|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 11:10 am |
|
|
|
W moim pokracznym pisaniu mam cel. - Wybrnięcie z zaściankowości.
Tyle jest w mieście nauczycieli, profesorów, "ynteligentów", urzędników, silnie wykształconych, mądrych życiowo i doświadczonych ludzi a mało jest piszących na forum. Każdy ma swoje przemyślenia, wystarczy tylko bez logowani się przelać na ekran i wysłać. Nie bać się że "nie w temacie".
Dlatego upierałem się przy wolnym dostępie do forum.
Dzięki "GURU", za pozostawienie furtki.
Nie ważne błędy, styl, temat, ważne jest pokazanie "robaka", który gryzie mieszkańców i każdego pojedynczego "ludzia".
Internet a za tym forum, jest dla każdego. - Zachęcam do pisania. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 11:32 am |
|
|
|
A kto to w ogóle był tym ministrem III Rzeszy? I ilu ministrów miała III Rzesza? I skąd wiadomo, o którego z nich chodzi? Czyżby "chleb głodnemu na myśli"?
Pytam, bo jestem niedouczony.  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 12:10 pm |
|
|
|
To źle trafiłeś.
Tu zawsze ktoś zapyta cię skąd to wiesz, czy jesteś pewien ?, idź do prokuratora i zamelduj jak wiesz, tak nie pisz, to zamykamy, za to bekniesz., Ty bzdury wypisujesz, ty bałaganisz. Dodać coś jeszcze ? Ten zalogowany to lepszy od tego innego, złośliwości o wyższości jednego forum nad drugim ( ja mogę się wypowiedzieć pisze tu i tam), przebieranki, podpuszczania jednych na drugich, niekonsekwencje w działaniu, gorące priv, "naskok dwóch na raz", sterowanie dyskusją, robienie spięć, nawet między forami.
Wpływ pośredni ma także osobista znajomość np. między userami, modami. Tego nie wiemy, przez monitor nie widać. Oczywiście można to wszystko olać i robić swoje.
Napisałem to co tu zauważyłem i są to moje doświadczenia z tego forum. O tych innych nie chce pisać, bo jednemu moderatorowi byłoby bardzo wstyd gdybym ten post przytoczył. Napisał post do moderatora innego forum co myśli naprawdę o userze konkretnie o mnie. To dopiero była żenada. Dlatego panuje tu jakaś dziwna nieprzyjemna atmosfera. Pewnie za sprawą cichaczy.
Zależy co kto lubi. Ja nie lubię pouczeń i połajanek. Wiem co piszę.Spróbowałem gdzieś indziej i mam luz. komendante odzywał się jakieś pół roku temu. Nawet nie mam żółtej kartki. Nie stoczyłem z nim wojny, nie straszy mnie sądami. Jest ok. Tu też lubię zajrzeć ze względu na userów, choć ich coraz mniej.
Chichot czasu. Sięgnij pamięcią lub w posty (bez urazy to nie moje słowo) nazywany największym bałaganiarzem na forum ikmr wg mnie jest kołem zamachowym na chętnie porządkowanym forum. Dopiąłeś swego. Niestety tłuste lata już minęły.
Ktoś powie, ze teoria spisku.
Nie bardzo, bo mam porównanie z pisaniem na zaprzyjaźnionym (w cudzysłowie, jak ktoś napisał) forum.
Miłego pisania.  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 12:29 pm |
|
|
|
Zapomniałem dodać ten post wyżej jest w odniesieniu do ostatniego postu ikmr. i do niego napisany.  |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 12:34 pm |
|
|
|
Dla odprężenia zmieniam temat.
Zobrazuje Wam kompetencje urzędników.
Działam na terenie jednego województwa, jednego powiatu, na terenie kilku gmin. Mam na myśli "wydział oświaty".
Składając, taki sam wniosek o pieniążki w jednej gminie musiałem załączyć trzy załączniku, w drugiej cztery a w trzeciej, aż osiem i do tego musiałem jeszcze pokazać, gdzie,co pisze.
A mówią, że obowiązuje jednakowe prawo w całym kraju.
Proszę o opisanie podobnych spraw. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 7:33 am |
|
|
|
| Widać temat drażliwy z minami p/piechotnymi. |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 10:52 pm |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 110 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Panowie i Panie, chciałbym jeszcze raz wytłumaczyć, czy też przypomnieć jedną z kwestii. Chodzi mi mianowicie o to, że żaden z moderatów nie usunie Waszego posta czy też tematu, jeśli będzie się trzymał wątku i nie będzie wulgarny. Macie kwestie do przedyskutowania- proszę bardzo- od tego jest forum, żeby dyskutować. Naprawdę, nam moderatorom chodzi tylko o porządek, aby trzymać się danego tematu. Nowe wątki, poboczne dyskusje proszę rozpoczynać w nowych tematach, dzięki temu nasza współpraca stanie się łatwiejsza a i odnalezienie danego wątku nie będzie problemem dla reszty użytkowników. O to tylko apeluję w swoim imieniu, a i jak podejrzewam- reszty moderatorów. |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 10:43 am |
|
|
|
Czyżby Grande miał rację? Ordung muss ........
A świat jest taki piękny .......... |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 11:08 am |
|
|
| elbow |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2007 |
| Posty: 110 |
| Skąd: wziąć na piwo? |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Owszem, porządek być musi, decydując się być użytkownikiem tego forum powinieneś zaakceptować regulamin i się doń stosować. |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 6:51 pm |
|
|
|
| Cytat: | | O to tylko apeluję w swoim imieniu, a i jak podejrzewam- reszty moderatorów. |
Podejrzewasz? To Wy się prywatnie nie znacie?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |