lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> " GONIEC ORNECKIIII" Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Goniec Ornecki !!!!
PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 12:53 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Zajdz na Mickiewicza 5/2. To tuż przy jednostce. Tam mieszkałem 15 lat.
Zobaczyś że poczujesz się dobrze. Pozdrawiam.
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 1:00 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Ano przechodze czasem obok :> Nie pomaga Zdezorientowany Ale to pewnie te moję lidzbarskie pozostałosci :>
Goniec Ornecki !!!!
PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 1:50 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

A mi pomaga!
P.S. Nie wierzę że tam przechodzisz. To jest zupełnie boczna uliczka. Wiem jedno TY nawet nie wiesz gdzie to jest. OW./OW<
PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 2:26 pm Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

No nie dokładnie ni ewiem gdzie jest ten numer. Mówię tylko że przez Mickiewicza chodze czasami :> Ale dokładnie niestety nie :>

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 2:50 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

I dla tego...........
PostWysłany: Sro Lut 01, 2006 3:03 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

To JA.
PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 2:33 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

CHODZĄ PLOTKI ŻE CI CO UCIEKAJA Z LIDZBARKA TO ZACZYNAJA BUDOWAC PODZIEMNE MIASTO LIDZBARK ja nie wiem czy to prawda ale tak halina mówiła
PostWysłany: Nie Cze 04, 2006 7:13 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

Najpierw rzeczywiście podziemny Lidzbark - cmentarz, potem może niektórzy utworzą Lidzbark podniebny. Ludzie - szkoda slow!
Siemanko - Spajder Twisted Evil
PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 7:26 am Odpowiedz z cytatem
goro
Junior

rerer napisał:
najlepsze jest to, że "władze" nie widza w tym żadnych problemów. Coraz mniej ludzi ma prace, coraz mniej chce prowadzić działalność(jak wiadomo z tego są największe wpływy do kasy władz), coraz więcej ludzi ucieka. A co zrobią władze jak im w końcu zabraknie pieniędzy na wypłaty??? PODNIOSĄ PODATKI - żeby dobić jeszcze istniejących i mieć sobie na wypłaty. Tylko kto na koniec pokryje koszty orania tego pięknego miasta

ale mnie wqr*** takie gadanie.... moze i wladze sa pojeb** ale wkoncu sami siebie nie wybieraja tylko my ich.....w lidzbarku jest jeden burmistrz od nie wiem ilu nawet lat....jak nam sie nie podoba to powinnyismy mu pokazac jak jest po drugiej stronie biurka...takie jest moje zdanie skork tych urzedasow jest 231 a nas ponad 15 tys to moze wreszcie cos zmienimy? Evil
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Pon Cze 05, 2006 11:25 am Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

W tym sęk, że ten burmistrz ma niewiele do powiedzenia. W mieście rządzi tak zwana Rada Miasta - radni z przewodniczącym tej rady na czele. Potem, nastepni do rządzenia - Urzędnicy. Burmistrz to figurant, podpisuje co uchwalą i napiszą. To fakt, rządzi sporo lat, widać ma twardą skórę i tego to można mu pozazdrościć.
Siemanko - Spajder Twisted Evil
" GONIEC ORNECKIIII"
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach