lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik -> ZAGADKA Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat  Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 8:37 pm Odpowiedz z cytatem
Grande
Oldboy

Do pd

Najwyraźniej mamy odmienne poczucie humoru.

Pomyśl sobie jak byś trafił ? Tego boją sie wszyscy na forum. Dlatego wielu jest zarejestrowanych, a piszących razem z moderatorami 15 góra Chętnie zaglądają nic nie piszą. W dużej mierze to wasza zasługa. Płoszycie ludzi. Niestety odpowiedzialność za słowa ciebie obowiązują przede wszystkim z racji funkcji. Może to celowa pogrywka. Jakoś Jachu w tę skórę nie bardzo chce wchodzić, a robi to bardzo chętnie w momencie gdy chodzi o U.M i stawia sie po drugiej stronie.
To moje ubliżanie to taki żartobliwe pisanie, a ciebie to zabolało.......( resztę sobie dopisz)
różnica wynikająca z odmiennego poczucia humoru.
Do listy życzeń dobrego moderatora mogę dodać :

-nie dać wpuszczać się w maliny wiedziałem , ze po takim poście się odezwiesz zrobiłem też replaya, abyś moje posty zauważył
-zachowywać zimną krew
-szkoda,że Kudłatego nie można sklonować na czterech moderatorów, wy za szybko sie gotujecie i sporo moderujecie niestety ludźmi, a nie tekstem. ( mój psychoanalityk elbow też już jest ok rzadko sie wypisuje na tematy - dobra postawa- wyprostowany) Marzeniem jest, abyście nie byli z tego miasta.
- nic się nie uczysz cytuję twoją wypowiedź. bzdury i histeria. Drogi paso najważniejsze cenić wypowiedź drugiego człowieka i spróbować go zrozumieć. Napisanie przez moderatora , że ktoś pisze bzdury jest już recenzją czyli oceną wypowiedzi i co bardziej bojaźliwi zrezygnują z dalszej dyskusji. patrz mała liczba piszących. W tym przypadku pokazujesz swoją wyższość Prawda?
W jednym przyznam Ci racje szkoda się wysilać ( tak kiedyś pisałeś) Wniosek Nie bałwańmy się zbyt mocno wasza strona związana jest z U.M

P.S Co do naiwniaka to sorry, ale zostałeś ostatnim oprócz prokuratorów i sędziów wierzący w sprawiedliwe ukaranie winnych.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pon Lis 05, 2007 11:53 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Skoro tematem tego wątku jest "Zagadka"...

Mam jeszcze jedną...

Który z moderatorów napisał te oto słowa...

"nikt nie powiedział, że na tym czy innym forum obowiązuje demokracja"
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 7:38 am Odpowiedz z cytatem
pd
Gość

grande powiedz mi jaka jest roznica pomiedzy zalogowanym uzytkownikiem a niezalogowanym?

cytat mi sie podobał poniewaz wg mnie tak jest w rzeczywistosci

wbrew pozorom nie mozna mowic tego co sie ma na jezyku

a po trzecie to zauwazylem od pewnego czasu nowa mode ujadanie na moderatorow

aaa grande ja naprawde nie mam zamiaru trafiac namierzac podawac do publicznej wiadomosci tych czy innych danych

no i ostatnie - grande stworzyles nowa generacje moderatora , ma siedziec cicho bo ty mowisz tlustym drukiem

( nie mowisz sie powtarzac , widze twoje wypowiedzi , tylko nie zawsze chce mi sie gadac , kapewu ? Twisted Evil )
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 9:00 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Jaka jest różnica...? Widać gołym okiem, że jednak bardzo spora...
Zwłaszcza w opinii choćby Johna72... Jego zdaniem ci, którzy nie są zalogowani to są, cytuję, "tchórze", no a On takich nie cierpi... Podkreślał to na forum wielokrotnie... I ciężko Mu idzie "śledzenie" postów użytkowników niezalogowanch po ich IP...
I tu pytanie do pd... Jaka jest różnica między użytkownikiem zalogowanym a niezalogowanym, tzn. tym "odważnym", a tym "tchórzem"...?
Wraca "moda" na "ujadanie" na moderatorów...?
Dla Was każdy wolnomyśliciel, który z Wami się nie zgadza w niewygodnych tematach to, cytuję, "ujada"... Natomiast Wasza mowa jest zawsze poprawną i kulturalną polszczyzną, no i zapomniałem, że zawsze macie rację "zapisaną" w niepisanym statucie u podstaw istnienia tego forum... Zapominacie, że to Wy sami jesteście niekiedy kreatorami tej "mody"... A "moda" (czytaj" poglądy moderatorów) albo się przyjmuje albo nie... Nie wszyscy tu na forum mają ochotę chodzić w tych Waszych jednakowych "mundurkach"...
Jest na forum stado "pokornych" owieczek, które z różnych powodów siedzą cicho, ale są również Ci niepokorni, którzy tak szczególnie Was drażnią i to nie od dziś...
No, a na koniec małe rozczarowanie dla pd... Nie wiem jak Grande i inni, ale ja mam naprawdę i szczerze "w nosie" te Wasze "kapewu"... Tu nie szkoła i nie wojsko, i nie te czasy, aby innych rozstawiać po kątach...
Chociaż tym "kapewu" próbujesz być może kreować i budować na forum swój "autorytet" i pozycję, czy podkreślać swoją "wyższość", to w istocie ma to skutek akurat odwrotny do zamierzonego...
Może te forum ktoś rozlicza od ilości zarejestrowanych owieczek, tego nie wiem... Wiem natomiast, że już dawno 99 % tych "nieistniejących" a zarejetrowanych użytkowników powinno być wykasowanych, bo zamiast nich są tylko podane linki i strony www o tematyce erotycznej... Po ich wykasowaniu mogłoby się okazać, że "król jest nagi", dlatego tego nie robicie...
Mnie osobiście zawsze brakowało tej Waszej "odwagi" moderatorów, dlatego nie dam Wam satysfakcji i nie zamierzam się rejestrować ani teraz, ani w przyszłości...
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 9:04 am Odpowiedz z cytatem
Gość

na forum zrobilo sie jak tam gdzie robia sery-jeden lepszy od drugiego a robic nie ma kto
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 9:39 am Odpowiedz z cytatem
XYZ, Guest
Gość

Nie dziwi mnie, że w końcu inni zauważyli to, o czym już dawno pisałem, z kim ciężko mi się polemizowało, bo czasem lepiej jest po prostu przemilczeć, niż robić z siebie .............. maniaka.
pasoDOUBLE -ostatni komentarz, dzielny stróż...
Chyba niespełnione poszczycieńskie nadzieje. Teraz tu "spada z nieba, jak sęp".

*poszczycieńskie - http://www.lidzbark.com/forum-php/viewtopic.php?t=190&highlight=szczytno+szczytnie

Tak, forum wygląda tak, jakby stworzone było tylko dla modów. Taka sztuka dla sztuki. Sądzę, że wystarczyłoby zablokować IP pasoDOUBLE (najlepiej z wewnętrznym IP, jeśli pisze z sieci) lub po cookies, ale i to bez problemu można obejść, by powoli sytuacja zaczęła się na tym forum poprawiać.

Dlatego nie mam ochoty tu pisać.
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 9:51 am Odpowiedz z cytatem
XYZ, Guest
Gość

Sorry za drugi post, ale telefon mi przerwał, musiałem zakończyć.

To takie obstawanie, słodzenie Komendantowi, kiedy opisałem fakt braku zdjęcia nowego Komendanta.
http://www.lidzbark.com/forum-php/viewtopic.php?t=170&highlight=komendant
Podaje paso linka do zdjęcia na którym hipotetycznie jest Komendant, ale w rzeczywistości na tym zdjęciu było (było, ponieważ linki są już nieaktualne) kilka, jeśli nie kilkanaście osób. "Konia z rzędem...."

Upierał się, że ze służbami nie ma nic wspólnego.....
Ja nie wiedziałem, że ktoś jest na zwolnieniu lekarskim:
http://www.lidzbark.com/forum-php/viewtopic.php?t=170&highlight=komendant
czy też, kto był komendantem szczycieńskiej akademii:
http://www.lidzbark.com/forum-php/viewtopic.php?t=190&highlight=szczytno+szczytnie

No cóż można się upierać, ale fakty same mówią za siebie....
Wytykanie, że każdego z forum może przedstawić z imienia i nazwiska jasno i wyraźnie trąci ubeckimi korzeniami....
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 10:20 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Te informacje, które podaleś wiele by tłumaczyły...

Z drugiej strony, przynajmniej dla mnie, nie ma żadnego znaczenia, czy jakiś moderator jest policjantem, burmistrzem, komornikiem czy traktorzystą... Oczywiście, w sensie "strachu" i pisania czegoś "niewygodnego" i "niebezpiecznego" na tym forum...

A na mój IP - jak ktoś chce i sprawia mu to przyjemność - to może sobie ktoś tam popatrzeć, a nawet go polizać...
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 11:41 am Odpowiedz z cytatem
XYZ, Guest i..........mod
Gość

No oczywiście, że nie ma różnicy, kto jest modem, ale taki mod powinien mieć otwarte oczy.
Jeśli byłby nim lekarz z zamkniętymi (czyt. zakuty......), to częste pisanie postów ripostowałby szkodliwością dla oczu ślęczenia przed monitorem.

Jeśli brak jest komuś obiektywizmu, to nie widzi, że narzuca komuś swój tok myślenia. Jeśli jest tu ktoś z bliskiego kręgu szeroko rozumianej Temidy, to przestrzegał będzie o upublicznianiu IP, możliwościach dochodzenia, wszczynania postępowań et.c.

Nie bez kozery miesiąc temu w którymś z tematów napisałem, że mod powinien moderować w taki sposób, by było to niewidoczne.
Ja tak robię..., ale ja to tylko ja i moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać.A jeśli marzy się komuś sułtański poziom, to niech moderuje w ......sułtanacie. Może tam się spełni.
PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 2:47 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Ale macie problemy,niech Was ............ .

A z drugiej strony, co kogo obchodzi, kto jest kto.
W Lidzbarku jak ktoś puści cichego "bąka", to się nie wyprze.

Zawsze uważałem, że są mali ludzie, niskich lotów, świętsi od papieża.
A,że są "wtyki" ,- wiadomo ,- byli,są i będą, prowokowali, prowokują i będą prowokować.
Czytając post o siłowniach wiatrowych, od razu było wiadomo, że to prowokacja,albo rosyjska piąta kolumna.
Fora są przeczesywane przez "smętnych panów", - i dobrze tak.

Natomiast dawanie do zrozumienia, kto jest kto a nawet więcej, to już kretyństwo, mnie to nie interesuje.
Nie loguje sie, uważam za niecelowe. Już pisałem, - jak robiłem większe przelewy w banku, cały blok wiedział. Taka rzeczywistość.
Pozdrawiam
ikmr
ZAGADKA
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Śmietnik