lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> Groch,kapusta i wszystko inne... Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 49, 50, 51  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Sob Paź 04, 2008 8:37 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

Prawdziwy moderator e ...tam
usunąłem co napisałem.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 7:34 am Odpowiedz z cytatem
pd
Gość

zatkało kakao ? Twisted Evil

nawet nieustapię miejsca w autobusie Twisted Evil

stary dziadek Wink
PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 8:27 am Odpowiedz z cytatem
elbow
Oldboy

Anonymous napisał:
Cytat:
O to tylko apeluję w swoim imieniu, a i jak podejrzewam- reszty moderatorów.

Podejrzewasz? Wink To Wy się prywatnie nie znacie? Laughing

Zgadza się, nie znam osobiście ani Admina ani żadnego z Moderatorów, chyba, że znam a nie wiem, że pełni tu taką funkcję Smile

PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 3:57 pm Odpowiedz z cytatem
ikmr
Gość

A to co?
Forum "familijne" ?
Same łyse konie?
A może "firmowe"?
- Dajcie pary.
PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 6:47 pm Odpowiedz z cytatem
JotDe
Oldboy

Sorry, elbow, ale ktoś musi Ci to wreszcie powiedzieć: zmień image (awatara czy jak to zwał) bo internautów na forum odstraszasz - jestem po szkoleniu PR i wiem, co piszę Twisted Evil ) - popatrz, jak ludzi wymiotło po Twoim ostatnim pojawieniu Laughing
- naprawdę życzliwie - JotDe Smile
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Nie Paź 05, 2008 7:33 pm Odpowiedz z cytatem
Grande ten sam
Gość

Dawno to pisałem.

A elbow będzie porządkował wolny temat Groch z kapustą. Laughing Laughing Laughing

ale melasa.
PostWysłany: Pon Paź 06, 2008 9:24 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Może on lubi groch i kapustę? Wink Laughing

To jednak, jak się okazuje, jest bardzo "ciężkostrawne" dla niektórych danie... Twisted Evil
PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 5:54 am Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

Confused
Sprząta Elbow dokladnie, a na Forum coraz mniej.
: cry:
Laughing upychanie ludzi po szyfladkach i stawianie na baczność w szeregu Crying or Very sad

szkoda słow.

" Zalatwił" sobie admin forum

PostWysłany: Wto Paź 07, 2008 7:23 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Exitus...
PostWysłany: Czw Paź 16, 2008 6:34 pm Odpowiedz z cytatem
Grande ten sam
Gość

Przegapiłeś coś pd ? Proszę.
Witam Waszmościów !

Sezon niby ogórkowy, a ludziska powiadają, że siostra naszego burmistrza dworką w pałacu marszałka ostała i talary potrzebującym rozdawać miała w jakowyś funduszach europejskich. Cha, czegoż się nie robi dla druha któren w niejednej wojnie brał udział. Korespondencyje na owy temat w nowej stolicy przeczytać było można.
Jako, że średnio urodziwa i trochę do jurandowej Danuśki po uwolnieniu przez Krzyżaków podobna, znaczy trochę inna, takowo z tych przyczyn dworką do ekspozycyji zostać nie dane jej było.. Z ludźmi co do dworu przychodzili ni jak porozumieć się i konwersować nie mogła. Co nie jeden w gazecie opisał Dla nas to nie dziwota, znajem owe dąsy, a i swego czasu nasza stolica od różnych historyji huczała, a i o ekscentrycznych zachowaniach lub jak dziś powiadają odjazdowych, znana była, cokolwiek to znaczy.
Cóże to nasz Jacenty marszałek polny wykombinował jakoby dany parol zachować i druhowi w nieszczęściu pomóc. Uczynił ją majordomusem( kierownikiem zwanym) i nadzorcą nad służbami sprzątającymi w swoim pałacu olsztyńskim. W imię Ojca i Syna, pewnikiem ofert pracy przybędzie, bo obecne precz pójdą dawne czasy wspominając i takiego zarządcę mając uciekną, gdzie pieprz rośnie z onej roboty. Komedyja
Takoż widać jak na dwory nająć się można. O oczernianie mnie tu nie chodzi ino obrzydliwie to wygląda jak to stanowiska sztucznie się tworzy grosza państwowego nie szanując, a i ludzi po znajomości dla szkody petenta się przyjmuje o słabej reputacji i bez referencyji. Wcześniej o redukcyji swoich służb marszałek głosno powiadał. Podobnież sytuacja się miała, gdy stangretem marszałka druh syna ostał i do Olsztyna za nim pociągnął. Oj prywatę uprawiacie Wielmożny Panie Marszałku wstydu nie mając. Jakaż PO konfederacyja takież przedstawiciele. Teraz rada.
Coby podejrzeń nie było najlepiej dwa urzędy przechwycić i krzyżowo rodziny i znajomych w nich umieścić. Baczenie mieć trzeba do Olsztyna blisko, a i tu wielu ziomków pracuje , ludzie nie głupie i trochę czytają, połapać się nietrudno..

Znam przypadek w któren odwdzięczyć trza się było i z rodziny marszałka na jakimś piedestale umieścić trza było na tutejszym lidzbarskim dworze. A i owszem udało się.

Znajecie któż to azaliż być może ? Zgadujcie. Zabawim sie trochę w czyjżeś ty jest ?

Mój ci on jest ! Mój !

Jakoż to miasto ma być dumą naszą. a i nam się ma żyć dobrze jak one rządzenie tak wygląda.
Niektóre do społecznej pracy namawiają choć te co talary bierą nic nie robią. Nawet to społecznie zrobione zmarnotrawią. Jeśli sukces to sobie przypiszą do następnej elekcji się przysposabiając.
Groch,kapusta i wszystko inne...
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach