lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> " GONIEC ORNECKIIII" Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
" GONIEC ORNECKIIII"
PostWysłany: Pią Sty 27, 2006 7:04 pm Odpowiedz z cytatem
zdziwiony
Gość

Totalne JAJA. Dla stołków i przywilejów ? Ludzie opamiętajcie się!!!!Najpierw tworzy się sztuczne Regiony/województwa/ wciągając w to do naszego Elbląg. Póżniej sztuczne powiaty/po co?/ dla Pana Starosty P. i reszty. Teraz przenosimy stolicę powiatu do Ornety. Czy nie uważacie ze wiecej w naszym miieście jest urzędników niż miejsc pracy ? Popatrzcie sami: Urząd Miasta - 40 osób obsługujących Burmistrza, ABK - 20 osób obsługujących Prezesa, PGK- 10 osób obsługujących Prezesa , i wreszcie HIT 71 osób obsługujących Pana Starostę. Do tego Gmina Lidzbark 30 osób . RAZEM : 161 osób do dyspozycji rządzacych w naszym mieście ,gminie i powiecie. Na usługach 3 osób.Reszta Urzedników w MOPS- 30 GOPS,GOPS 20, PCPR- 20.
Reszty nie pomnę bo dzisiaj mi się nie chce./
P.S. Dobrze że to przeleństwo " Kurier Lidzbarski " zniknęło.Co było powyżej to w jego stylu.ale jeszcze za mało prawdy.

Zdziwniony!!!
Nie będę tolerował wymieniania nazwisk , z wielu powodów.
Proszę na przyszłość ich nie wymieniać ( jeżyk polski jest tak giętki - i jest tyle sposobów aby coś przekazać , ze nie potrzebne są nazwiska )!
Moderator
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pią Sty 27, 2006 10:52 pm Odpowiedz z cytatem
Kobea
Gość

Jak policzyć, to w Lidzbarku ma pracę 231 osób, nie pomyliłem się? może 200 na czarno, jeszcze ze 200 - to przemyt, ze 100 legalnie pracujących. I co mamy? MAMY LIDZBARK WARMINSKI. Kobea
PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 9:38 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

231-17000?=?
x=emigracja
x=przemyt

231+policja+wojsko+zoz to wyjdzie o wiele wiecej niz 231.....

jakies 550?
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 12:48 pm Odpowiedz z cytatem
rerer
Oldboy

najlepsze jest to, że "władze" nie widza w tym żadnych problemów. Coraz mniej ludzi ma prace, coraz mniej chce prowadzić działalność(jak wiadomo z tego są największe wpływy do kasy władz), coraz więcej ludzi ucieka. A co zrobią władze jak im w końcu zabraknie pieniędzy na wypłaty??? PODNIOSĄ PODATKI - żeby dobić jeszcze istniejących i mieć sobie na wypłaty. Tylko kto na koniec pokryje koszty orania tego pięknego miasta

PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 3:46 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

A najbardziej mi szkoda młodych ludzi ktorzy próbują tutaj coś zmienić. Pokłony w strone autorów filmu "Paczka" Ciekawe ilu VIP-ów to oglądało a jesli czy coś z tego zrozumielii. I czy odniesli to do siebie.
Goniec Orneckiii !
PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 8:06 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Na potwierdzenie wszystkoch postow.

2002 - Lidzbark Warmiński - 18 180 mieszkańców
2005 - Lidzbark Warmiński - 16 500 mieszkańców a jak podaje zaprzyjażniony Region Perugia / IT/ 15 000 mieszkańców. Co tu dalej komentować. WIĘCEJ PRACY DLA URZĘDASÓW i będzie jeszcze lepiej...... dla NICH.
Goniec Ornecki !!!!
PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 4:44 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

A co się stało z tą resztą mieszkańców ?
PostWysłany: Wto Sty 31, 2006 7:22 pm Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Hehe. I ja się też załapałem na ten spadek liczby mieszkańców Very Happy
Tyle że daleko nie uciekłem :>[/img]

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Goniec Ornecki !!!!
PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 12:23 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Akurat wyprawadziłeś się tam gdzie ja przez wiele lat mieszkałem. Sam widzisz , że w Bartoszycach jest "czystsze" powietrze? Tam "bieda" jest plusem a w Lidzbarku minusem. To wszystko zależy od "mądrych" władz i popierajacych ją ludzi.
PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 12:33 pm Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Heh. No ale te Bartoszyckie powietrze też mi nie służy :> Faktem jest że w Bartoszycach ludzie jakoś inaczej patrzą na życie niz w Lidzbarku. Może dlatego ciężko mi sie przystosować :>

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
" GONIEC ORNECKIIII"
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach