|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | jak w jeden dzien stracic prawo jazdy |  |
Wysłany: Czw Sie 04, 2005 6:46 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Niedawno jade sobie , patrze a tu dwa pojazdy z Lidzbarka Warmińskiego mkna jak szalone ( modele i numery nieważne albo nie pamietam )
Myslę sobie spieszy im sie ..... przed Malborkiem wszyscy zwalniają a oni w gaz... niby nic strasznego tylkoże tam stoi fotoradar - takie urządzenie z którym sie nie dyskutuje bo ona robi zdjęcia które przychodza do domku po nawet dwóch latach od chwili popełnienia wykroczenia.
No myśle zagapili sie ( chociaż jest znak ostrzegający że fotoradar stoi )
ale to co ja zobaczyłem w Starym Polu ....dwie ciągłe prędkośc teren zabudowany .... reszta kierowców jedzie jak Bozia przykazał i żenada patrzą na tablice rejestracyjne ... ot wypuścili się z dużego mniasta i szarzują , w każdym razie kiwali głowami . samochody mkneły jak szalone...
Prosze Pań i Panów w Lidzbarku nie ma fotoradarów a Polacy widza po tablicach i mówią później - o to Ci......
Jesli to Mistrzów Kierownicy interesuje to czasy sie dobre skonczyły - gdyż jak mawiał ś/p. Gen.Stanisław Biczysko Komendant ( chyba najlepszy ? ) WSO w Szczytnie ..... do podoficerów że każdy Milicjant ( Policjant ) jest człowiekiem , a tu nastały czasy kiedy mamy technologie wiec Panowie rajdowcy link poniżej na pamięć i akualizować
http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
po drugie proponuję zobaczyć cooznacza czerwona kropeczka w miejscowości Dobre Miasto..... tak tak Dobre Miasto......
a to moze ułatwi myślacym lub pomoże w planowaniu aby się i innych nienarażać w różnym tego słowa znaczeniu
w lidzbarku wszedzie z głową powinno się jeżdzić 30/40 km/h w pozostałych miejscowościach jak Bozia przykazała
http://www.panoramafirm.com.pl/portal/MapSearchT
pozdrawiam |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2005 7:18 pm |
|
|
|
| A gdzie jest ta czerwona kropeczka w Dobrym Mieście? Proszę o podpowiedż. Nie trzeba sie wypuszczać daleko, na ul.Orla Bialego, obok fosy, chociaż jest 40 jak w mordę strzelił. wyprzedzają z gwizdem opon jakże często, i to kto - golowąsy!- jak zwykle pozdrawiam -Polska Baba |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2005 7:22 pm |
|
|
|
Nie ma to jak Baba i to blond. Już wiem wszystko, a wystarczyło kliknąć. Chyba sie przemaluję. Podzr. Polska Baba  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2005 1:03 pm |
|
|
|
| Polska Baba napisał: | | A gdzie jest ta czerwona kropeczka w Dobrym Mieście? Proszę o podpowiedż. Nie trzeba sie wypuszczać daleko, na ul.Orla Bialego, obok fosy, chociaż jest 40 jak w mordę strzelił. wyprzedzają z gwizdem opon jakże często, i to kto - golowąsy!- jak zwykle pozdrawiam -Polska Baba |
na początku fosy 70km/h
obok wjazdu do sanepidu 100km/h
Gdy ktoś widział coś takiego, to ja.
XYZ
Specjalne pozdrowienia dla absolwentów Szczytna.  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2005 1:09 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hehe słabo kombinujesz XYZ , ale kombinuj dalej......
z tego co mi wiadomo to absolwentem jest obecny Z-ca Komendanta KP w LW i to jeszcze za czasów Gen.Biczysko.
kombinuj dalej....... |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2005 1:40 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
a swoja drogą XYZ - rozumiem że sie wszystkim pochwalisz jak otrzymasz swoje zdjęcie ? w tym miejscu akurat czasami jest przenośny stawiany.......... fotoradar
Też będziesz dumny z siebie ? |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2005 6:55 pm |
|
|
|
Pozdrawiam
XYZ  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Sie 12, 2005 6:47 pm |
|
|
|
| Polska Baba napisał: | | A gdzie jest ta czerwona kropeczka w Dobrym Mieście? Proszę o podpowiedż. Nie trzeba sie wypuszczać daleko, na ul.Orla Bialego, obok fosy, chociaż jest 40 jak w mordę strzelił. wyprzedzają z gwizdem opon jakże często, i to kto - golowąsy!- jak zwykle pozdrawiam -Polska Baba |
Faktycznie w Dobrym Mieście jest "czerwona kropeczka" a właściwie SZARY MATOWY SŁUPEK ok. 3M WYSOKOŚCI.
Stoi sobie -jadąc od strony Lidzbarka- na rozjeździe Olsztyn - Jeziorany i zorientowany jest na auta wjeżdżające od strony Olsztyna (jazda z górki).
Dwa-trzy tygodnie temu słyszałem wywiad w TV z policjantem olsztyńskiej drogówki, który mówił, że przybywa nam w województwie słupków, ale tylko słupków. Ilość urządzeń rejestrującuych nie zmienia się.
Oznaczać to jedynie może, że urządzenia przewożone są z miejsca na miejsce i tak naprawdę nie wiadomo, czy dany słupek jest "zaopatrzony".
Dla mnie ostatnio jak wracałem z południa Polski przykleiła się w czasie jazdy do przedniego zderzaka zakrywając tablicę rejestracyjną foliowa torebka (wysmarowana była czymś klejącym ), widoczna była tylko ostatnia cyfra, a jakieś dupki wlepkę mi nakleili na przednią szybę w dolnym rogu. Co jakiś czas coś błyskało z niedalekiego pobocza.......
XYZ  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 8:00 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Tu też pogratuluje
tylko nie wiem czego , ale do sedna ,.....
to co pan policjant mowił jest prawdą ale.....
mówił o fotoradarach przenośnych które są wypozyczane i np instalowane na trójnogu np w Lidzbarku Warmińskimna kilka godzin .... hehehe
Fotoradaru naprawde nie widzać ma okoła metra wzrostu jest pod obserwacją patrolu którego zreszta nie widzać ......
a z reguły jest tak że jak ktoś w Lidzbarku przegina to "Kojak" i tak sie o tym dowie pocztą pantoflową i w odpowiednim momencie zatrzyma do rutynowej kontroli wykazując mnóstwo braków w "uzębieniu" co kosztuje nie tylko finansowo.
Więc prosze o rozwagę bo to co widziałem w sobotę , to przechodzi ludzkie pojecie ( w centrum miasta ) a też potrafię zareagować ze skutkiem. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 9:40 pm |
|
|
|
| Napisz lepiej co widziałeś w tę sobotę, bo pęknę z ciekawości, jakem Baba - blond. Od kilku dni nie wytukam nosa poza wlasne ogrodzenie, to nie wiem co sie na świecie dzieje.Pozdr. Polska Baba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |