|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Pomaluj mój świat na żółto i na czerwono |  |
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 2:24 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Uwaga dotyczy mojej obserwacji : otóz zauważyłem w Lidzbarku Warmińskim pierwszą sygnalizacje świetlną .........
Kolor czerwony jak wiadomo stoimy;
zielony jedziemy
pomaranczowy - poprawiamy makijaż.
Codziennie przejzdzam kilkaset kilometrow , ale tylko w Lidzbarku zauwazyłem że Panie nie poprawiają makijazu tylko smigaja na czerwonym aż dym z kół......
Proponuję zwiększenie uwagi stan dróg jest w remoncie , a Panie i tak szybciej nigdzie nie dojada , a jesli sie spiszy wyjezdzamy wczesniej ( planowanie )
o nie przepuszczaniu pieszych nie bede wspominał - bo to sie rowna waleniem glowa w sciane
Pozdrawiam Wszystkich ( makijaże tez ) |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | re |  |
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 7:30 pm |
|
|
|
zajechała drogę bo podobał jej się samochód twój (zielony pasat jak się nie myle ) |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2005 7:37 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Słaba podpucha na zdradzenie czym sie poruszam.
zjachec nie zajechala tylko pojechala...nie baczac na znaki i jadace z naprzeciwka pojazdy |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 3:29 pm |
|
|
|
Pewnie wyklinała jeszcze "idiotów", że pchają się na czołówki  |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 4:35 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| tego to akurat nie wiem , ale w "mnieście" owa Pani wysiadajac z samochodu swojego ( dojechala w prawie tym samym czasie co ja ) spojrzla na mnie z -........ politowaniem? |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 5:13 pm |
|
|
|
| pewnie była to jedna z lidzbarskich biznes "łumen", samochód rozbije to mąż kupi nowy, a pracownicy w firmie pensji przez kilka miesięcy nie dostanął |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 5:13 pm |
|
|
|
a lidzbarska policja i tak stwierdziła by winę pana  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 11:18 am |
|
|
|
A ja o policji Lidzbarskiej mam bardzo dobre zdanie.
Mam porównanie z policją w innych miastach.
Nie narzekajcie,nie poprę przykładami bo mnie namierzą,choć
i tak już napewno.To ich robota.
Tak sprawnej jeszcze nie spotkałem. Cieszcie się.
ikmr. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 11:31 am |
|
|
|
no tak.
- wypadek policjanta
- wypadek radiowozu (ponieważ płyn hamulcowy wyciekł), nie jestem mechanikiem, a nawet wogóle nie znam się na mechanice, ale słyszałem że w takim wypadku ręczny działa
- centrum miasta nocą - strach przejść
- parkowanie w niedozwolonym miejscu (chociaż to działka Straży Miejskiej) |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 12:50 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Po pierwsze: to podzielam zdanie ikmr na temat lidzbarskiej policji - zyczyłbym sobie aby tak dzialaly inne komendy - i mam gdzies jakies slabe jej notowania - tak ikmr nie bede przykladow opisywal ......
Po drugie znajac policje lidzbarska z jej dzialania to zadnej "łumen" by taki numer nie przeszedł
Po trzecie czy w lidzbarku mozna przejsc w nocy ? mozna . nie raz nie dwa tez
Po czwarte panie gośc - jestes tak anonimowy iz sadzę że jesli tak samo chodzisz w nocy jak sie afiszujesz na forum to na pewno nic ci nie grozi.
Po piate skoro twierdzisz że policja i starz miejska żle służy miastu nic nie stoi na przeszkodzie abyś stanął jako kandydat następnie się dostał to jednej czy drugiej formacji i pokazał jak sie powinno służyć.
a gadanie zostawmy tym co sie nie znaja na rzeczy
odnosnie wypadku policjanta , zastosowania ręcznego w trybie awaryjnym nie bede sie wypowiadał
( jedynie moge powiedziec że to nie był wyciek płynu ) i nastepnym razem prosze sie zastanowic co sie pisze
tymbardziej że akurat należą się brawa dla prowadzacego policjanta , który zachował zimna krew
wiecej juz nie bede smarował bo zaraz bede drugi w kolejce po ikmr-e do namierzania |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |