lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> firma komputerowa heman
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
firma komputerowa heman
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 12:04 pm Odpowiedz z cytatem
gość
Gość

witam wszyskich,chciabym troszkę obsmarować lokalną firmę która dostarcza dostęp do internetu , a mówię tu o firmie komputerowej heman.móglbym się ropisywać na jej temat, ale napiszę tylko że to $#$%#%^$#*% z wlaścicielem na czele. nie polecam nikomu tej firmy -strata czasu i pieniędzy,i nic z tym nie można zrobić
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

Re: firma komputerowa heman
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 1:08 pm Odpowiedz z cytatem
PETER
Gość

Tak to jest racja miałem u nich net jakieś pół roku niestety nerwy mi nie wytrzymały. Za montaż i sprzęt zapłaciłem 1200zł (mam rachunek) i zamontowali jakieś stare używane badziewie i na darmo to przepadło....... dalej szkoda gadać.

Ten temat to bedzie HIT jestem ciekaw Shocked jakie będą opinie użytkowników.
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 2:20 pm Odpowiedz z cytatem
Baba Blond
Gość

NO! NARESZCIE JAKIEŚ OSTRZEŻENIA DLA WSPÓLNEGO DOBRA. Lączę pozdrowienia - Baba Blond
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 2:37 pm Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Ej gośc i PETER. Skoro potraficie rzucać oskarżenia, to podpiszcie się nazwiskiem pod tym. Bo anonimowo to i ja sobie bym mógł pogadać na kazdego :>

Twisted Evil Póki co to mam ładne dane z whoisa :> i nie zawacham się ich użyć jesli bedzie gorąco Twisted Evil

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 3:22 pm Odpowiedz z cytatem
PETER
Gość

Ej Kudłaty to nie są moje oskarżenia tylko to jest racja dla gościa że to są z........ i niestety taka jest smutna prawda.
Chyba że pod nazwiskiem podać jeszcze swój adres zamieszkania i pesel.
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 3:34 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Generalnie nie ma problemu. Tylko chodzi o to że łatwo jako anonim rzucac oskarżenia. Ale jak trzeba potem się przedstawić to nie ma chętnych
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 6:41 pm Odpowiedz z cytatem
Nie anonim
Gość

Nie wnikam, co kto pisze. Natomiast pisanie prawdy nikomu nie zaszkodzi.
Napiszę tak:
Mieszkam na jednym z lidzbarskich osiedli na terenie najwiekszej lidzbarskiej spółdzielni mieszkaniowej. Mam z kilkoma uzytkownikami zbudowaną własną sieć. Dodam, że nie jest ona nielegalna.
Wszystko było oki, póki jakaś firma świadcząca usługi internetowe nie podłączyła swego abonenta. KŁÓDKI Z WNĘK LICZNIKOWYCH POUCINANE, KABLE SIECIOWE POWYCIĄGANE Z INSTALACJI.

Rozumiem, że chce sie robić szybko, ale jakaś kultura, by zadzwonić do drzwi i poprosić o zdjęcie kłódki obowiązuje.

JAKI PAN, TAKI KRAM.
PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 6:44 pm Odpowiedz z cytatem
Nie anonim
Gość

Coś mi się wydaje, że tylko jedna firma ma monopol na bezproblemowe zakładanie instalacji z dostępem do internetu w budynkach tej spółdzielni.
firma komputerowa heman
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach