lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik -> sprzeczki Symsarny i MI6
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Tylko do M I 6(CZYTAJ-mi6)
PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 3:13 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

W śmietniku naszego forum w temacie „czy się mylę?” odnalazłam zdanie ,które napisałam we wrześniu 2007 roku i pozwolę sobie je zacytować:

Cytat:
„Do aki, gościa, KOBIETY, PEGAZA, JANA KOWALSKIEGO, KLOSZARDA, OBSERWATORA, andre, itp.w jednej osobie............. BĄDŹ JEDEN.

Był też u nas na forum Lynx-Lynx.
MI6,czy musisz wciąż mi dokuczać i prowokować?

Jakie ja Tobie zło uczyniłam?

Czy Tu na forum lidzbark.com. nie można rozmawiać w cywilizowany sposób?
Czy Tobie już nie wystarczają nicki ze zwierzątkami i musisz się przerzucać na" James Bonda" http://www.mi6.co.uk/mi6.php3

Czy się mylę?

OK, nie ma sprawy, ale o „du**e” Twojej czy mojej ja z Tobą rozmawiać nie zamierzam.
To jest temat pt: ”Bezdomne zwierzęta”

Nie odpowiadaj, nie musisz bo i tu z mojej strony dla Ciebie MI6 jest EOT
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 5:32 pm Odpowiedz z cytatem
MI6
Tubylec

http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Mil_Mi-6_Hook.JPG

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mi-6

Czy jest na sali jakiś lekarz? Przepraszam, temat dotyczy zwierząt - weterynarz? Wink Laughing

Mam dobrego kolegę na ART w Olsztynie. Cool

Najpierw pisano do mnie M16 (szkoda, że nie M6 - to taka chałupa), teraz ktoś się naoglądał filmów sensacyjnych. Very Happy

Co komu do mojego nicka? Nie odpowiadam za czyjeś skojarzenia, ani za to, co kto ma na myśli w swojej chorej głowie. Embarassed

Czy to może jakaś mania prześladowcza? Wink

Nie podoba się komuś moje zdanie na temat zwierząt czy na temat rozwiązania tego problemu w naszym mieście (mój post powyżej), to jego sprawa. Smile

A co do wymiany poglądów i konwersacji na temat dup, to mogę tylko dodać - i nawzajem. Cool

I odnośnie zwierzątek i żyjątek - bardzo lubię m.in. : pandy, wiewiórki, termity, bakterie mlekowe do produkcji kiszonek (a szczególnie kiszonej kapusty) oraz wszelkiej maści koziołki - matołki. Smile Very Happy
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sprzeczki Symsarny i MI6
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik