lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> Regulamin forum Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:26 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

Dziękuję moderatorowi za wyrzucenie postu mego i MI6 do śmietnika pod tytułem "potyczki symsarny i MI6 ". Tam jest właściwe miejsce dla słownych "dziwadeł". .
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:40 pm Odpowiedz z cytatem
MI6
Tubylec

symsarna napisał:
Dziękuję moderatorowi za wyrzucenie postu mego i MI6 do śmietnika pod tytułem "potyczki symsarny i MI6 ". Tam jest właściwe miejsce dla słownych "dziwadeł". .

Popieram! Samokrytykę również! Porządek musi być! Smile

Prawidłowy tutuł brzmi: "Sprzeczki symsarny i MI6". Smile
PostWysłany: Sro Kwi 23, 2008 2:46 pm Odpowiedz z cytatem
Andrzej Rudakowski
Oldboy

Wymiana poglądów jeszcze nikomu nie zaszkodziła... Po to jest dialog który uczy i daje możliwość wymiany myśli, poglądów jak i czasem prostuje skrzywione umysły choć nie zawsze da się sprostować czyjś umysł i zrobi to życie Wink lub za prostowanie umysłu dany umysł nie zawsze podziękuje... przyznając się do błędu co nie powinno byc wstydem ale czymś godnym naśladowania. Pytanie kto z kim się zgadza i dlaczego lub gdy coś jest nie do przyjęcia, to czemu nie liczni o tym mówią Smile Wtedy trudno ocenić kto ma rację i z kim warto się zgodzić a to już czyni bałagan i kieruje sprawę na inne tory przez co nikt nic konkretnego nie ustali czy osiągnie. Dyskutujmy, dzielmy się informacjami, doświadczeniami, pomysłami i innymi takimi... w końcu w którymś momencie zaczniemy robić coś więcej niż tylko dyskutować ale zawsze musi być pierwszy krok. Zawsze z każdej wymiany zdań mądry człowiek wysnuje pozytywne wnioski i je zastosuje, więc... dyskutujmy Smile a nie prubujmy jeden drugiego ośmieszyć... Smile

Idąc miastem nie myśl co miasto może zrobić dla Ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla miasta...A gdy możesz komuś pomóc to pomóż wyzbywając się egoizmu i ignorancji...i nie odkładaj tego na później bo ta chwila nigdy nie wróci...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 11:31 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

Andrzej Rudakowski napisał:

Cytat:
Wymiana poglądów jeszcze nikomu nie zaszkodziła...

Po to jest dialog który uczy i daje możliwość wymiany myśli, poglądów ..........................................
................. Dyskutujmy, dzielmy się informacjami, doświadczeniami, pomysłami................ w końcu w którymś momencie zaczniemy robić coś więcej niż tylko dyskutować ,ale zawsze musi być pierwszy krok. Zawsze z każdej wymiany zdań mądry człowiek wysnuje pozytywne wnioski i je zastosuje, więc... dyskutujmy Smile a nie próbujmy jeden drugiego ośmieszyć...

Proszę szczerze Lidzbarczan ,aby nie tylko czytali to „nasze lidzbarskie forum”, ale żeby odważyli się na pisanie o tym, co myślą, co chcieliby zmienić albo jak chcieliby, aby nasze władze dokonały ”cudów” na lepsze dla naszego od XIII wieku pięknego miasta.

Wiem, jestem tego pewna, że w Lidzbarku Warmińskim jest bardzo dużo ludzi światłych, którym nie jest obojętna przyszłość naszego „domu” ,ale również jego przyszłości dla siebie samych, dzieci i wnuków.

Serdecznie zapraszam do nas na „gadulca”, jak również zachęcam do zdobycia odwagi, do pokonania strachu przed „namierzeniem”.

Nie bójcie się „troli” i przynajmniej spróbujcie pisać o naszych wspólnych problemach.
..........i postępujmy tak,tak jak napisał pan Andrzej:
Dyskutujmy, dzielmy się informacjami, doświadczeniami, pomysłami ......................... w końcu w którymś momencie zaczniemy robić coś więcej niż tylko dyskutować, ale zawsze musi być pierwszy krok
.
PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:30 am Odpowiedz z cytatem
MI6
Tubylec

Popieram! Smile

Cytat:
Serdecznie zapraszam do nas na „gadulca”, jak również zachęcam do zdobycia odwagi, do pokonania strachu przed „namierzeniem”.

To do ikmr? A czego tu się bać? Wink Laughing

Cytat:
Nie bójcie się „troli” i przynajmniej spróbujcie pisać o naszych wspólnych problemach.

Nie bójcie się również: moderatorów - byłych, obecnych i przyszłych, administratorów, ani żadnych innych userów! Smile
Strachy na lachy! Smile

Coś się komuś podoba lub nie podoba - PISZCIE! Smile
PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:42 am Odpowiedz z cytatem
elbow
Oldboy

Podpisuję się pod tym obiema rękyma Very Happy a tak poważnie to konstruktywna dyskusja nigdy jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a dialog międzyludzki tylko rozwija.

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com