embarassed
PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 3:00 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Lidzbarczanka jeszcze raz napisał:
Chyba i mnie chęci już opuściły nie tylko do krytyki bo co do chwalenia to uff ale nie bardzo co jest. Po 3 latach zawitałam do dawnego małego miasteczka obecnie już 8 tysięcznego i szok.Wszystko jak nowiutkie.Brak śmieci na uliczkach,nowe zakłady pracy,zamek zbudowany za Kazimierza Wielkiego odnowiony z kawiarenka również na dziedzińcu,piękna fontanna na rynku (środek miasta tak zwą) pogodni ludzie,a u nas.....mam dość patrzenia i narzekania. Brak pracy i jakichkolwiek chęci zniechęca do powrotu do LW... Sad Przykre ale prawdziwe Embarassed

Pozdrowienia dla Grande....
PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 2:14 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Podoba mi sie bardzo pomysł D-Warmińskiego o tym by na okres wzmożonego pobytu turystów,osoby przebywające na terenie zamku i podzamcza, aby ubierali sie w stroje historyczne Powinno to dotyczyć, od kustosza zamku aż po sprzedających pamiątki na tym terenie, nie wyłączając
pracowników knajpy w bramie.

Tak trzymać!!!!!

- Pomysł zaimportowany chyba z Bawarii. Tam na randki i spacery chodzą Bawarczycy w strojach ludowych.
PostWysłany: Sob Maj 24, 2008 9:06 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Podobnie można zrobić w ratuszu miejskim - burmistrz przebrany za batmana, a radni za błaznów!
PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 8:48 am Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Gościu widzę, że jesteś kotem z zaścianka.
Nic by sie im nie stało po założeniu uniformu.
PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 9:22 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Bez takiego jak ikmr protoplasty postępu to nic by się pewnie w Lidzbarku nie posuwało do przodu? A gdzie Twój podpis - "zaścianek"? Zapomniałeś?
PostWysłany: Nie Maj 25, 2008 9:25 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Ekipa z ratusza to tak naprawdę nic nie musi zakładać by udawac błaznów... Wink Laughing
Groch,kapusta i wszystko inne...
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach