|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | Gdzie jest Kamil ????? |  |
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 12:34 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
"...20-letniego Kamila z Lidzbarka Warmińskiego ostatni raz widziano na dyskotece 16 kwietnia. Ok. godz. 23.00 z niej wyszedł. Nie pojawił się jednak w domu.
Policja prosi osoby, które mogłyby pomóc w znalezieniu Kamila, o kontakt pod nr. tel. w Lidzbarku 089 767 72 63; 089 767 72 00 lub 997. 20-latek w dniu zaginięcia był ubrany w niebieskie dżinsy, szare sportowe buty, szarą kurtkę oraz ciemno-granatową bluzę.
http://informacje.wm.pl/?main=11&c=44,3,1802
..."
cyt.z forum wm.pl
Wszystkie soby mogące pomoć w odnalezieniu Kamila są proszone o kontakt ( nawet jeśli uważacie ze to co wiecie jest nieistotne )
Prosimy o pomoc - nawet przez Forum.
Dodano 25-04-2006
kamil_lw@wp.pl
Wszystkie osoby chcące zachować anonimowość i za pośrednictwem forum przekazać informacje dotyczące Kamila - mogą na wyżej wymienione ( stworzone tylko do tego ) konto wysyłać wiadomości.
|
|
Ostatnio zmieniony przez pasoDOUBLE dnia Wto Kwi 25, 2006 10:03 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
 | moze pomoze!!!!!!! |  |
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 8:46 pm |
|
|
|
| Sama bylam na Wice tego wieczoru i musze wspomniec iz Kamil i jego starszy brat Marcin brali udzial w bojce przed barem. Swiadkowie sa na pewno!!! Mam nadzieje ze to cos pomoze!!!!!!! Oby sie znalazl caly i zdrowy!!! |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 9:00 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Postaram się aby ta informacja dotarła do KPP LW
Liczy sie kazda informacja , może akurat Twoja
Dziękuję w imieniu rodziny.
P.S.
Jak możesz przekazac mi informacje na temat tego zdarzenia?
Nie jesteś zalogowana więc nie moge z Toba korespondować przez PRIV? |
|
|
|
|
 | Chec pomocy!!!!!!!! |  |
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 9:24 pm |
|
|
|
Jest wielu, nawet bardzo wielu mlodych ludzi, ktorzy chcialiby pomoc w jakikolwiek sposob!!! Czy jest jakas mozliwosc zeby oni tez mieli swoj udzial w poszukiwaniach? Lidzbark to male miasto i kazdy zna kazdego dlatego siedzac na tylkach i gdybajac nic sie nie zalatwi. Dajcie szanse mlodziezy!!!
dzieki |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 11:02 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Droga Lidzbarszczanko
Nie bardzo cie rozumiem , chcesz pomoc?
Młodzi chcą pomóc ? Pomożcie , ja akurat nie jestem młodą osoba która chodzi na dyskoteki , i nie znam młodziezowych klimatów.
Więc jeśli masz obawy mogę obiecać że informacja zostanie przekazana anonimowo.
Jeśli macie coś do przekazania a boicie się - urochomię spcejalne konto pocztowe na które będziesz mogła ( będziecie mogli przekazać ) informacje anonimowo.
Wystarczy powiedzieć.
Zrobcie to dla rodziny... |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 1:06 pm |
|
|
|
| ja rowniez wtedy bylam w Wice i widzialam Kamila i nie widzialam zadnej bojki w ktorej podobno uczestniczyl!!ludzie lubia duzo gadac i w duze mierze dopowiadaja rozne sytuacje aby ubarwic wszystko.... |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 3:25 pm |
|
|
|
dlaczego całe miasto śpi? czemu nie ma nawet zdjęć Kamila. moze ktoś go nie zna a go widział. powinno sie zorganizować akcje poszukiwawczą, czemu Jego koledzy, znajomi a nawet obcy ludzie sie nie zbiora i nie zaczna szxukać. Wzięłabym udział w takiej akcji chociaz nie znam chłopaka ale trzeba cos robic. o tym jest zbyt cicho!!!  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 4:41 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| pasoDOUBLE napisał: | Postaram się aby ta informacja dotarła do KPP LW
Liczy sie kazda informacja , może akurat Twoja
Dziękuję w imieniu rodziny.
P.S.
Jak możesz przekazac mi informacje na temat tego zdarzenia?
Nie jesteś zalogowana więc nie moge z Toba korespondować przez PRIV? |
Informacja już dotarła. O reakcji nie bedę mowił bo śledztwo trwa.
Dziękujemy za każdą informację.
Jeśli cos wiecie piszcie.Podejżewam ze ten temat będzie teraz śledzony przez odpowiednie do tego osoby. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 10:11 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| znajoma napisał: | | ja rowniez wtedy bylam w Wice i widzialam Kamila i nie widzialam zadnej bojki w ktorej podobno uczestniczyl!!ludzie lubia duzo gadac i w duze mierze dopowiadaja rozne sytuacje aby ubarwic wszystko.... |
Nie naszą rolą jest kwestionowanie pozyskanej informacji.Funkcjonariusze ktorzy prowadzą śledztwo sprawdzą napewno każdą informację nawet najbardziej nieprawdopodobną.
Czy ktoś ubarwia czy też nie , jest teraz nieistotne.
Celem naszym jest uzyskanie możliwie jak największej ilości informacji dotyczącej zdarzeń mających związek z Kamilem. |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 7:21 am |
|
|
|
Dobrze byłoby rozwiesić zdjęcie na słupach w mieście, właśnie tak robi policja w Bartoszycach.
Przecież nie wszyscy mają internet. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |