|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 4:52 am |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 73 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Znając "ciemne kulisy" naszego miasta, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby Szwedes wypiął się na...  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 7:35 pm |
|
|
| Todes |
| Tubylec |
 |
| |
| Dołączył: 28 Sie 2007 |
| Posty: 43 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
tak jak mówiłem z Kate Ryan było tylko plotką na dodatek dość nieudolną... aż mnie dziwi, że ktokolwiek dał się na to nabrać...
Co do wypowiedzi na temat Piotra...
| Cytat: | Radzioo Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 8:39 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Co do gwiazdozbioru to kolega z Lidzbarka rozmawiał ostatnio w Warszawie na pewnej imprezie ze Szwedesem i osobiście mu powiedział że miasto sie nie interesuje "gwiazdozbiorem".W związku z czym nie będzie nic organizować(Szwedes znaczy sie:)). |
... Ciekawe, czy na tej imprezie była też Kate Ryan?
Skąd wy takie informacje bierzecie?!?!?! Zadziwia mnie to, czemu LDK i Urząd Miasta nie jest o tym poinformowany? W końcu oni powinni się o tym dowiedzieć w pierwszej kolejności...[/quote] |
|
_________________ Jeżeli Superman jest taki "SUPER", to dlaczego nosi majtki na spodniach?... |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 5:22 pm |
|
|
| Radzioo |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 30 Gru 2007 |
| Posty: 8 |
| Skąd: Okolice LW |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 11:27 am |
|
|
| wooki3 |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 02 Lut 2007 |
| Posty: 141 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński :) |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Re : Radzioo
Todes zawszy mysli ze jest najlepzy ze on wszystko wie więc daj mu sie nacieszyc istota że to tylko plotka ;] |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 9:45 am |
|
|
| wk. |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 26 Lis 2007 |
| Posty: 3 |
| Skąd: LW |
|
|
|
 |
 |
 |
|
chciałbym tylko zauważyć, że Kate Ryan była, a o Gwiazdozbiorze nic nie słychać. a ja juz w marcu pisałem że Gwiazdozbioru nie będzie, to było kilku niedowiarków, którzy pisali, że to plotki m. in. todes i wooki3. ale wooki3 respekt za to, że juz na początku kwietnia wiedziałes, że Kate Ryan będzie w LW. i też mi się wydaje, że todes udaje wielce poinformowanego  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 1:06 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 288 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 10:22 pm |
|
|
| wooki3 |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Re : WK
ostatnio również spotkałem Piotra Szwedesa i powiedział mi ze Lidzbark wcale sie tym nie interesuje (czyt. władze miasta) i jesli zostanie stworzona petycjka z podpisami mieszkańców napewno by go zrobił ;P |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 2:13 pm |
|
|
| Andrzej Rudakowski |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 07 Cze 2005 |
| Posty: 151 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Warto zapytać Burmistrza Jak był szefem szpitala to dbał o pewne sprawy... Dziś pewnie lepiej będzie zrobić gwiazdozbiór Burmistrza lub Radnych... a utarg już nie na szpital a na cele miasta Nowe punkty i nowy koncert... Jakaś odmiana bo monotonia nudzi a czasem szkodzi...  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 7:14 pm |
|
|
| wooki3 |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Na jednej z imprez spotkałem pana Piotra i powiedział ze to mieszkańcy w szczególnosci nie interesują sie tym gwiazdozbiorem . |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 8:01 pm |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 73 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Coś plączesz się w "zeznaniach". Rozumiem też, że "władza" Twoim zdaniem jest poza wszelką konkurencją. W końcu to ta "władza", a nie mieszkańcy decydują w naszym mieście o "wszystkim", w tym o wspomnianym koncercie.
To może w to miejsce zafundują nam "Taniec z gwiazdami"?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |