|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 6:47 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JotDe napisał: | | pasoDOUBLE napisał: |
wg mnie albo wszędzie sie logować albo wszędzie śmietnik |
i zrobić dwa odrębne fora?
jedno dla tych, co preferują ład i porządek (również w myśleniu), drugie dla "innych"
może się okazać, że Lidzbarczanie zdecydowanie wolą to drugie
jeśli nie będzie czynnika wymuszającego porządek, to zwycięży chaos i anarchia
moja propozycja: zostawić tak jak jest, niech współistnieją równolegle (ale wyraźniej oddzielone nawet graficznie!) te jakby dwa fora (w jednym ), niech w pierwszym będzie dbałość o porządek i przejrzystość wątków a w drugim piszta co chceta (ciekawsze wypowiedzi, które tam trafią będzie można wrzucić pięterko wyżej, bo nawet w śmietniku można znaleźć mnóstwo wartościowych przedmiotów )
z czasem, może co poniektórzy anonimowi goście zechcą założyć sobie loginy i pisać na wyższym poziomie... (sorki, ale to takie marzenia belfra, którym jestem ) |
Już jest chaos i anarchia.Wasze porządki pomieszały tak tytuły że nic znaleźć nie można.Wszyscy myślą podają tytuły a reszta pisze gdzie się da bo naprawdę to niczego nawet w śmietniku znaleźć nie można.
Chyba znów trzeba zmykać gdzie pieprz rośnie,a tyle miałam do pochwalenia a wyszło że do powalenia..... |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 7:27 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 579 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A Tobie co? Nie wymyślaj, jest jak jest i nigdzie sie nie wybieraj.
No dobra, sorry, powymyślaj, ale zostań.
Nawet poplotkować nie będzie z kim.
Pozdrawiam  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:27 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 320 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JOHN72 napisał: |
no nie, specjalnie założyłem temat zakrętów w "inne" bo jest ważny i każda rzeczowa opinia również niezalogowanego ma znaczenie.
o ile nie popieram i nie rozumiem nielogujących, to szanuję ich decyzję i uważam, że powinni mieć dostęp do forum tak jak to teraz ma miejsce |
w tym sęk, aby taki temat pojawił się wyżej, we właściwym dziale - przecież każdy tam czytać może, a problemy biorą się m.in. stąd, że "inne" oznacza inne tematy niż te "powyżej" i one też powinny wymagać zalogowania by pisać, natomiast "Hyde Park" niech będzie "dolną" kategorią (może zamiast śmietnika?) i tam niech już każdy wyżywa się do woli w swych popisach oralnych - nawet bez składu i ładu  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 4:29 am |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 773 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| nie zgadzam się z Tobą JotDe. Do tematu zakrętów powinien mieć dostęp każdy kto ma w tym temacie coś do powiedzenia. Co do reszty, pewnie byłoby fajnie, ale nikt już by się nie połapał gdzie szukać tematów z obecnego "inne". W obecnym kształcie jest wg mnie OK. |
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 3:52 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JOHN72 napisał: | | nie zgadzam się z Tobą JotDe. Do tematu zakrętów powinien mieć dostęp każdy kto ma w tym temacie coś do powiedzenia. |
rozumując w ten sposób, to wszędzie powinien być "Hyde Park", bo nie widzę sensu w tym, by logowanie wymagane było tylko do zabrania głosu w nieistotnych sprawach tylko że wtedy na jedną rzeczową wypowiedź przypadało będzie n trollowań, m inwektyw, k bzdetów itd.
poza tym, moja wcześniejsza sugestia była taka, że w ogólnie dostępnej części (hajdparku) goście mogą sobie komentować co chcą i jak chcą, a nic nie stoi na przeszkodzie, aby wyżej, we właściwym temacie, ktoś rezolutny i zalogowany przytoczył ważkie wypowiedzi gości, jeśli na takowe natrafi.
przy takim rozwiązaniu będzie można ograniczyć się do przeglądania górnych uporządkowanych tematów, bez przedzierania się przez masę bzdetów, co zabiera niepotrzebnie czas, a tego nigdy za wiele  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 6:33 pm |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 773 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
coś myślenie mi dziś sprawia ból. Nie wiem już czy masz rację czy nie
może inni - dziś sprawniejsi umysłowo coś wymyślą  |
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 7:56 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JOHN72 napisał: | coś myślenie mi dziś sprawia ból. Nie wiem już czy masz rację czy nie
może inni - dziś sprawniejsi umysłowo coś wymyślą  |
a sprawniejszych ani widu ani słychu...  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 8:04 am |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Hm... dziwnie cicho tu od jakiegoś czasu. Główni adwersarze aktywni na innym forum, gdzie tylko zalogowani mogą się odzywać, więc jednak tu zmiany zostały poczynione zbyt późno. Ciekaw jestem, czy jak minie zapowiedziany czas bojkotu to wróci tu stara gwardia czy też pozostanie na innym forum? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 9:09 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 689 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Heh. Normalnie aż mnie duma rozpiera, że ktoś robi bojkot mojej strony. Czuję się prawie jak Bill Gates :p
Co do Hydeparku, to właśnie kiedyś tak było, że w Hydeparku (u nas była to nazwa "INNE"), każdy mógł pisać byle co i właśnie ludzie mieli z tym problemy mimo wszystko.
Obecnie na każde forum trzeba się logować i póki co nie widzę powodów aby to zmieniać. Przynajmniej spokój. Szkoda paru osób, ale jeśli ktoś uważa że zalogowanie psuje jego anonimowość, to myślę że nie dorósł do XXI wieku i korzystania z netu. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 9:27 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ja tu nie bede , generalnie to czytajac TAM widac hipokryzje , bałwochwalstwo i inne trudne wyrazy
uspokoiło sie i jest OK , kto chce moze pisać pamietajac o odpowiedzialnosci , jak widac na zalaczonym obrazku TAM , prowdopodobnie sprawa zakonczy sie sie w Sądzie , dluzej nie bede tolerował tego w jaki sposob sie mnie obraza ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |