|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 1:57 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 2:07 pm |
|
|
|
| A jak jeszcze naprawią ten stary wiadukt, powróci kolej i będzie kursować InterCity lub TGV (jakieś ponad 500 km/h) i zrobią przy przejeżdzie kolejowym peron i przystanek jak we Włoszczowej, to ho, ho, ho... |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 3:42 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A mnie zaraz cholera weźmie.czytam te Wasze posty i no właśnie....
Tamtędy strach chodzić.Same menty i psy wielgachne jak cielaki i te straszne baby z tymi psami.A jakie pyskate... Kij z habitami. No i dobrze że popełniły błąd. Może faktycznie coś z tego się wykluje.Tylko ja jak ten niewierny Tomasz: Nie uwierzę dopuki nie zobaczę. Bo wczoraj o zgrozo już sama nie wiem...Czy to nowe "wykopaliska" ( wspaniałe słowo co) czy będzie nowy chodnik.Zaczęto zwozić piasek i zrywać asfalt róg Spółdzielców a Kościuszki.To wielka niewiadoma ????????????
Co do kolei to masz chyba niepokolei.Nie obrażam ale mam wątpliwości.
Drugiej Włoszczowy nie zrobią a szkoda bo mogliby taki jeden wagon tramwajowy puścić tylko brak trakcji elektrycznej.
Druga sprawa tooooo : Co z mostem Reja i ulicą Kopernika? Tam można nogi połamać. Władza na cmentarz jeździ autem ale ja chodzę piechotą. Kto zapłaci za połamane kości??? Tylko nie piszcie o ubezpieczeniu i PZU bo to wiem.
Co prawda to nie ten temat,ale to nic. Śmietnik przy ul.Hożej już drugą sobotę jest czysty.Władza wzięła poprawkę i już nie musi się wstydzić.
pozdrowionka |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 4:09 pm |
|
|
| rerer |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 19 Cze 2005 |
| Posty: 116 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński, obecnie Poznań |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hehe, ja tamtędy chodzę jak jestem w Lidzbarku. Aż taką "mętną" twarz mam ??? Kurcze
[quote]wagon tramwajowy puścić tylko brak trakcji elektrycznej.
| Cytat: |
Z tramwajem ciężko będzie, olsztyn o trasie jaroty-dworzec myśli od bodajże 10 lat i kasy nie ma, co dopiero trasa dworzec olsztyn - dworzec lw , a jeśli chodzi ci o szynobusy, to są to diselki |
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 6:17 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Wsio rybka.Jak zwał tak zwał a stacji jak nie było od lat tak nie będzie.
Szynobusy też potrzebują nowych szyn a kasy niet nie budiet i za ładnych parę lat. W LW bida z nędzą równo przedzą i gonią przekręty.
A pomarzyć każdy może....... o wielkiej metyropolii na Warmi. Miasto ma piękne położenie tylko brak gospodarza z ikrą...... Wolę nie pisać bo mnie zapuszkują |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 7:49 pm |
|
|
|
Lidzbarszczanka
Pytałaś o dwa wątki tego samego tematu... Temat ma dwa wątki, ponieważ na jednym piszą zalogowani, a na tym pozostali... I dlatego podobnie może być w przyszłości jeszcze z wieloma innymi tematami...
Na rogu Spółdzielców i Kościuszki, to stare pozostałości po rurach tam zakopanych, które szły od Kościuszki na drugą stronę jezdni do przedszkola... |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 9:04 pm |
|
|
|
| Anonymous napisał: | Lidzbarszczanka
Pytałaś o dwa wątki tego samego tematu... Temat ma dwa wątki, ponieważ na jednym piszą zalogowani, a na tym pozostali... I dlatego podobnie może być w przyszłości jeszcze z wieloma innymi tematami...
Na rogu Spółdzielców i Kościuszki, to stare pozostałości po rurach tam zakopanych, które szły od Kościuszki na drugą stronę jezdni do przedszkola... |
ok dzięki za informację.
pozdrawiam Lidzbarczanka3v96 |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 9:08 pm |
|
|
|
| O kurde usuńcie ten jeden post bo zdublowałam |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 10:42 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Te dwa wątki to takie oddzielanie ziarna od plew ? Będę pisał i tu, i tam. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 9:02 pm |
|
|
|
Buduje się i trzeci. Niedługo mostek na Dantyszka będzie odcięty.
Dobrze dla Zarządu Dróg Powiatowych. Jeden mniej. Z tym na Kopernika walczą już kupę czasu. Wybiła piąta (?) rocznica wbicia pierwszego słupka. Moze jeszcze zaminowany ?
Z tym na Dantyszka ciągłe problemy, bo dechy trzeba ciągle wymieniać. Nikt nie powie, że brudno przy rzece i schody trzeba poprawić. Same korzyści.
Zastanawiam się tylko czemu latarnia miejska skierowana jest na podwórko pana urzędnika i stoi na jego działce, a my opłacamy mu oświetlenie podwórka. Ups. taka tam sprzedaż z infrastrukturą miejską. Gościu oddaj słup miastu !
Przyczyna inna: sąsiadem jest pan z energy ?
Oświetlenie w rozliczeniu przy kupnie działki ?
EE taka tam transakcja wiązana.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |