|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 1:56 pm |
|
|
| mieszkanka lidzbarka |
| Gość |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GRANDE
Ciekawe czy podjęte zostaną działania operacyjne policji wobec userów piszących na temat swoich radnych. Przecież to nie byle kto.
Pewnie dlatego Pan Andrzej R już nie afiszuje się zdjęciem i własnoręcznym podpisem. Ciekawe czy wogóle na forum zagląda? |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 2:09 pm |
|
|
|
Może Pan A.R. podjął walkę podziemną bo na pewno nadal jest w opozycji. Tacy nie odpuszczają.
Co do komentarzy na forum. Dużo mówicie i piszecie ale efekty niestety marne. Ani informacje majątkowe nie pojawiły się, ani z tzw. Wajsówką nic nie wyjaśniono o innych wymienianych i krytykowanych sprawach nie wspomnę. Rzeczywiście Burmistrz i Radni zareagują ale gdy ktoś przesadzi i pozwą komentatorów do sądu. Do wyborów nie wielu startowało ale mądrzy to wszyscy i recepty każdy ma niemal na wszystko o rozliczaniu innych nie wspomnę. To czemu za stołki się nie pchacie i miastem rządzić nie chcecie? Skoro tylu mędrców w mieście a miasto takich potrzebuje to wykażcie się. A jak tylko pisać umiecie to ( jeżeli nie jest nie cenzuralnym i cenzura nie wkroczy) mordy w kubeł i do roboty. Morały prawić każdy umie tylko jak coś zrobić coś samemu to chętnych nie widać. Jak jesteś taki przemądrzały GRANDE, to pozwij Radnych lub Burmistrza skoro tacy do bani i na szkodę miastu i mieszkańcom działają. Władzy nie bronię bo i mnie drażni ale jak mam coś do kogoś to zrobię a Ty TYLKO BAZGRZESZ NA FORUM I CZEPIASZ SIĘ WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 2:37 pm |
|
|
|
Do komunista
| Cytat: | | Jak jesteś taki przemądrzały GRANDE, to pozwij Radnych lub Burmistrza skoro tacy do bani i na szkodę miastu i mieszkańcom działają. Władzy nie bronię bo i mnie drażni ale jak mam coś do kogoś to zrobię a Ty TYLKO BAZGRZESZ NA FORUM I CZEPIASZ SIĘ WSZYSTKICH I WSZYSTKIEGO. |
Na razie czepiasz się A.R . Właściwie nie wiadomo dlaczego ?
Nie musisz czytać moich postów.
Poczytaj do czego służy forum. Robię co chcę i tobie nic do tego. Na twoje podpuchy nie idę.
Moze ty zostaniesz radnym ?  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 9:20 pm |
|
|
|
Myślę, że gdybym ja lub "Grande" (może się mylę?) miał takie możliwości i kompetencje, to już dawno rozgonilibyśmy w mieście wszystkie "urzędnicze kółka adoracji" i różnego rodzaju "spółdzielnie" na cztery wiatry...  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 9:31 pm |
|
|
|
| komunista napisał: | | Rzeczywiście Burmistrz i Radni zareagują ale gdy ktoś przesadzi i pozwą komentatorów do sądu. |
No to na co jeszcze czekają nasi główni miejscy bohaterowie? Tacy są odważni czy może raczej zbyt tchórzliwi?
A czy wiedzą, że odpowiednie przepisy prawne pozwalają obywatelom na szeroką publiczną krytykę władzy i jej przedstawicieli?
Jak się boją krytyki to niech jutro złożą rezygnację ze swoich funkcji i stołków!
Nikt z tego powodu nie będzie w mieście po nich płakał ani długo nosił żałoby!  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 10:15 pm |
|
|
|
| Anonymous napisał: | | komunista napisał: | | Rzeczywiście Burmistrz i Radni zareagują ale gdy ktoś przesadzi i pozwą komentatorów do sądu. |
No to na co jeszcze czekają nasi główni miejscy bohaterowie? Tacy są odważni czy może raczej zbyt tchórzliwi?
A czy wiedzą, że odpowiednie przepisy prawne pozwalają obywatelom na szeroką publiczną krytykę władzy i jej przedstawicieli?
Jak się boją krytyki to niech jutro złożą rezygnację ze swoich funkcji i stołków!
Nikt z tego powodu nie będzie w mieście po nich płakał ani długo nosił żałoby!  |
Oj to głosowałabym wtedy na was. Mały problem czy i wy byscie reszty w trąbę ne zrobili |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 11:31 pm |
|
|
|
Spokojnie... Pisałem o rozgonieniu obecnych nieudaczników, a nie o rządzeniu !:
Tu trzeba takich ludzi jak na filmie "Gladiator", gdzie głównemu bohaterowi cezar zaproponował ten zaszczyt, a on mu kategorycznie odmówił...
I właśnie dlatego powinien to być ktoś taki... I takich szukajcie  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 11:26 am |
|
|
|
W brew temu co pisał komunista widzę ,ze jest więcej niezadowolonych w tym mieście.
Niektórzy ludzie w o nowej ulicy dowiedzieli się z forum, włącznie z adminem. Nie po drodze. Dlatego pisanie ma sens.
| Cytat: | | Władzy nie bronię bo i mnie drażni ale jak mam coś do kogoś to zrobię |
Takie tezy na forum są nie do sprawdzenia i nie we wszystko trzeba wierzyć. Przyglądanie się władzy nie jest niczym złym tym bardziej, gdy brało się udział w wyborach.
Władza też czasami "oddelegowuje ' swoich do tego rodzaju dyskusji. No chyba, że to radny z paczki tupie nogami.
Ale mordy w kubeł trzymajcie.
Kogoś mi to przypomina. Pewnego demagoga z huśtawką nastrojów.
Jako wyborcy mamy prawo komentować i pisać co nam się nie podoba, choćby straszyli nas sądem.
Komu się nie podoba niech nie czyta lub założy temat hymny pochwalne i pisze jak szczęśliwie i błogo rozwija się to miasto. Aferki niech będą tylko na ucho dla wtajemniczonych. Przedtem jednak proszę pojechać na północ i południe po jakieś 25 km.
Przykład na tytuł owych hymnów: "Wesołe miasteczko " lub "Karuzela czyli jak zakręcić wyborców ".  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 12:20 pm |
|
|
|
Taki "trójkąt bermudzki" - 1. Żytnia 2. Ornecka 3. Zydląg - a to w środku to właśnie jest miasto Lidzbark Warmiński, czyli "oko cyklonu", gdzie zazwyczaj "na oko" nic się nie dzieje, panuje błogi spokój i nawet do sracza na Dębowej rzadko ktoś zagląda...
Ale to tylko są pozory - myszy nieżle w urzędach harcują! |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 12:27 pm |
|
|
|
Leżąc w szpitali, mogę już "coś nie coś" napisać o warunkach i zwyczajach w nim panujących.
Ruszać się nie mogę, ale palcami klikać na laptopie i owszem.
Nikomu nie życzę pobytu a w szczególności,unieruchomienia na trzy doby.
Sala piękna, luz bluz, nawet z telewizorem.
Dwie osoby w pokoju, - czyściutko.
Operatorzy, - super rzemiochy.
Pielęgniarki -"krowy strajkujące", o tym w innym poście.
Firma sprzątająca - bezszelestna.
Żarcie - podają na tacy, firma specjalistyczna, nie jadłem jeszcze.
Dziś, postawili mnie pierwszy raz na nogi, - chwale niebo i ziemię. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |