lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com -> droga 507 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 4:14 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Uwiecznianie wykroczeń na fotografiach , straqszenie policją i prokuraturą uważam conajmniej za pieniactwo.Prawdopodobnie jest to nastepstwo jakiejś "krzywdy" ze strony systemu np.sądu albo policji.
Cały czas zabieranie pracy ww. służbom jest jakimś gigantycznym kompleksem naprawiania świata.

To na tyle jeśli chodzi o "cfaniakowanie".

Sądziłem że przesłanie internetu jest proste , przejżyste , sprzyjające ludziom.
Niestety służy do obsmarowywania , kłucia , pomówień itp. SUPER.

Osoby ktore notorycznie używają do takich celów internet - śa idealnym przykladem aspołeczności.

Kolejna sprawa jakieś tam kontrowersyjne znaki ..... nie wiem kto je nazwal kontrowersyjnymi , uwazam ze zostaly postawione po to aby przestano bic piane. ( w dniu w ktorym je podobno postawiono jadąc w nocy jakos ich nie zauwazylem )

Co do spraw stawiania pojazdow w miejscach do tego nie przeznaczonych , jezdzenia na dwoch kolach quadem , jazda na jednym motocyklem i inne rzeczy przedstawiane wyzej , to moze Pan A.R. nie zrozumiał wcześniej co napisalem wiec powtorze :
NIE POCHWALAM TEGO TYPU ZACHOWAŃ.

"Dyskusję" koncze , bo jak widzę temat jak kazdy inny jest dobry dla lidzbarczanina do szukania dziury w calym albo pretekst do kłótni.
Super w sumie mogę sie cieszyc ze znaku , jest w deche!

P.S.
Kabaret Neonówka w ktorego skladzie jest obecnie Lidzbarczanin Radosław Bielecki , w swoim repertuarze ma dla Pana satysfakcjonujaca podpowiedź.

Postawmy na Polskich granicach znaki uwaga zwęzenia i wypadki na terenie całej Polski.

Bedzie taniej Twisted Evil
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 6:31 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

jotde !

mam dla nas nową liczbę ! 340 mln koszt wybudowania odcinka 18 km z Barczewa do Biskupca , droga krajowa nr 16.

Kalkulatory w ruch ! Ja juz zgłupialem ! Twisted Evil
PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 7:06 am Odpowiedz z cytatem
Blond
Honorowy zrzęda

A co?

Złotem ja wyłożyli? Shocked

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 12:19 pm Odpowiedz z cytatem
Andrzej Rudakowski
Oldboy

Pasodoble napisał:
...NIE POCHWALAM TEGO TYPU ZACHOWAŃ.
A mimo to również napisał że niech się wyszaleją... co komu przeszkadza, że tak robią... Wink
Więc kto jest aspołeczny... ten co daje przyzwolenie czy ten co chciałby choć trochę te anomalie zmienić i nie jak twierdzisz odbierając chleb odpowiednim służbom czy unstytucjoim czy ich wyręczać ale na pewno w pewnym sęsie wspomóc i nie dla samego wyręczania i wspomagania ale dla samego siebie. Im więcej tych aspołecznych jak twierdzisz tym lepiej dla wszystkich... Ale wiesz swoje do chwili aż znajdziesz się w sytuacji kiedy zaklniesz i powiesz... Gdyby ktoś widział, zwrócił uwagę, a może zadzwonił gdzie trzeba... miałbym dziś niogę, samochód, może lusterka w aucie stojącym na ulicy i tp. Wink Daruj sobie krytykę mojej osoby, bo ja nie mam się czego wstydzić. Jak coś mnie wpieni to nie tylko piszę i narzekam ale staram się to zmienić... i to jest pozytywne zachowanie a nie jak twierdzisz pieniactwo Wink Jednostki jednak nie liczą się ale dzięki takim jak TY miliony wciąż milczą Wink Więc chociaż nie narzekaj że autostrady drogie czy są inne kontrowersyjne anomalie których mogło by nie być.... Gdyby nie .... Wink
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 4:14 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Shocked oczywista oczywistosc Shocked

Panie Andrzeju nie wyrywać z kontekstu ! i nie wciskac ciemnoty !
Twisted Evil

Prosze pisac na temat !
Jeżeli tak Panu przeszkadzaja anomalia , samochody , tłumiki , i niewybudowany instytut osocza , to tymbardziej prosze nie obrazac mojej skromnej osoby.
Jeżeli dalej bedzie Pan prezentował hipokryzję i mi ublizał , będzie BAN.
Pana poglądy osobiście mnie nie interesują , bo nie są interesujące , może Pan je wyrażać , ale bez ubliżania.
omyłkowo usunięty post JotDe
PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:31 am Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

pasoDOUBLE napisał:
jotde !

mam dla nas nową liczbę ! 340 mln koszt wybudowania odcinka 18 km z Barczewa do Biskupca , droga krajowa nr 16.

przecież to prosty rachunek! Very Happy
340 mln / 18 daje nam 18,9 mln zł za kilometr drogi (tylko jakieś 2 razy więcej niż szacowaliśmy w droższym wariancie, ale to zapewne wynika z tego, że tamte dane były sprzed paru lat, a ceny poszły mocno w górę Wink)

omyłkowo usunięty post pasoDouble
PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:32 am Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

Laughing
skoro sa dwa razy droższe , to moze buduja drogi moich marzen?

autostrady trzy lub czteropasmowe , dynamiczne znaki drogowe ( swietlne ) czujniki natezenia , bezkolizyjne skrzyzowania itp....

Twisted Evil pewnie taka droge buduja ? Wink

wyjaśnienie
PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:34 am Odpowiedz z cytatem
JOHN72
Honorowy zrzęda

Nie wiem jak się to stało, moderując przesunąłem o dwa posty do śmietnika za dużo.
Posty użytkowników Andrzej Rudakowski i MI6 jako nie odnoszące się w najmniejszym stopniu do tematu można przeczytać na forum "śmietnik" - zgodnie z regulaminem

Re: omyłkowo usunięty post JotDe
PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 2:07 pm Odpowiedz z cytatem
JotDe
Oldboy

JOHN72 napisał:
pasoDOUBLE napisał:
jotde !

przecież to prosty rachunek! Very Happy
340 mln / 18 daje nam 18,9 mln zł za kilometr drogi (tylko jakieś 2 razy więcej niż szacowaliśmy w droższym wariancie, ale to zapewne wynika z tego, że tamte dane były sprzed paru lat, a ceny poszły mocno w górę Wink)

Hm... jestem pewny, że to ja wczoraj napisałem... czyżby John72 dokonał tzw. kradzieży własności intelektualnej? Rolling Eyes

aaa, to zapewne efekt tego przesunięcia postów... Wink
PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 4:38 pm Odpowiedz z cytatem
MI6
Tubylec

Podwójny post

Ostatnio zmieniony przez MI6 dnia Wto Wrz 16, 2008 5:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
droga 507
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> www.lidzbark.com