lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik -> ZAGADKA Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 5:26 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Znowu jakiś junior ciśnie temat do dołu. Przypadek. Nie to naciągnęła pomoc. Mój ostatni post na tym forum. Dajcie się wyszaleć.

Właściwie nic dodać nic ująć po postach kolegów. Dzięki XYZ, Gość. Wiem jakich ma idoli pasodouble. ( komendant milicji w ulubionej przez wszystkich szczycieńskiej uczelni wyższej - jest kogo cytować- Może Felek Dzierżyński ? Beria? brawo ). Ale rozumiem zawodową ciekawość wpajaną przez lata nauki w tak szacownej uczelni. Gdzie, kto, z kim, jak, za ile? Każda rozmowa jak przesłuchanie. Standardzik zawodowy, trochę przyzwyczajenie.
Pd
pisałem już o zimnej krwi zagotowałeś się. Cyt. Nie powinno sie mówić to co się ma na języku.

moderator odzywa sie kiedy potrzeba, bez wkrętów.

Ogólnie to co napisałeś to odwrócenie kota ogonem. ( zdaje się twoje logo)
Piszę tłustym drukiem aby inni zauważyli o co mi chodzi, a ty w nerwach nie bardzo wiesz o co chodzi i nie odpowiadasz na bardziej istotne zarzuty, właśnie te podkreślone. No cóż o zdolnościach tych studentów, z tej uczelni nie bez powodu krążyły dowcipy. Właściwie to nie chce mi sie już z tobą gadać.

Ku przestrodze piszących na tym forum. Moderatorzy pisują, że jesteście nie do zlokalizowania. Udowodnię, że to możliwe. Cóż to dla starego lisa ( przepraszam kota) pasoDouble. Niewinna zabawa.

W jednym poście przyznajesz sie na jakim osiedlu mieszkach lub wynika to z częstego pisania co cię wkurza na tym osiedlu.
W drugim wymyka ci sie gdzie pracuje twoja żona. ciepło
W innym gdzie chodziłeś do szkoły np.klasa ta i ta rocznik ( wspominki rozmarzenie) krąg podejrzanych się zacieśnia
W trzecim temacie opisujesz do której szkoły chodzi twoje dziecko.
W następnym poście dowiadujemy się jakie masz zainteresowania. Tu prawie cie mam
Cierpisz na rzadką chorobę od wielu lat i leczysz sie u Tego, a tego doktora Piękne zawężenie
W końcu ktoś pomaga ci przyznać gdzie pracujesz ( np. moderator paso)
W pracy jest was tylko 3 mężczyzn; W uproszczeniu : jeden kawaler, jeden bezdzietny. Na kogo wychodzi na tego bęc. udało się.

Panie burmistrzu melduję ten i ten wypisuje te ciemne wasze sprawki.
Prawda, że pełno danych i po odpowiednim ułożeniu wiem z kim mam do czynienia.

Oceńcie to sami. Na Lidzbark wystarczy. Ja z tego zdawałem sobie sprawę, ale muszę spadać z tego forum ku uciesze modów. Ich zależność od sponsora strony jest zbyt widoczna. Trzeba było napisać od razu nie tykać U.M bo to jego strona. Byłoby mniej ciekawie , ale uczciwie.
Zawsze chciałem to napisać.

Do moderatorów mam trzy słowa. Nie te co do ojca redaktora.

Moderujcie się sami.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 8:51 pm Odpowiedz z cytatem
elbow
Oldboy

Cóż, osobiście jako moderator żegnam i to mam nadzieję bezpowrotnie. Pisząc, że:
Cytat:
Oceńcie to sami. Na Lidzbark wystarczy. Ja z tego zdawałem sobie sprawę, ale muszę spadać z tego forum ku uciesze modów. Ich zależność od sponsora strony jest zbyt widoczna. Trzeba było napisać od razu nie tykać U.M bo to jego strona.

Zarzucasz mi stronniczość i obrażasz mnie w ten sposób. Nie będę dyskutował z wkrętem ale uściślając- nie jestem zależny od jakichkolwiek sponsorów i myślę, że reszta moderatorów też nie więc pilnuj się co i do kogo piszesz bo stąpasz po kruchym lodzie. Moderatorzy nie są cenzorami- pilnują tylko porządku i kultury wypowiedzi. Nic ponadto ale cóż- jak widać bardzo łatwo uknuć ogólnoświatowy spisek moderatorów przeciwko Grande. Pozostaje mi tylko rzec: moderatorzy wszystkich forum łączcie się! A Tobie życzę powodzenia w dalszym wykrywaniu spisków i wpływu sponsorów.

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 9:31 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Stare chłopy a ........

To Wam minie.

Wyprztykaliście sie z postów i nie macie co pisać.

Tak powiedział mój sąsiad dawny Lidzbarczanin.

Grande piszesz najlepiej na tym forum, liderzy nie odpadają. -Odpoczywają i wracają.

Pozdrawiam
ikmr
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 9:51 pm Odpowiedz z cytatem
pd
Gość

co ja tu poczytalem...na swoj temat to az mi szelki spadly i jak grande okresla jakas zimna krew zamienila sie w wrzatek

co do ubeckich korzeni......hm , no coz z zalem zawiadamiam ze nie mialem nawet mozliwosci ze wzgledu na wiek

osobiscie nie mam nic do uczelni w szczytnie , widocznie kots ma wiecej wiadomosci na jej temat

i ostatni wyklad pana grande jak to sie wydedukowal.....

panie grande jeszcze raz napisze choc widze ze polsku pan nie rozumie:

-sam pan podajesz dane po ktorych mozna namierzyc pana! moja uwaga raczej byla zartobliwie ironiczna w tym temacie niz karcaca;
- nie mam zadnych zwiazkow z urzedami ;
-sponsorami i ojcem redaktorem i peronem w wloszczowej

hehehe ubekiem tez nie bylem , komrnikiem tymbardziej

kim sa piszacy rowniez mnie nie interesuje , wszystko to to raczej zwykla zasciankowa histeria , ikmr zreszta wyrazil sie delikatniej Laughing

P.S.
blokady ip hehehehe dobre to byloo
PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 3:57 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Do pd
Z tobą już sie pożegnałem.Widzę ,ze nie możesz sie ze mną rozstać
To dobre słowo to była dla mnie od ikmr Potwierdź.Dzięki ikmr. zanim napisałem o możliwości lokalizacji wrzucałem od czasu do czasu trochę śmiecia, abyście nie mogli sie połapać. post był przestrogą dla innych, a ja wiedziałem jak to działa i Ty to dobrze wiesz Też próbujesz teraz mydlić. Ubecja była w Legionowie. W Szczytnie gliniarzownia, poruczniku Borewicz. nie udawajcie, że nie wiecie. A ja wiem kogo lałem. Niestety to naprawdę ostatni post muszę się pakować. Możesz nadawać bez odbioru.

Nie omieszkałem jednak pożegnać się osobiście z moim zadowolonym moderem elbow, który się ożywił jak dowiedział się o zakończeniu pisania i nikt już nie będzie go ścigał po forum. Taka zwierzyna złapana w sieci nie cieszy ( prosta piłka). napisałem "ku uciesze moderatorów odchodzę " i od razu było odzew - to była pułapka na moda ( szkoda, że taki chudy zwierz) Mówiłem nie dawać wpuszczać się w maliny. Jednak wypada pożegnać się z psychonalitykiem i do tego zawsze uśmiechniętym. Piszesz z reguły po dwa zdania pamiętaj nie forsuj się pisz góra trzy. Z emblematu ( logo) wyglądasz na człowieka inteligentnego powinieneś zrozumieć
Ponieważ tematem jest zagadka to postanowiłem zadać ją elbow i sprawdzić czy nadaje sie na moderatora, publikę i innych moderatorów proszę o niepodpowiadanie.

Skup sie i uważaj, bo drugi raz nie będę mógł ci już wytłumaczyć. Definitywny wyjazd.

Pozwól, że dziś ja zabawie się i określę pewne osobowości na tym forum a ty staraj się je pokojarzyć. Czytaj powoli, bo ja szybko piszę.

Zagadka czyje to logo ?

Podaję wraz z charakterystyka właściciela, bo gwiazdy mówią, że wybór logo ma związek z jego właścicielem i określa pewne cechy charakteru właściciela emblematu ?
Numer 1
Mówią na niego Jaś urodził sie w 72 roku Zielony napis ciągle się kreci Huśtawka nastojów raz z jednej raz z drugiej strony. Taki Johnny Walker -Jaś Wędrowniczek W momencie, gdy napis się zatrzyma Jaś myśli. Tu Przyznam, potrafi myśleć i przyznać sie do błędów. Po nauce 10 przykazań czego nie powinien robić moderator byłby niezły. Czasami potrafi spojrzeć krytycznie nawet na swoją osobę. Trudno go podprowadzić.
Numer 2 Czasami Zosia
Kobieta rzeka. Imię jej jak tej rzeki co przepływa przez Lidzbark. Tu ci trochę pomogę nie jest to rzeka na literę Ł . Rzeka jak to rzeka raz płynie szybko raz wolno, pieni sie i burzy, aż wpada do Łyny z wielkim hukiem. Po ostatnich ulewach ( laniu) neutralna. Plotek nie będę przytaczał.
Numer 3
Najłatwiejsze.
( po postach Grande modery zrobiły się wrażliwe na swoim punkcie i jakieś delikatne - chodzi tu o zawód człowieka chodzącego w mundurze)- " pies "zamienił się w kota. Dla zmylenia przeciwnika obrót o 180 ( znana taktyka ) nie kąsa jak dawniej,. Za to drapie. Od tego mamy gazetę wiec bach między uszy i trochę spokoju mamy zapewnione( podobno humanitarnie i wystarcza) lub stosujemy tradycyjne psik kocie.Teraz zostało mu już tylko pilnowanie porządku na forum. Porządek ? No cóz taki jak w tamtych latach ze wszystkimi atrybutami owych czasów. Nigdy się nie myli nikogo nie przeprasza.
Numer 4
Cóż tu mogę napisać Wiem. Prosty ludzik i tyle

Powinien być trochę bardziej żywy i kolorowy. Wygląda jak trup? Anemik. Sam nie wiem.

Jeśli nie zrozumiałeś przeczytaj jeszcze raz. Jeśli nie zrozumiałeś przeczytaj to sobie na głos. Do skutku

Tego wkręta z poprzedniego postu ci nie wyjaśnię,abyś mógł dalej główkować Wiem nie rozumiesz. .Jak dojdziesz o co chodzi to napisz wszystkim, że wiesz.

Zabawa dla wszystkich moderatorów.
Jeden udaje juniora reszta niby nie wie kto i zgaduje. W końcu całe forum będziecie mieli dla siebie jak wszyscy sie wyniosą. Z nudów to i jajko na twardo można znieść
elbow jeśli tego nie rozumiesz to starsi koledzy cię nauczą.Na razie terminujesz, ale niestety uczysz się powoli i trochę cierpliwości.
Trochę za wcześnie cię pochwaliłem. Popracuj nad emblematami i zagadką.

Pozdrawiam szczególnie
Szalono - wesołe i do tego baaaaaaardzo ostre dziewczyny Blond, Lidzbarczankę Z wami nie warto zadzierać. W pysk i po temacie.
Ikmr , "Gościa super gościa ", GreenGo i tych co trzymali kciuki za Grande i oczywiście zapomniałbym o XYZ. Przepraszam jak czasami za mocno przywaliłem i ktoś był zniesmaczony.
Do Jot De Troche Cię poznałem jesteś dobrym belfrem Hau, Hau.( tamto co pisałem, jesteś inteligentny , wiesz co)
Obyś uczył w elitarnej szkole i Twoje starania o dobre przekazanie wiedzy miały odbicie w gotówce Sukcesów w pracy i dużo cierpliwości dla tego naszego trochę szalonego narybku. Miło było Cię poznać.

Ostatnio zmieniony przez Grande dnia Sro Lis 07, 2007 7:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 4:54 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Grande
Daj se na luz.
Zmień nik i sie nie loguj.
- Pisz dalej.
Do szkół co wymieniłeś dodałbym jeszcze kilka, ale po co?
Kiedyś, ktoś mi udowadniał, że śledzący są śledzeni, by bardziej byli
śledzący i tak w kółko.

Jestem na forum od nikogo nie zależny. Piszę co chce i kiedy chcę.
Wsiadano na mnie kilka razy, - wyprztykali sie i już ich nie ma, lub zmienili niki.

Chrystus zbawia/zmienia/ świat już 2000 lat i nie zbawił
tylko zmienił. Dlatego, nie czyńmy tego na siłę, najwyżej informujmy
a ludzie sami wyciągną wnioski.

Chce jeszcze wprowadzić kilka tematów poważnych społecznie, ale czekam na większe grono dyskutantów.

Mam szacunek i uznanie dla Kudłatego i jego szanuje,/nie znam go/, nie musi wiedzieć za co.
Pozdrawiam.
ikmr
PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 8:18 pm Odpowiedz z cytatem
XYZ, Guest...vw-passat.pl
Gość

No cóż, podałem i trzeci nick.
Dlaczego?
Ano dlatego, by ktoś zajażył, kogo tak naprawdę ścinał.
Nick zmieniałem dlatego, by przekonać się, kto jest tak naprawdę spychany.
-XYZ, no tak, ktoś na nim ciągle się.................

-Guest i nowy temat.
Jakiś jastrząb i znowu ktoś znowu coś mi "agresywnie sugeruje".

-vw-passat.pl, napisałem o cenach paliw.
No tak, ja mogę pisać zdecydowanie subiektywnie, ale jeśli jakiś jastrząb/sęp woli, by wyciągano z kieszeni podatnika z najbiedniejszego województwa ostatni grosik i staje po stronie łupieżczy, potem odwraca kota ogonem na jakichś przejściach dla pieszych, to ja już wiem, że jest to pelengator i wtyka.
spadnie, zamiesza, zakręci i fakt robi to z uśmiechem na ustach.

Aaaa, zapomniałbym.
Jednak nie. Ktoś niedawno przytoczył forum wm.
Zadałem sobie chwilę trudu i trochę poczytałem.
Jakież było moje zdziwienie, kiedy przeczytałem, jak niejaki pd (czyżby zbieżność nicków?) poucza i wytyka błędy jednego z userów, proponując wklejenie jego tekstów do worda sugerując celowe robienie błędów.
Sam pd zapomniał, że i ja wytykałem mu (jako modowi) robienie błędów, za co potraktował mnie, ale co tam...

Nie loguję się i nigdy tego tu na forum nie zrobię, bo nie ma to najmniejszego sensu. Tak naprawdę to szkoda mi konta i ........ czasu.

A, napomniałem niedawno pd, że i ja jestem modem, na "trochę" większym forum (nick) i wiem, czym powinien charakteryzować się neutralny mod, ale nieważne.
Ważnym jest to, że przy 20.000 jego użytkowników jest tam zdecydowanie mniej tak niesmacznych tekstów, jak tu.
Jaki z tego wniosek?
Powtórzę: Sztuka dla sztuki a w zasadzie mod dla moda, bo co niektórzy sami niejako na własne życzenie zagęszczają atmosferę w celu pokazania, kto jest tu......
Napisałem "co niektórzy", bo tak mi się chciało.

Być może Grande miałeś na myśli mnie pisząc "junior", ale że "ciśnie do dołu"........., to już na pewno powinienem się obrazić Laughing (ups, mały emotikonek), ale w jakiś sposób trzeba pokazać fakty....
Niech będzie ............."junior".

Z natury i organicznie brzydzę się słodzeniem i innym lizaniem........., czego nigdy nie robiłem i robił nie będę a tu to już na pewno.

siemka.

XYZ Very Happy , Guest, vw-passat.pl
PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 8:37 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Czytam posty na forum od dawna...
Piszę rzadko i kiedy chcę...
Nie muszę już chyba dodawać, że popieram Grande w tym co robi i pisze... Już kiedyś napisałem coś wcześniej na ten temat, choćby w temacie "Wybory 2007"... Jeszcze przed ostatnią "krucjatą" modów...
Dalej będę "tchórzem" i się nie zarejestruję...
Nie oczekuję już odpowiedzi na moje pytanie dotyczące tego, który z moderatorów napisał kiedyś o tym, że - w wolnym tłumaczeniu - demokracji na forum nigdy nie było, nie ma i nigdy nie będzie...
Uważam, że z jednym z moderatorów można by się było jeszcze jakoś dogadać... Ale pozostali to nie "Formuła 1"... Chociaż robią niezłe "kino"...
Dobrze, że choć na ich seanse bilety są za darmo...
A teraz dwa słowa o sobie do modów... Niech prędko notują...
Jako jedyny w jednostce wojskowej i całej dywizji w Olsztynie, odmówiłem pójscia na wybory i głosowania oraz brania udziału w ówczesnej "szopce przebierańców" w poprzednim ustroju, całkowicie świadom konsekwencji grożących żołnierzowi będącemu na służbie... W archiwum i aktach tamtejszego kontrwywiadu figurowałem pod pseudonimem "Pielgrzym"... Może dlatego, że bardzo często opuszczałem jednostkę kierowany nostalgią w rodzinne strony...? A teraz do dzieła...
Jeśli chodzi o nie pisanie, oświadczam, że podporządkuję się Grande i wszelkim ustaleniom sztabu...

Pozdrawiam Grande i Innych wolnomyślicieli!

- Gość "Pielgrzym" i partyzant w jednej osobie...
PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 8:46 pm Odpowiedz z cytatem
XYZ, Guest...vw-passat.pl
Gość

Ludzie ludźmi są, chwilowa "niedyspozycja " minie, ale co z tego.
Mozna przestać pisać i na dwa lata, ale jeżeli ktoś ma takie a nie inne spojrzenie na rzeczywistość, taki a nie inny stosunek do własnego ego.
Stawia na piedestale swój honor i (nie zawsze poprawne i sprawiedliwe) swoje wypociny, to nawet i pięć lat takiej osobowości nie zmieni.

XYZ Very Happy , Guest, vw-passat, ........ junior???
PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 9:24 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

, ale mam wira. Kto mi wszczepił wszywkę Do passat Dzięki za lekcję Mam nadzieje do zobaczenia na twoim czystym forum.
Dzięki chciałem coś napisać innego o psikocie. Rozumiem już wszystko Wyjaśnię ci passat . Skąd junior. Tendencja zapychania moich postów ( przeciwnicy sie nie logują nie widzą świeżyny Bach nowy temat junior posty 2
Rozumiesz?

Można być jednak dobrym moderatorem nie majsterkowiczem

Pozdrawiam następnego super gościa

Prawdopodobnie pierwsza myśl była dobra

Grande
ZAGADKA
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik