|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:26 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 345 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Dziękuję moderatorowi za wyrzucenie postu mego i MI6 do śmietnika pod tytułem "potyczki symsarny i MI6 ". Tam jest właściwe miejsce dla słownych "dziwadeł". . |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:40 pm |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 42 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| symsarna napisał: | | Dziękuję moderatorowi za wyrzucenie postu mego i MI6 do śmietnika pod tytułem "potyczki symsarny i MI6 ". Tam jest właściwe miejsce dla słownych "dziwadeł". . |
Popieram! Samokrytykę również! Porządek musi być!
Prawidłowy tutuł brzmi: "Sprzeczki symsarny i MI6".  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 2:46 pm |
|
|
| Andrzej Rudakowski |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 07 Cze 2005 |
| Posty: 122 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wymiana poglądów jeszcze nikomu nie zaszkodziła... Po to jest dialog który uczy i daje możliwość wymiany myśli, poglądów jak i czasem prostuje skrzywione umysły choć nie zawsze da się sprostować czyjś umysł i zrobi to życie lub za prostowanie umysłu dany umysł nie zawsze podziękuje... przyznając się do błędu co nie powinno byc wstydem ale czymś godnym naśladowania. Pytanie kto z kim się zgadza i dlaczego lub gdy coś jest nie do przyjęcia, to czemu nie liczni o tym mówią Wtedy trudno ocenić kto ma rację i z kim warto się zgodzić a to już czyni bałagan i kieruje sprawę na inne tory przez co nikt nic konkretnego nie ustali czy osiągnie. Dyskutujmy, dzielmy się informacjami, doświadczeniami, pomysłami i innymi takimi... w końcu w którymś momencie zaczniemy robić coś więcej niż tylko dyskutować ale zawsze musi być pierwszy krok. Zawsze z każdej wymiany zdań mądry człowiek wysnuje pozytywne wnioski i je zastosuje, więc... dyskutujmy a nie prubujmy jeden drugiego ośmieszyć...  |
|
_________________ Idąc miastem nie myśl co miasto może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla miasta...A gdy możesz komuś pomóc to pomóż wyzbywając się egoizmu i ignorancji...i nie odkładaj tego na później bo ta chwila nigdy nie wróci... |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 11:31 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 345 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Andrzej Rudakowski napisał:
| Cytat: | Wymiana poglądów jeszcze nikomu nie zaszkodziła...
Po to jest dialog który uczy i daje możliwość wymiany myśli, poglądów ..........................................
................. Dyskutujmy, dzielmy się informacjami, doświadczeniami, pomysłami................ w końcu w którymś momencie zaczniemy robić coś więcej niż tylko dyskutować ,ale zawsze musi być pierwszy krok. Zawsze z każdej wymiany zdań mądry człowiek wysnuje pozytywne wnioski i je zastosuje, więc... dyskutujmy a nie próbujmy jeden drugiego ośmieszyć... |
Proszę szczerze Lidzbarczan ,aby nie tylko czytali to „nasze lidzbarskie forum”, ale żeby odważyli się na pisanie o tym, co myślą, co chcieliby zmienić albo jak chcieliby, aby nasze władze dokonały ”cudów” na lepsze dla naszego od XIII wieku pięknego miasta.
Wiem, jestem tego pewna, że w Lidzbarku Warmińskim jest bardzo dużo ludzi światłych, którym nie jest obojętna przyszłość naszego „domu” ,ale również jego przyszłości dla siebie samych, dzieci i wnuków.
Serdecznie zapraszam do nas na „gadulca”, jak również zachęcam do zdobycia odwagi, do pokonania strachu przed „namierzeniem”.
Nie bójcie się „troli” i przynajmniej spróbujcie pisać o naszych wspólnych problemach.
..........i postępujmy tak,tak jak napisał pan Andrzej:
Dyskutujmy, dzielmy się informacjami, doświadczeniami, pomysłami ......................... w końcu w którymś momencie zaczniemy robić coś więcej niż tylko dyskutować, ale zawsze musi być pierwszy krok.
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:30 am |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 42 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Popieram!
| Cytat: | | Serdecznie zapraszam do nas na „gadulca”, jak również zachęcam do zdobycia odwagi, do pokonania strachu przed „namierzeniem”. |
To do ikmr? A czego tu się bać?
| Cytat: | | Nie bójcie się „troli” i przynajmniej spróbujcie pisać o naszych wspólnych problemach. |
Nie bójcie się również: moderatorów - byłych, obecnych i przyszłych, administratorów, ani żadnych innych userów!
Strachy na lachy!
Coś się komuś podoba lub nie podoba - PISZCIE!  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:42 am |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 108 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Podpisuję się pod tym obiema rękyma a tak poważnie to konstruktywna dyskusja nigdy jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a dialog międzyludzki tylko rozwija. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |