SSO - piszę się!
najlepiej na rolkach sprawdzać - każdy występ poczujecie!
amortyzacji brak (kolumna Mc Pershona się nie mieści)
_________________ johny_72
stąd od urodzenia
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 4:21 pm
Milutka
Oldboy
A dziś przy pogodzie wziełam dwa aparaty foto + komórkę też z foto i podreptałam przez caluśkie miasto aby obejrzeć budowę nowej ścieżki rowerowej. Moje rozczarowanie nie da się opisać.Zaraz jakieś trzy metry od budynku nr 9 obejrzałam sobie "nowe wykopaliska" (ładniej brzmi niż roboty drogowe). W/g mnie ciut za głębokie jak na nowy chodnik ze ścieżką rowerową.Latarni na środku przyszłego chodnika też jeszcze nie ma.Teren spokojny więc broń niepotrzebna.W Klossa, Borewicza i Styrlitza nie musiałam się bawić. Zrobiłam w tył zwrot i pomaszerowałam Poniatowskiego z myślą do czego tu się przyczepić. I wiecie co? Naprawdę nie znalazłam niczego do krytyki.Nawet śmietnik przy Hożej był w idealnym porządku Pocieszyłam się że spacerek
pozbawił obiadowych kcal.więc tłuszczyk nie urośnie,zaś spacerek w tak piękny dzionek był dla zdrowia.
Dziś pochwała dla władz
Skórki jednak zbierać mam zamiarA wiadomo jak długo tak będzie???
pozdrawiam
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 7:55 pm
Gość
Oj.! Dzieci jak wy mało wiecie o życiu!
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 9:23 pm
Milutka
Oldboy
A pan Gość to może posterunkowy??? No to ja zmykam.....
pozdrawiam
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 9:48 pm
Gość
Może i dzielnicowy...
Ewentualnie Ojciec Wirgiliusz... To odnośnie tych "dzieci"...
A może "samo życie"... Jeżeli to "ono", to pewnie powiedziałoby: "Na władzę nie poradzę..."
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 10 z 10Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.