|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 12:14 pm |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 42 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cytat: | | jakaś dziołcha tam się notorycznie nawala i arcyciekawe cuda odprawuje... |
Zabrzmiało to trochę enigmatycznie.
Poproszę może o konkrety i szczegóły, bo za przeproszeniem nie mogę się ustosunkować.  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 3:41 pm |
|
|
|
| a teraz kolejna speluną w której sa częste bójki i pobicia jest bar FOX, tam co weekend coś się dzieje nie da się spokojnie przejść obok aby nie zostać zaczepionym przez podpitą młodzież. W środku tez jest podobnie. Dlaczego właściciel nie zapewni porzadnej ochrony w środku lokalu jak i na zewnątrz. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 6:45 pm |
|
|
|
Ja tam konkretnie to się nie wyznaję, ale podobnież od paromiesiączka wyszynk ów posiada swą gwiazdę lokalną, aniołka podupadłego, która zaszczyca bractwo tamtejsze pospólnym spożywaniem menu beczkowego do stanu zatracenia roszczeń newtonowskich... A jeśli kto ciekaw co się później z ową niewiastą odbywa niechaj bywa!... Jeślić odwagi nie zbywa  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 7:18 pm |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 108 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Azaliż wspaniała narracja... |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 7:38 pm |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 42 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Powiedzenie mówi, że ilu gwiazdkowy lokal, tylu gwiazdkowa obsługa klienta...  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 5:21 pm |
|
|
|
Za to w biały dzień nie ma gdzie spokojnie kawy wypić na wolnym powietrzu tj w ogródku!!! Dlaczego??? Bo nie ma takich kawiarenek ani ogródków które są otwarte np od 10 rano....i kto tu mówi o turystyce  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |