|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 4:17 pm |
|
|
|
| Proponuje ten temat pociagnac do Euro 2012. Tak dla zabicia czasu. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 4:17 pm |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 738 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
na zdrowie!
a to Ty drogi gościu co mnie o pseudo pytasz takie składne poezyjki uskuteczniasz?
no to gratulacje, godnego następcę w naszym zacnym grodzie ma Krasicki |
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 5:04 pm |
|
|
| symsarna |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 31 Paź 2006 |
| Posty: 345 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JOHN72 napisał: | na zdrowie!
a to Ty drogi gościu co mnie o pseudo pytasz takie składne poezyjki uskuteczniasz?
no to gratulacje, godnego następcę w naszym zacnym grodzie ma Krasicki |
A JA MYśLę,żE TEN GOśCIU NIE ROZUMIE NETYKIETY. tO JEDEN Z Z tROLI:
Charakterystyczne cechy trolla .
cytuję z wikipedii:
"Trolle bardzo często posiadają co najmniej kilka z poniższych cech, co pozwala ich w wielu przypadkach zidentyfikować i zrezygnować z dyskusji z nimi:
* nieumiejętność przyznania się do błędu — dodatkowo troll wyjątkowo tutaj milczy albo np. udowadnia, że od początku uważał inaczej, niż pisał, ale nie został zrozumiany,
* chętne używanie argumentów "ad personam" — atakujących osoby lub ich cechy szczególne, jak wiek/zainteresowania/etc., bez związku z tematem dyskusji, a często przy użyciu słów wytrychów, w niektórych przypadkach troll posuwa się do wyzwisk i gróźb,
* skrajny stosunek do netykiety lub ortografii — albo atakowanie wszystkich za najdrobniejsze "literówki", albo demonstracyjne łamanie zasad,
* skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób,
* częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona; celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania,
* zmyślanie np. na temat swego wykształcenia bądź pracy — często dość sugestywne, choć łatwo weryfikowalne,
* próby utrudniania innym wypowiedzi w dyskusji, a przede wszystkim ignorowania trolla — np. zmiany własnych danych, żeby omijać filtry." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |