lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> Organizacja forum Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 12:18 pm Odpowiedz z cytatem
JotDe
Oldboy

oj, bałagan coraz większy się robi, a jedną z jego przyczyn jest to, że pisać można bez zalogowania Uwaga
rozumiem, że ważna jest możliwość oddania głosu komuś, kto nie ma zamiaru zakładać tutaj swojego konta, ale można to zrobić pozostawiając np. tylko jeden dział, w którym będą mogli wypowiadać się "goście" i nazwać go np. "HydePark"
uprzedzę kontrargumenty, jakie mogą się pojawić. Może ktoś stwierdzić, że to dopiero spowoduje bałagan większy, bo tematy będą się dublować. Otóż nie będzie to problemem, jeśli ciekawsze uwagi gości będą cytowane przez zarejestrowanych użytkowników w wątkach tematycznych, a poza tym istnieje możliwość podawania odnośników do wypowiedzi w innych wątkach.
uważam również, że powinna zostać wreszcie przebudowana struktura działów forum i tu pole do popisu dla aktywnych forumowiczów: podać swoje propozycje, sugestie, uwagi
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 12:24 pm Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

JotDe napisał:

rozumiem, że ważna jest możliwość oddania głosu komuś, kto nie ma zamiaru zakładać tutaj swojego konta, ale można to zrobić pozostawiając np. tylko jeden dział, w którym będą mogli wypowiadać się "goście" i nazwać go np. "HydePark"

Powinieneś się dobrze przyjrzeć i zauważyć, że tak właśnie jest Smile Z tą różnicą, że zastąpiłem pospolity "hydepark" nazwą "inne" Smile
Odnośnie przebudowy struktury czekamy na propozycje.

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 1:31 pm Odpowiedz z cytatem
JotDe
Oldboy

Kudłaty napisał:

Powinieneś się dobrze przyjrzeć i zauważyć, że tak właśnie jest Smile Z tą różnicą, że zastąpiłem pospolity "hydepark" nazwą "inne" Smile
Odnośnie przebudowy struktury czekamy na propozycje.

acha, to przepraszam, jeszcze nie tak dawno goście pisali w różnych działach i widocznie umknęła mej uwadze ta innowacja (albo zauważyłem, ale zapomniałem, co mi się zdarza, niestety Wink)

Na propozycje może osobny wątek w dziale ORGANIZACJA FORUM (może wydzielić z www.lidzbark.com - byłoby jedno miejsce, gdzie każdy mógłby dowiedzieć się, jak funkcjonuje to forum)
PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:05 pm Odpowiedz z cytatem
symsarna
Oldboy

JotDe napisał:

Na propozycje może osobny wątek w dziale ORGANIZACJA FORUM (może wydzielić z www.lidzbark.com - byłoby jedno miejsce, gdzie każdy mógłby dowiedzieć się, jak funkcjonuje to forum)

Zrobione Smile
PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 4:56 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

No to ja sie zastanawiam, komu potrzebne te przebudowy, reorganizacje, organizacje itp.
Czytam co chcę, piszę to co uważam za stosowne, albo nie odzywam sie wcale, a bywa tez, że nie czytam. Otwieram komp kiedy chcę, oglądam co chcę. Wolna wola. Loguje sie, bo niby dlaczego - nie.
Ja to ja i nikt wiecej.

Pozdrawiam Very Happy

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 5:02 pm Odpowiedz z cytatem
Milutka
Oldboy

Robię dokładnie to samoo co Blond. Popieram Ją w 100% .Też nie widzę powodu do ukrywania się. Jeszcze nic nie gruchnęłam nikomu ani Go nie oskalpowałam Laughing
pozdrawiam
PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:28 pm Odpowiedz z cytatem
JotDe
Oldboy

Lidzbarczanka napisał:
Robię dokładnie to samoo co Blond. Popieram Ją w 100% .Też nie widzę powodu do ukrywania się. Jeszcze nic nie gruchnęłam nikomu ani Go nie oskalpowałam Laughing
pozdrawiam

a o jakie ukrywanie się tu chodzi??? Shocked
przecież bardziej uporządkowana struktura forum to większa przejrzystość i czytelność - łatwiej znaleźć interesujący nas wątek, więc efekt jest wręcz przeciwny do ukrywania
Smile
PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:50 pm Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

Kto sie nie loguje? Chyba tylko ten, kto wyskakuje jak Filip z konopi jako gośc. Interesuje Cię jakis temat, a tutaj sami goście. Jak na weselu. Moim zdaniem to właśnie ukrywanie sie, łatwiej przecież wsiąknąć w tłum gości stac sie nijakim niż mieć własne ja chociażby pod takim czy innym nickiem.

Pozdrawiam Very Happy

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 10:17 pm Odpowiedz z cytatem
JotDe
Oldboy

Blond napisał:
Kto sie nie loguje? Chyba tylko ten, kto wyskakuje jak Filip z konopi jako gośc. Interesuje Cię jakis temat, a tutaj sami goście. Jak na weselu. Moim zdaniem to właśnie ukrywanie sie, łatwiej przecież wsiąknąć w tłum gości stac sie nijakim niż mieć własne ja chociażby pod takim czy innym nickiem.

właśnie dlatego warto pomyśleć nad takim kształtem forum, aby rzeczowe dyskusje rozwijały się powyżej działu "inne" Wink

Pozdrawiam serdecznie
PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 4:52 am Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

szczytna teoria, ale rzeczywistość skrzeczy
najwięcej postów jest w dziale inne, z prostego powodu - nie trzeba się logować
konieczność logowania pewnie ograniczy wielu userom pisanie na forum, choć za nic nie zrozumiem ich powodów, oprócz jednego: można pisać co chwila pod innym szyldem.

Organizacja forum
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com