|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 11:20 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 953 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hm
srebrny volkswagen golf na mokrej nawierzchni wjezdzając z ulicy bohaterów warszawy w ulicę ..mickiewicza w dół podcioł zakręt i pieknie by ..zabił dwóch młodych chłopców , to że jeszcze cudem udało mu sie wyjśc z dwóch poślizgów niekontrolowanych fakt - wiecej szczęscia niz rozumu .
z tego naliczyłem cztery samochody robite stojące pod delikatesami .
Do tragedii nie wiele brakowało. Pan pirat prawdopodobnie mieszka na Kromera - powodzenia "numerów rejestracyjnych na razie nie pamietam........ na razie" |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 2:52 pm |
|
|
|
Chyba od taty "pożyczył" samochod, po nocnej imprezie, bo dorosły chyba nie. Zaraz, a jakim cudem on jechał z Placu Wolności na Mickiewicza?  |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 7:28 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Przepraszam pomyłka Powstańców Warszawy w Mickiewicza |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 19, 2005 6:26 pm |
|
|
|
| PasoDOUBLE napisał: |
z tego naliczyłem cztery samochody robite stojące pod delikatesami . |
może jaśniej
Pozdrawiam
XYZ  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 9:50 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
".....pieknie.....by...."
czas przyszły niedokonany
trudno sie domyslić ? wystarczy dokładnie przeczytać i rozumieć tekst czytany.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 11:18 am |
|
|
|
Z całym szacunkiem dla przedstawiciela policji (domyślam się z postu).
Ale co ma wspólnego: ".....pieknie.....by...." i czas przyszły niedokonany na szczęście dla dwóch młodych chłopców z jakimiś "robitymi" czterema samochodami?
Czytałem chyba ze cztery razy.
Domyślam się, że chodzi o cztery rozbite samochody stojące przed delikatesami. Czy jest tam we pobliżu jakiś warsztat blacharski? Czy właściciele tych aut umówili sie na zlot, czy też może przypadkowo stały na tamtym parkingu cztery rozbite auta?
W życiu na żadnym parkingu publicznym nie widziałem 2-3 rozbitych samochodów jednocześnie.
W końcu co robią stróże prawa widząc cztery wraki blokujące miejsca parkingowe? Chyba ktoś patroluje miasto.
No i oczywiście ich właściciele. Nie mają odpowiedniejszych miejsc na przechowywanie swych własności, niż tylko straszyć nimi przechodniów?
Pozdrawiam
XYZ  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 6:08 pm |
|
|
|
| Oj, kochanieńkie! Z Powst. W-wy na Mickiewicza się nie jedzie. Najpierw Plac Wolności i na Mickiewicza z tej strony jest zakaz wjazdu. Aby dojechać z Powst W-wy na Mickiewicza, trzeba najpierw na Kasprowicza, potem koło kościola i na Mickiewicza dopiero od dolu. Pojechałam sprawdzić, bo niegdy nie staram się zapamiętywać znaków, ale coś mi nie pasowało, jakem Baba - blond. Tam w pobliżu nie ma warsztatu, tylko mieszka ojciec radnego mającego wartsztat od samochodów. Ale on chyba wraków nie zbiera jeszcze. Pozdrowienia - Polska Baba |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 6:55 pm |
|
|
|
Dziś byłem w Lidzbaru, jeżdziłem na pamięć,prawka nie straciłem,ale poraziły mnie rozsypujące się stare bydynki.HUNOWIE lepiej dbali o zdobyczne tereny.Przy UM mury obronne przeświecają . Przedzamcze wygląda
jak miasto opuszczone na prerii.Radzę sprzedać to wszystko za dopłatą.
O gadz.17.00 puste ulice,tylko zebrzący na piwo proszą o datek.
A tak niedawnoi cieszyli sie, ze firmy upadaja. Miasto umiera.
Czy tego nie widzicie.Nawet nie pozdrawiam .ikmr |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 7:16 pm |
|
|
|
ikmr - Ameryki nie odkryłeś. Jeszcze niedawno sam pisałeś, że trzeba powoli, powoli. A mnie sie wydaje, że kury Polskiej Baby prędzej polecą w kosmos wlasnoręcznie zrobionym wahadlowcem niż obecne wladze kiwną palcem w bucie, żeby cokolwiek zmienić. Siemanko Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2005 7:42 pm |
|
|
|
Spajder. Czy to tylko władze?
Jaki turysta tam zajedzie drugi raz.
Władze muszą zadbać o iwestora na 500-1000 miejsc pracy.
I pogonic to dziadostwo do roboty.Jak mozna mieszkać w domu,
który sie wali.Jak nie naprawic rynny w swoim /zajmowanym/ budynku.
itd. To przecież WASZE miasto, wstydziłem sie ludzi, których zawiozłem.
Ręce opadaja. ikmr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |