|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | kandydat PO do sejmiku wojewódzkiego |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:51 pm |
|
|
|
na Wysokiej Bramie, od strony piekarni, wisi bilboard tego kandydata, podobno ten pan jest "bardzo uprzejmy" dla swoich pracowników (używa tzw. łaciny podwórkowej) |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 10:35 am |
|
|
|
Pokrótce to jest kandydat do Sejmiku, niegdysiejszy kandydat na posła.
Lidzbarski kameleon, przy nim Nikodem Dyzma to ćwok. Wie ,do kogo iktórędy wejść i jak wyjść, jaki
kolorek przybrać.
Nie ma poparcia ani u młodych, ani starych, co do używania kuchennej łaciny to mistrz nad mistrze. Używa jej wszędzie gdzie się pokaże.
Jego pracownicy pewno się nie wypowiedzą, bo żadnego
nie stać na kompa, ani jak wyżyć do pierwszego.
Na tego Pana nie zagłosuję.
Ps. Kilka rady miał przymusowy urlop od prowadzenia pojazdów. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 10:55 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Zastanawia mnie poziom anonimowej nienawiści.
Ja wypowiem się w ten sposób , może i zadrościcie MERCA , firmy wakcji w grecji ....
Może ( a raczej napewno ) jest tak ja piszecie , ale jaki ma to związek z tym ? że facet dąży do swoich celów i je osiąga?
W odróżnieniu od Was? Ma swoje metody i koniec . Może gdyby nie było Lidzbarskiej zadrości kandydat dawno już byłby posłem - zastanowiliście sie ile mógłby zrobić dla lidzbarka?
Nie
Nienawiśc i złość potęguje złośc że on ma to i tamto to mu na forum d..........my.
Nie bronie za to co zostało napisane powyżej , ale może warto mieć kogoś na górze kto umie 3mać za jajca?
Jeśłi nie to dalej wybierajcie sobie "ciacha" które niczego sie dorobiły w życiu a tylko dorwały sie do koryta  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 11:09 am |
|
|
|
Ty wszystko widzisz w kategorii
zazdrości i nienawiści. Afe, mam
tyle ile mi potrzeba.
Ja poprostu jak zamknę oczy i wyobrażę
naszego kandydata na mównicy sejmowej
to.... no wyobraż go sobie i ty. To na tyle |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 11:25 am |
|
|
| Sowa |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 02 Lis 2006 |
| Posty: 44 |
| Skąd: stąd |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Facjata to nie wszystko. Nałogi mogą się przydać przy załatwianiu spraw. Na szczeblu wojewódzkim program wyborczy też niewiele znaczy. W kandydaturze Pana Jana są trzy istotne elementy: partia (PO), fakt, że jest z Lidzbarka i to,że ma duże szanse. Najważniejszy jest drugi element, bo nawet gdyby był satanistą albo komunistą - będzie ciągnął dla Lidzbarka. A jeżeli PO uzyska większość w sejmiku (co możliwe), będzie ciągnął dla Lidzbarka bardzo dużo.
Osobiście nie lubię faceta, bo jest dość obleśny, ale będę na niego głosować, ponieważ jestem to winny NASZEMU MIASTU. |
|
_________________ Panta rhei |
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 11:30 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Gość namolny napisał: | Ty wszystko widzisz w kategorii
zazdrości i nienawiści. Afe, mam
tyle ile mi potrzeba.
Ja poprostu jak zamknę oczy i wyobrażę
naszego kandydata na mównicy sejmowej
to.... no wyobraż go sobie i ty. To na tyle |
Namolny a ja sobie właśnie wyobrażam jak stoi za mównicą i nawkłada wszyskim ch.......i aż tylko będzie biiiiiiiip.
Jak jest kozak niech idzie w wilki !!! pije i tańczy , ale niech załatwi kase dla LW.
Ja piję i klnę i sie tego nie wstydzę - moja sprawa.
A Wy? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 6:13 pm |
|
|
|
A niech sobie bluzga, pluję itd.
/Nie wiem o kogo chodzi/.
Nie musi mieć loczka bląd i facjaty z żurnala.
Musi mieć - "jaja w każdym calu".
I to jest piekło małomiasteczkowe.
najleprzy jest taki - nijaki, co to nic nie umie, nikomu sie nie narażił,
nikomu nie ubliżył, nie dał kopa i nie zaszkodził.
Trzeba przyznać, forum ruszyło i chyba idzie w dobrym kierunku.
Postarajcie sie o troche reklamy wizualnej w mieście strony, jest okazja
zaistnieć i mieć więcej piszących i czytających.
Pozdrawiam
ikmr |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 6:29 pm |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 581 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nigdy w tym facetem osobiście nie rozmawiałam, nie wiem klnie, śpiewa, czy robi to co chce, chociaż mam jego zdjęcie z Elbląga.
Teraz siedzieć po cichu, to zepchną cię z drogi i ani zipniesz. Może jak gdzieś palnie, chociażby jak Dyzma, że ma w d... sałatkę. Kasy mu trzeba, a jeszcze to trafi do miasta, to co nam szkodzi. Zawsze mówie, tutaj ładny i ukladny reprezentant nam nie jest potrzebny. Może rzeczywiście zagłosować na takiego buldożera? Zdaje sie próbował kilka razy, za każdym razem jakis krochmalony kołnierzyk był "lepszy".
No to na tyle |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 11:23 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ja wlasnie bede glosowal na tych co jeszcze nie mogli sie wykazac:
- na tych co sa juz ustawieni z zyciu maja dom samochod itd;
- co dorobilis ie wszystkiego wlasnymi rękoma;
- nie liczą że jak dojda do koryta to beda mili staly dochod przez cztery lata;
- na tych co chca cos zmienic;
- na tych co mówią jakimi są ludzmi jaką mają charyzmę a nie na tych co mowią moj program jest zbieżny z programem partii X;
Przestałem się łudzić Ci co byli mieli swoje pięć minut i niestety zmarnowali czas dla Lidzbarka który pozostał wsią pomiędzy Bartopszycami a dobrym Miastem.
Ci mieli sowje pięc minut potraktowali swoje obowiązki dośc frywolnie , mieli stały dochod przez cztery lata a teraz liczą że ponownie ich wybierzemy gdyż liczą na nich średnie stołki że nie wylecą z roboty jak ponownie nastanie marazm.
Zastanówmy się czy nie warto przeciąc tego wrzoda?
Bo ciocia nie bedzie miała pracy w powiecie? a może ciocia za dlugo juz piłuje sobie paznokcie?
Hm robta co chceta ja mam juz swojego kandydata-ow.
I mam nadzieję że skonczy sie ta małomiasteczkowość tylko ktos weżmie się do roboty i scisnie pare osob za jaja.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Lis 05, 2006 1:14 pm |
|
|
|
I to mi sie podoba w Lidzbarku, że szukamu tylko okazji jak komu podstawić nogę. Aby tylko, broń Boże nie dostał się na stanowisko burmistrza czy nie został radnym. Wybierzmy marnoty, które nie używają słów wulgarnych, są cichymi, skromnymi a najlepszy to byłby chyba ślepiec głuchoniemy. Ten by nas reprezentował w Sejmiku w sam raz. A tak na poważnie, to ostatnim przedstawicielem Lidzbarka w Sejmiku (WRN) był chyba Pan Stanisław Gajewski, było to.. ho, ho, ho.... I tyle mamy z tej naszej jedności. Nie dziwmy się więc, że miasta typu Bartoszyce, Dobre Miasto odjeżdżają w siną dal. My będziemy się równać z Jezioranami, Bisztynkiem czy Górowem (to nie obraza mieszkańców tych miast). Niestety czytając te strony, dochodze do takiego wniosku, chyba, że piszą je osoby ciągle te same, pod zapotrzebowanie "prawdziwego patrioty"np Symsarna. Zawisza Blady. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |