|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 1:03 pm |
|
|
|
no tak zamowilem sobie net w czerwcu-dostalem na koncu sierpinia z obietnicami ze bedzie za 3 dni  nie dajcie sie zwiesc... a tak w ogule to mi sie wydaje ze place za miesiac a nie za 2 tygodnie neta (on prawie w ogule nie chodzi!!!!) i w dodatku taki zolw, ze wszyscy znajomi, ktorzy nie maja he-mana sie ze mnie smieja... nie wiem jak to mozna tak nie dbac o klienta... tylko kasa i jak najmniejsze straty -.-'
przepraszam za brak polskich znakow wina klawiatury    |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 5:47 pm |
|
|
|
| Ja już 2 lata temu zrezygnowałem z Hemana, myślałem że do tego czasu coś się polepszyło niestety widać to samo............miałem szczęście |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 10:17 pm |
|
|
|
a ja mam neo i nie narzekam
sprawdźcie teraz ceny i porównajcie
mam już 2 lata
0% awarii
nie tam żebym ich zaraz lubił monopolistów je....ch |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 9:21 am |
|
|
|
a ja już trzeci rok mam neo... jak dla mnie może być... tylko te ich ceny... ale za wygodę trzeba płacić  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 11:38 am |
|
|
|
Wlasciciel Hemana to najwiekszy f***** i gdyby rozdawali nagrody w kategorii "Najwiekszy ignorant i olewator klienta" - zdecydowanie bylby zwyciezca!
Chodzilem do Tego Pana przez 8 miesiecy i za kazdym razem obiecywal mi, ze za tydzien zadzwoni i zamontuje mi neta.
Ale wciaz mu cos wypadalo. A to pracownik zachorowal, potem byl na urlopie, nastepnie mial tyle zaleglych robot, ze normalnie nie wyrabial. I za kazda moja wizyta otrzymywalem odpowiedz: "Zadzwonie do Pana". Pol roku po moim zgloszeniu sie do Niego z prosba o podlaczenie moj szwagier zglosil sie do niego telefonicznie i za tydzien juz mial!!!
To mi bylo wstyd przychodzic do tej g******* firmy i prosic o internet. A zdecydowanie powinno byc odwrotnie.
Na szczescie znalazl sie ktos, kto podlaczyl mi radiowke. Nie jest to demon szybkosci, ale jesli dojdzie do awarii, to jeden telefon i maksymalnie po godzinie wszystko wraca do normy.
Nie dajcie sie skusic na ulotki typu "HE-MAN PRZYSPIESZA". To jest gowno, o czym swiadczy fakt, ze odsyłają po szczegoly na strone, ktora sie NIE OTWIERA!!
Przepraszam za malo poetycki przekaz, ale jak tylko widze napis HE-MAN - to mnie zlosc bierze.
Zostancie przy swoich dostawcach i ewentualnie postraszcie, ze odejdziecie, jesli nie podkreci lacza
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | Mało poetycki przekaz |  |
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 7:40 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gilfons trochę poprawiłem trochę Twoją poezję.
Następnym razem starjmy się bardziej wykorzystywac język polski.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 9:11 pm |
|
|
|
Masz racje, mogłem jakoś inaczej określić "zamiłowanie" do tej firmy... To już się więcej nie powtórzy, bo mi już złość przeszła
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 3:22 pm |
|
|
|
polecma firme lannet jest spoko ze stronki mam ok 1mbit internet jest zawsze czy to deszc czy sniego chodzi extra |
|
|
|
|
 | lannet |  |
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 4:11 pm |
|
|
|
| polecam firme lannet ja mam 700 kb/s abonament 40 zł internet chodzi zawsze nawet wtedy kiedy jest zaje.......ty deszcz czy sniego cały czas taki sam transfer narawde warto |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 10:58 am |
|
|
|
| Są dwa wyjścia chyba że się machnąłeś o jedno zero lub taki transfer masz ale polanie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |