|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 1:02 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 688 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
W sprawie urzędu przyjaznego :
Kolega mi opowiadał że w Warszawie pewien urząd promuje załatwianie spraw przez Internet. I tak jeśli petent wypełni formularz przez Internet to jest w urzędzie taktowany poza kolejnością. Korzyści są oczywiste. Jedynie osoby nie mające Internetu mają problem, ale poza tym urząd zmniejszył drastycznie kolejki do okienka.
Ja zapraszam nasze władze do negocjacji. Pracuje w firmie internetowej i wypełnianie formularzy i wniosków przez Internet naprawdę da się zrobić. Na pewno przyspieszyłoby to pracę w urzędach a petentów zwolniło od stania w kolejkach. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 10:35 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 353 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| kulka napisał: | | Mirosław napisał: | Napiszę coś, co napewno nie spodoba się dla niektórych na tym forum, zagorzałych "krytykantów" nowego burmistrza . Otóż dzięki jego staraniom i zaangażowaniau jako Przewodniczącego Rady Miasta budynek po byłym Banku Millennium został zakupiony na potrzeby Urzędu Miasta na kwotę kilkakrotnie niższą od tej za jaką banka chciał ją sprzedać. I co Wy teraz na to "oportuniści"- tych niedowiarków zapraszam do Urzędu Miasta wszak wszystko to co publiczne jest jawne w celu weryfikacji tych wiadomości.
" Po czynach, a nie słowach sądzeni będziemy "
Pozdrawiam |
Panie Mirosławie
Może jest to jakaś zasługa tylko taka że urzędnicy będą mieli nowe pomieszczenie (słyszałam że budynek do remontu bo ze wszystkich stron cieknie). A to że Pan Wajs doprowadził do sprzedania MPC i doprowadził żeby zewnętrzna firma zarabiała a nie miasto to jest dopiero.................... |
Ciekawe,ale budynek nadal stoi pusty. Dlaczego? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 6:26 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| symsarna napisał: | | kulka napisał: | | Mirosław napisał: | Napiszę coś, co napewno nie spodoba się dla niektórych na tym forum, zagorzałych "krytykantów" nowego burmistrza . Otóż dzięki jego staraniom i zaangażowaniau jako Przewodniczącego Rady Miasta budynek po byłym Banku Millennium został zakupiony na potrzeby Urzędu Miasta na kwotę kilkakrotnie niższą od tej za jaką banka chciał ją sprzedać. I co Wy teraz na to "oportuniści"- tych niedowiarków zapraszam do Urzędu Miasta wszak wszystko to co publiczne jest jawne w celu weryfikacji tych wiadomości.
" Po czynach, a nie słowach sądzeni będziemy "
Pozdrawiam |
Panie Mirosławie
Może jest to jakaś zasługa tylko taka że urzędnicy będą mieli nowe pomieszczenie (słyszałam że budynek do remontu bo ze wszystkich stron cieknie). A to że Pan Wajs doprowadził do sprzedania MPC i doprowadził żeby zewnętrzna firma zarabiała a nie miasto to jest dopiero.................... |
Ciekawe,ale budynek nadal stoi pusty. Dlaczego? |
Ciekawe tylko czy urzędniczki szybko klikają na klawiaturce??? Bo czasem widzę jak co niektóre szukają literek lub innych przycisków
A co do budynku to jak Bóg da to zimą zagnieździ się grzyb a nie władza.
To wszystko jest tylko w planach |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 3:25 pm |
|
|
| Grande |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 11 Sie 2007 |
| Posty: 377 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oj tam. Znają się świetnie na komputerach i pisaniu. Ta dyscyplina nazywa się pisanie jednym palcem i wytrzeszczem. Niektóre język wystawiają. Niektóre mówią, pracę mam fajna tylko te cholerne komputery mi przeszkadzają.
No cóż jak sie wygrywa konkursy na stanowiska to można uwierzyć, że jest się świetnym, ale z boku trochę to inaczej wygląda. Szczególnie czytając wymagania stawiane kandydatowi.
Chyba już rozumiem po co tylu stażystów jest w urzędach . Piszą za tych świetnych pracowników na komputerach.
Do Mirosław
Papier wszystko przyjmie. Ciekawe jak im tyłki zmarzną bo klimo - ogrzewanie nie działa. Drobny defekt jakieś 60 000 zł do wydania na naprawę ( ciekawe czy ktoś to sprawdził przy zakupie budynku) . Jeśli to ci sami rzeczoznawcy z U. M podpisali się pod tym dokumentem to gratuluje łatwowierności. Jeszcze nikt tam zimy nie siedział . Zobaczymy jak urzędnikom świeczki z nosa będą wystawać.
Inne wady budynku widać gołym okiem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |