"Osoba powtarzajaca wciaz jaka jest uczciwa prawdomowna porzadna itp. prawdopodobnie sama podejrzewa ze moze nia nie byc"
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 4:12 pm
Gość
O rany.Czy Wy musicie tak się obrzudać błotem.U nas też karmią wszystko co się rusza.Mój parapet często myję co tydzień.No chyba że zima jest śnieżna to sobie mogę pofolgować.Też mnie złość ogarnia na gołębie czy g........ na chodnikach. Na klatce czasem pachnie zapaszkiem kocich odchodów i wiecie nie robię z tego takiego problemu.Nie ciskam się do sąsiadów bo dzięki kotom brak jest gryzoni.dzięki ptakom (nie tylko gołębom) nie ma tyle robactwa i much.A ja? klnąc kiedy mam zły humorek znów wycieram parapet.
Acha: ilość kotów się zmniejszyła mimo dokarmiania...Dlaczego? Prawdopodobnie się wyprowadziły a może z głodu zdechły gdy ktoś nieludzki zabił okienka i zatkała wejścia do piwnic.A może mniej się rozmnożyło? Ale to tylko moje domysły......
czy takie podejście nazwiemy humanitarnym