|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 27, 2006 5:40 am |
|
|
|
No właśnie u mie było to samo szkoda gadać  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 11:14 am |
|
|
|
| No ale teraz ma być ponoć znowu ok bo jest ponoć powiększone łącze ale jak dla mnie różnic aż takich wielkich niema bo dalej zdarzają się zawieszki. A jakie są wrażenia u innych korzystających z łącza hemana. |
|
|
|
|
 | przyjdzie Vectra i wszystkich pogodzi !!!! |  |
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 4:21 pm |
|
|
|
| Vectra ciągnie łącze z Olsztyna ! Tak mi powiedział Jeden Gość. I wszystkich pogodzi. Telefon , internet, i TVK /66 kanałów/ i cyfrowych 300. za jedyne 100 PLN. Pozrawiam. |
|
|
|
|
 | HEMAN NIE JEST OK!!! |  |
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 4:30 pm |
|
|
|
Trochę drażni mnie ten tytuł "HEMAN JEST OK".
Jakby naprawdę był ok.
Załatwiałem u nich sprawę dostępu do netu i tak kręcili, że jak w końcu powiedziałem im, iż rezygnuję z ich przyszłej usługi, bo sam założyłem sieć, to dali mi swoje ulotki z prośbą, bym powrzucał je do skrzynek pocztowych w moim budynku.
Normalnie bez kszty honoru jajcarze. |
|
|
|
|
 | Heman |  |
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 7:14 pm |
|
|
|
A ja poczekam na Vectrę.Co do udzielania informacji są bez zarzutu,a poza tym taniej już było w zeszłym roku niż za neo... tylko że Lidzbark W
nawet łączy Vectry nie ma
Pozdrowionko wszystkim forumowiczom |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 7:28 pm |
|
|
|
| Anonymous napisał: | Przykro to czytać, - wyłania sie obraz dostępu i jakości
internetu w mieście Lidzbark Warm.
Chłopi na wsi przekonali się,ze internet, to okno na świat
i bez niego nie ma rolnictwa.
Więc, kto ma dostęp i jaki do internetu? Czy tylko służbowy?
A może komuś zalezy, aby trzymać Was w ciemnocie,
pozbawiając wszelkiej , szybkiej i wielostronnej informacji?
A może chronią Was przed różowymi stronami?
Nie pytam o ceny za internet.
Ktoś chce Nas naprawdę zaorać.
Pozdrawiam. ikmr. |
|
|
|
|
|
 | Heman |  |
Wysłany: Pią Cze 30, 2006 6:44 pm |
|
|
|
Mam własny prywatny komputer i neostradę i nigdy nie korzystam ze służbowego.Ile płacę to nie tajemnica.Dokładnie 71,98 m-cznie.Vectra bierze mniej i to dużo.W zeszłym roku poinformowano mnie że m-czie = 40.- czy coś koło tego dokładnie nie pamię tam.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | XXX |  |
Wysłany: Sob Lip 01, 2006 5:22 am |
|
|
|
Heman - nie polecam sam byłem podpięty około pół roku i nerwy nie wytrzymały częste przerwy, awarie, jakość kiepska (żółw)
zajrzyjcie na stronę www.lasnet.pl - jestem u nich ponad 2 lata zero problemów, szybki net, błyskawiczne usuwanie awarii..........POLECAM cena to 20,30 lub 40zł m-c |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 6:38 pm |
|
|
|
www.lasnet.pl potwierdzam.
Aczkolwiek nie jestem uzytkownikiem/klientem. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lip 03, 2006 10:15 pm |
|
|
| Grabarz |
| Junior |
 |
| |
| Dołączył: 26 Cze 2006 |
| Posty: 5 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
no widze ten L@SNET jest w sumie spoko... 40 zł i bez ograniczen....załoze sie ze internet chodzi 2x szybciej niz u he-mana z tym samym abonamentem. Bo sam mam, od pewnego czasu na he-mana juz tak nie nazekam ale i tak to dziadostwo.... szczególnie pan H***** ! Jak ten człowiek mnie wnerwia! najgorsze jest to ze nie dotrzymuje obietnic  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |