|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 5:52 pm |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 110 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty, Ty tu jesteś Adminem i masz decydujący głos. Jaką koncepcje forum Ty widzisz? A co do tego posta to wystarczy napisać tak aby po wrzuceniu słów-kluczy google kierowało prosto do nas, nie wiem co jest w opisie tej strony w googlach. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 6:36 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 666 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| elbow napisał: | | Kudłaty, Ty tu jesteś Adminem i masz decydujący głos. Jaką koncepcje forum Ty widzisz? |
Ja już nie raz powtarzałem, że nie jestem za ogromnymi restrykcjami. Widze jednak, że dużo osób ma z tym problem i chyba trzeba będzie powoli wprowadzać porządki. Generalnie to ja pilnuję strony aby działała, a resztę zostawiam moderatorom i zdaję się na ich profesjonalizm
| elbow napisał: | | A co do tego posta to wystarczy napisać tak aby po wrzuceniu słów-kluczy google kierowało prosto do nas, nie wiem co jest w opisie tej strony w googlach. |
A którego posta ? Tego na wm ? Jeśli tak to jest wiele słów które kierują do nas. Nawet na frazę "święty mikołaj dzieciom" jesteśmy na czwartej pozycji  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 7:04 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 666 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
No i wyjaśniła się sprawa. Po mojej interwencji, link do akcji został przywrócony. Podziękowania dla moderatora forum.wm.pl o ksywie "el polaco"  |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Lis 08, 2007 7:10 pm |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 110 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cytat: | | Ja już nie raz powtarzałem, że nie jestem za ogromnymi restrykcjami. Widze jednak, że dużo osób ma z tym problem i chyba trzeba będzie powoli wprowadzać porządki. Generalnie to ja pilnuję strony aby działała, a resztę zostawiam moderatorom i zdaję się na ich profesjonalizm |
Ja też nie byłem za restrykcjami dopóki nie zobaczyłem jaki stosunek do forum mają niektórzy userzy. Regulamin według mnie jest konieczny, jestem nawet za bardziej restrykcyjnym, co nie znaczy, że zawsze te mocne restkrykcje musiałybyć wprowadzane. Poza tym widzę jeszcze jedną rzecz- bez regulaminu moderatorzy nie mogą sprawnie pracować. Bez punktu zaczepienia w sprawach konfliktowych mamy słowo usera przeciwko słowu moderatora. Taka sytuacja jest dość problemowa i często ściąga na moderatorów gromy ze strony userów, którzy są święcie przekonani, że nic złego nie robią offtopując, spamując czy po prostu śmiecąc w inny sposób.
| Cytat: | | A którego posta ? Tego na wm ? Jeśli tak to jest wiele słów które kierują do nas. Nawet na frazę "święty mikołaj dzieciom" jesteśmy na czwartej pozycji |
Tak, pisałem właśnie o tym poście. Skoro sytuacja przedstawia się w taki sposób to ten post to tylko kwestia umiejętnej konstrukcji słownej. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |