|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 12:18 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 318 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
oj, bałagan coraz większy się robi, a jedną z jego przyczyn jest to, że pisać można bez zalogowania
rozumiem, że ważna jest możliwość oddania głosu komuś, kto nie ma zamiaru zakładać tutaj swojego konta, ale można to zrobić pozostawiając np. tylko jeden dział, w którym będą mogli wypowiadać się "goście" i nazwać go np. "HydePark"
uprzedzę kontrargumenty, jakie mogą się pojawić. Może ktoś stwierdzić, że to dopiero spowoduje bałagan większy, bo tematy będą się dublować. Otóż nie będzie to problemem, jeśli ciekawsze uwagi gości będą cytowane przez zarejestrowanych użytkowników w wątkach tematycznych, a poza tym istnieje możliwość podawania odnośników do wypowiedzi w innych wątkach.
uważam również, że powinna zostać wreszcie przebudowana struktura działów forum i tu pole do popisu dla aktywnych forumowiczów: podać swoje propozycje, sugestie, uwagi |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 12:24 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 688 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JotDe napisał: |
rozumiem, że ważna jest możliwość oddania głosu komuś, kto nie ma zamiaru zakładać tutaj swojego konta, ale można to zrobić pozostawiając np. tylko jeden dział, w którym będą mogli wypowiadać się "goście" i nazwać go np. "HydePark" |
Powinieneś się dobrze przyjrzeć i zauważyć, że tak właśnie jest Z tą różnicą, że zastąpiłem pospolity "hydepark" nazwą "inne"
Odnośnie przebudowy struktury czekamy na propozycje. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 1:31 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Kudłaty napisał: |
Powinieneś się dobrze przyjrzeć i zauważyć, że tak właśnie jest Z tą różnicą, że zastąpiłem pospolity "hydepark" nazwą "inne"
Odnośnie przebudowy struktury czekamy na propozycje. |
acha, to przepraszam, jeszcze nie tak dawno goście pisali w różnych działach i widocznie umknęła mej uwadze ta innowacja (albo zauważyłem, ale zapomniałem, co mi się zdarza, niestety )
Na propozycje może osobny wątek w dziale ORGANIZACJA FORUM (może wydzielić z www.lidzbark.com - byłoby jedno miejsce, gdzie każdy mógłby dowiedzieć się, jak funkcjonuje to forum) |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:05 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 353 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JotDe napisał: |
Na propozycje może osobny wątek w dziale ORGANIZACJA FORUM (może wydzielić z www.lidzbark.com - byłoby jedno miejsce, gdzie każdy mógłby dowiedzieć się, jak funkcjonuje to forum) |
Zrobione  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 4:56 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 577 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
No to ja sie zastanawiam, komu potrzebne te przebudowy, reorganizacje, organizacje itp.
Czytam co chcę, piszę to co uważam za stosowne, albo nie odzywam sie wcale, a bywa tez, że nie czytam. Otwieram komp kiedy chcę, oglądam co chcę. Wolna wola. Loguje sie, bo niby dlaczego - nie.
Ja to ja i nikt wiecej.
Pozdrawiam  |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 5:02 pm |
|
|
| Milutka |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 26 Gru 2005 |
| Posty: 356 |
| Skąd: z całej Polski |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Robię dokładnie to samoo co Blond. Popieram Ją w 100% .Też nie widzę powodu do ukrywania się. Jeszcze nic nie gruchnęłam nikomu ani Go nie oskalpowałam
pozdrawiam |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:28 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Lidzbarczanka napisał: | Robię dokładnie to samoo co Blond. Popieram Ją w 100% .Też nie widzę powodu do ukrywania się. Jeszcze nic nie gruchnęłam nikomu ani Go nie oskalpowałam
pozdrawiam |
a o jakie ukrywanie się tu chodzi???
przecież bardziej uporządkowana struktura forum to większa przejrzystość i czytelność - łatwiej znaleźć interesujący nas wątek, więc efekt jest wręcz przeciwny do ukrywania
 |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:50 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 577 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Kto sie nie loguje? Chyba tylko ten, kto wyskakuje jak Filip z konopi jako gośc. Interesuje Cię jakis temat, a tutaj sami goście. Jak na weselu. Moim zdaniem to właśnie ukrywanie sie, łatwiej przecież wsiąknąć w tłum gości stac sie nijakim niż mieć własne ja chociażby pod takim czy innym nickiem.
Pozdrawiam  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:17 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Blond napisał: | | Kto sie nie loguje? Chyba tylko ten, kto wyskakuje jak Filip z konopi jako gośc. Interesuje Cię jakis temat, a tutaj sami goście. Jak na weselu. Moim zdaniem to właśnie ukrywanie sie, łatwiej przecież wsiąknąć w tłum gości stac sie nijakim niż mieć własne ja chociażby pod takim czy innym nickiem. |
właśnie dlatego warto pomyśleć nad takim kształtem forum, aby rzeczowe dyskusje rozwijały się powyżej działu "inne"
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:52 am |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 768 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
szczytna teoria, ale rzeczywistość skrzeczy
najwięcej postów jest w dziale inne, z prostego powodu - nie trzeba się logować
konieczność logowania pewnie ograniczy wielu userom pisanie na forum, choć za nic nie zrozumiem ich powodów, oprócz jednego: można pisać co chwila pod innym szyldem. |
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |