|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Goniec Ornecki !!!! |  |
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 12:53 pm |
|
|
|
Zajdz na Mickiewicza 5/2. To tuż przy jednostce. Tam mieszkałem 15 lat.
Zobaczyś że poczujesz się dobrze. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 1:00 pm |
|
|
|
Ano przechodze czasem obok :> Nie pomaga Ale to pewnie te moję lidzbarskie pozostałosci :> |
|
|
|
|
 | Goniec Ornecki !!!! |  |
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 1:50 pm |
|
|
|
A mi pomaga!
P.S. Nie wierzę że tam przechodzisz. To jest zupełnie boczna uliczka. Wiem jedno TY nawet nie wiesz gdzie to jest. OW./OW< |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 2:26 pm |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 699 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| No nie dokładnie ni ewiem gdzie jest ten numer. Mówię tylko że przez Mickiewicza chodze czasami :> Ale dokładnie niestety nie :> |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 2:50 pm |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 3:03 pm |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 2:33 pm |
|
|
|
| CHODZĄ PLOTKI ŻE CI CO UCIEKAJA Z LIDZBARKA TO ZACZYNAJA BUDOWAC PODZIEMNE MIASTO LIDZBARK ja nie wiem czy to prawda ale tak halina mówiła |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Cze 04, 2006 7:13 pm |
|
|
|
Najpierw rzeczywiście podziemny Lidzbark - cmentarz, potem może niektórzy utworzą Lidzbark podniebny. Ludzie - szkoda slow!
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 7:26 am |
|
|
| goro |
| Junior |
|
| |
| Dołączył: 22 Maj 2006 |
| Posty: 19 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
| rerer napisał: | | najlepsze jest to, że "władze" nie widza w tym żadnych problemów. Coraz mniej ludzi ma prace, coraz mniej chce prowadzić działalność(jak wiadomo z tego są największe wpływy do kasy władz), coraz więcej ludzi ucieka. A co zrobią władze jak im w końcu zabraknie pieniędzy na wypłaty??? PODNIOSĄ PODATKI - żeby dobić jeszcze istniejących i mieć sobie na wypłaty. Tylko kto na koniec pokryje koszty orania tego pięknego miasta |
ale mnie wqr*** takie gadanie.... moze i wladze sa pojeb** ale wkoncu sami siebie nie wybieraja tylko my ich.....w lidzbarku jest jeden burmistrz od nie wiem ilu nawet lat....jak nam sie nie podoba to powinnyismy mu pokazac jak jest po drugiej stronie biurka...takie jest moje zdanie skork tych urzedasow jest 231 a nas ponad 15 tys to moze wreszcie cos zmienimy?  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Cze 05, 2006 11:25 am |
|
|
|
W tym sęk, że ten burmistrz ma niewiele do powiedzenia. W mieście rządzi tak zwana Rada Miasta - radni z przewodniczącym tej rady na czele. Potem, nastepni do rządzenia - Urzędnicy. Burmistrz to figurant, podpisuje co uchwalą i napiszą. To fakt, rządzi sporo lat, widać ma twardą skórę i tego to można mu pozazdrościć.
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |