lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Ciche dni na forum...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Ciche dni na forum...
PostWysłany: Pią Lis 09, 2007 12:33 pm Odpowiedz z cytatem
GreenGO!
Oldboy

No i wygląda na to ,że GrandeRevolution działa... eh....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pią Lis 09, 2007 4:04 pm Odpowiedz z cytatem
gibbony2
Junior

uhahałem się nieźle z całej sytuacji
jeden gość tak namieszał
moderatorzy nieudolni
moderować a nie dyskutować
tak jak zrobił wam mod na www.wm.pl

PostWysłany: Pią Lis 09, 2007 5:05 pm Odpowiedz z cytatem
GreenGO!
Oldboy

A ja stoje na balkonie i patrzę jak forum płonie...

I po co to wszystko? Confused

PostWysłany: Sob Lis 10, 2007 6:46 am Odpowiedz z cytatem
GreenGO!
Oldboy

I co?Ludzie nie piszą bo się boją analizy? Shocked
Dwie osoby poobrzucały się błotem i podzieliły forum na swoich zwolenników...sytuacja jak z piaskownicy z czasów predszkola...
A traca na tym wszyscy bo i przepływu informacji nie ma, i zorganizować się ciężko ,i nie ma z kim po plotkowac... normalnie Wstyd

PostWysłany: Sob Lis 10, 2007 8:34 am Odpowiedz z cytatem
elbow
Oldboy

Mam dziwne uczucie, że pijesz do mnie. Ja nikogo nie dzieliłem. Nikomu nie zabraniam dyskusji na forum. Jeśli ktoś się obraża za usunięcie offtopa to chyba świadczy o nim. Jeżeli ktoś w temacie o lokalnych władzach pisze o czymś zupełnie innym, o jakichś układach na forum, ja to usuwam i przyjmuję za to gromy to przykro mi. Nie jestem cenzorem, pilnuję tylko porządku ale jak ktoś nie rozumie co znaczy offtopowanie to niech lepiej nie wraca na forum póki się nie dowie. Pracy dla moderatorów mniej a i forum nie ucierpi na braku płytkich i miałkich postów.

PostWysłany: Sob Lis 10, 2007 9:20 am Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

OK. Koniec z tym wszystkim. Chciałem uniknąć tego, ale widzę, że nie mam wyjścia. Ponieważ to moje forum, to mnie przypada ustalać zasady. Po kolei :

1. Od dzisiaj nie ma forum, na którym można pisać nie zalogowanym. Żegnamy parę osób, no ale cóż, mówi się trudno i żyje się dalej.

2. Forum śmietnik służy tylko do przechowywania postów bezsensownych wyrzuconych z innych forów. Nie można w nim nic pisać, tylko przeczytać przez 7 dni od czasu napisania ostatniego posta.

3. Kasujemy posty nic nie wnoszące do tematu, czyli Off topic.

4. Nie kasujemy linków do serwisów zewnętrznych, o ile nie obrażają one nikogo i nie prowadzą do stron niezgodnych z prawem.

5. Wszelkie wyzwiska, pomówienia etc, będą moderowane (czyt. zmieniane na %^#&^% lub po prostu kasowane).

6. Regulamin może w każdej chwili się zmienić i każdy ma obowiązek go zaakceptować jeśli chce dalej pisać na forum.

Ostatnie : Jeśli komuś się nie podobają reguły, to trudno. Możecie to przeżyć i się zarejestrować albo więcej nigdy się tu nie pojawić.

PS. Nie zamierzam się nikomu tłumaczyć z tego co tu napisałem. Nie podoba się ? Do widzenia

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
PostWysłany: Sob Lis 10, 2007 2:59 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Wypowiedz z sensem i i duzo racji.

Jedną mam uwagę

LYNX-LYNX napisał:
Zaistniały konflikt na tym forum, uważam, że można było zażegnać dużo wcześniej. Był taki moment, gdy i John i Grande już w miarę dochodzili do porozumienia, gdy całkiem niepotrzebnie wtrącił się do tego wątku "pd"...

Nie brałem udziału ani nie wtracałem sie w konflikt , obydwaj moderator i user maja swoj rozum i potrafia sobie sami doskonale poradzic lub i nie...

Mam prawo do tego aby skrytykować wypowiedz jako nie moderator i tak zrobiłem bo w tym momencie wg mojej opinii bez wyraznego regulaminu nie wolno mi było wyciac jego wypowiedzi dotyczacej jakis tam przekretów....

Następnie dowiedzialem sie od usera grande - autora doniosej wypowiedzi , ze jesli to ja przeczytalem lub kto inny to mam obowiazek zlozyc doniesienie do prokuratury o jakims tam przestepstwie o ktorym pisal user grande ..... [ paranoja]

w nastepstwie pojawil sie drugi watek konfliktu - w trakcie ktorego notorycznie bylem obrazany , bez zadnych konsekwencji

zycie pokazuje ze na innych forach takie zachowanie jest niedopuszczalne nie tylko wobec innych uzytkownikow ale i moderatorow.

Jestem zadowolony ze powstal regulamin i teraz bez zadnych oporow moderator ma prawo usunac post obrazliwy lub jego czesc.

Jestem za tym i byłem , dawno temu zwracalem na to uwage.
Logowanie - no coz z niektorymi sie pozegnamy.
To dla nich juz od dawna bylo odsuwanie w czasie obowiazkowego logowania.

Sądzę ze obecna sytuacja biernych , czytelnikow wynika ze w koncu "sie ucho urwalo" na zalogowanym userze , i sa niejako poszkodowani w tym galimatiasie.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Sob Lis 10, 2007 3:10 pm Odpowiedz z cytatem
GreenGO!
Oldboy

Brawo dla Kudłatego za podjęcie zdecydowanego działania... ale czy słusznego to każdy sam oceni...
Neutral

PostWysłany: Nie Lis 11, 2007 1:56 am Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

Kudłaty -przyjąłem .

PostWysłany: Czw Gru 06, 2007 2:26 am Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Fajnie tu u was jak w domu. Cicho i spokojnie.
Pozdrawiam wszystkich przeciwników i przyjaciół z tego forum.

Dziś Mikołaj. Stąd moja nieoczekiwana wizyta. Pamiętajcie o najmłodszych.

Niestety nasze drogi się rozeszły. Przynajmniej macie regulamin i to po części ja do tego się przyczyniłem. Teraz wiadomo co i jak. Zwycięzców tu nie było, ale wszyscy są zadowoleni. Wojna przetoczyła się przez dwa fora. Nastał czas pokoju. Wojna jak to wojna wielu zabitych i wielu obrażonych ( tak ktoś napisał o bitwie pod Grunwaldem na maturze: było dużo zabitych i jeszcze więcej obrażonych.) Very Happy
Pewne sprawy zostały wyjaśnione. Chyba warto było. Niestety z powodu poważnych zadrażnień z modami nie mogę tu pozostać. Pisanie bez złośliwości z obu stron chyba niemożliwe. Misja niemożliwa do wykonania. Game Over.
Bawcie się dobrze i róbcie swoje. Kto będzie chciał znajdzie mnie i będziemy nadal "pościć ". Wszystko zależy od was. Demokracja panie.

Dodam tylko, ze ci co kręcili w mieście działkami (ten z Kościuszki też ) są już na wylocie z Urzędu Miejskiego. Dlatego chociażby warto było pisać nawet kosztem nienawiści wielu i wykluczenia się z forum.
Jak panowie moderatorzy czują się ? Czy warto było pisać o jakiś pomówieniach ( przekrętach) co passodouble ? John ? Dowodach ? - Cała awantura z moderatorami od tego się zaczęła. Na czyje wyszło ? Wygląda, że na moje.
No zostawmy to. Ja wam wybaczam. Jesteście młodzi i mało jeszcze wiecie. Dajcie czasami szansę ludziom, nie wszyscy piszą co im ślina... Jeśli to forum ma być ciekawe to nie pytajcie oficjalnie o źródła informacji.

Przepraszam jeśli czasami byłem zbyt ostry dla was. Moder musi być twardy z racji pełnienia obowiązku i teraz pomoże mu regulamin. Wszyscy się czegoś nauczyliśmy.

Szczególne pozdrowienia dla grupy SSO i innych szalonych userów.

Strzała Kudłaty. Tak będzie lepiej. Żadnych podchodów ( śmieci) i świństw nie będzie z mojej strony. Słowo świadomego usera.
Kiedyś jeszcze tu pogadamy( jak mi trochę przejdzie ). Zajrzę tu czasami z własnowolnej banicji.

Grają na odwrót i odbój.
Pozdrawiam wszystkich, moderatorów też. Zostańcie w pokoju.
Ku chwale Lidzbarka. Grande

EOT
Ciche dni na forum...
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach