|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 4:14 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Uwiecznianie wykroczeń na fotografiach , straqszenie policją i prokuraturą uważam conajmniej za pieniactwo.Prawdopodobnie jest to nastepstwo jakiejś "krzywdy" ze strony systemu np.sądu albo policji.
Cały czas zabieranie pracy ww. służbom jest jakimś gigantycznym kompleksem naprawiania świata.
To na tyle jeśli chodzi o "cfaniakowanie".
Sądziłem że przesłanie internetu jest proste , przejżyste , sprzyjające ludziom.
Niestety służy do obsmarowywania , kłucia , pomówień itp. SUPER.
Osoby ktore notorycznie używają do takich celów internet - śa idealnym przykladem aspołeczności.
Kolejna sprawa jakieś tam kontrowersyjne znaki ..... nie wiem kto je nazwal kontrowersyjnymi , uwazam ze zostaly postawione po to aby przestano bic piane. ( w dniu w ktorym je podobno postawiono jadąc w nocy jakos ich nie zauwazylem )
Co do spraw stawiania pojazdow w miejscach do tego nie przeznaczonych , jezdzenia na dwoch kolach quadem , jazda na jednym motocyklem i inne rzeczy przedstawiane wyzej , to moze Pan A.R. nie zrozumiał wcześniej co napisalem wiec powtorze :
NIE POCHWALAM TEGO TYPU ZACHOWAŃ.
"Dyskusję" koncze , bo jak widzę temat jak kazdy inny jest dobry dla lidzbarczanina do szukania dziury w calym albo pretekst do kłótni.
Super w sumie mogę sie cieszyc ze znaku , jest w deche!
P.S.
Kabaret Neonówka w ktorego skladzie jest obecnie Lidzbarczanin Radosław Bielecki , w swoim repertuarze ma dla Pana satysfakcjonujaca podpowiedź.
Postawmy na Polskich granicach znaki uwaga zwęzenia i wypadki na terenie całej Polski.
Bedzie taniej  |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 6:31 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
jotde !
mam dla nas nową liczbę ! 340 mln koszt wybudowania odcinka 18 km z Barczewa do Biskupca , droga krajowa nr 16.
Kalkulatory w ruch ! Ja juz zgłupialem !  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 7:06 am |
|
|
| Blond |
| Honorowy zrzęda |
|
| |
| Dołączył: 23 Paź 2006 |
| Posty: 581 |
| Skąd: Jak to skąd? Stąd i stamtąd! |
|
|
|
 |
 |
 |
|
A co?
Złotem ja wyłożyli?  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 12:19 pm |
|
|
| Andrzej Rudakowski |
| Oldboy |
|
| |
| Dołączył: 07 Cze 2005 |
| Posty: 151 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pasodoble napisał:
...NIE POCHWALAM TEGO TYPU ZACHOWAŃ.
A mimo to również napisał że niech się wyszaleją... co komu przeszkadza, że tak robią...
Więc kto jest aspołeczny... ten co daje przyzwolenie czy ten co chciałby choć trochę te anomalie zmienić i nie jak twierdzisz odbierając chleb odpowiednim służbom czy unstytucjoim czy ich wyręczać ale na pewno w pewnym sęsie wspomóc i nie dla samego wyręczania i wspomagania ale dla samego siebie. Im więcej tych aspołecznych jak twierdzisz tym lepiej dla wszystkich... Ale wiesz swoje do chwili aż znajdziesz się w sytuacji kiedy zaklniesz i powiesz... Gdyby ktoś widział, zwrócił uwagę, a może zadzwonił gdzie trzeba... miałbym dziś niogę, samochód, może lusterka w aucie stojącym na ulicy i tp. Daruj sobie krytykę mojej osoby, bo ja nie mam się czego wstydzić. Jak coś mnie wpieni to nie tylko piszę i narzekam ale staram się to zmienić... i to jest pozytywne zachowanie a nie jak twierdzisz pieniactwo Jednostki jednak nie liczą się ale dzięki takim jak TY miliony wciąż milczą Więc chociaż nie narzekaj że autostrady drogie czy są inne kontrowersyjne anomalie których mogło by nie być.... Gdyby nie ....  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 4:14 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
oczywista oczywistosc
Panie Andrzeju nie wyrywać z kontekstu ! i nie wciskac ciemnoty !
Prosze pisac na temat !
Jeżeli tak Panu przeszkadzaja anomalia , samochody , tłumiki , i niewybudowany instytut osocza , to tymbardziej prosze nie obrazac mojej skromnej osoby.
Jeżeli dalej bedzie Pan prezentował hipokryzję i mi ublizał , będzie BAN.
Pana poglądy osobiście mnie nie interesują , bo nie są interesujące , może Pan je wyrażać , ale bez ubliżania. |
|
|
|
|
 | omyłkowo usunięty post JotDe |  |
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:31 am |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 15 Kwi 2005 |
| Posty: 784 |
| Skąd: LIDZBARK WARMIŃSKI |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| pasoDOUBLE napisał: | jotde !
mam dla nas nową liczbę ! 340 mln koszt wybudowania odcinka 18 km z Barczewa do Biskupca , droga krajowa nr 16.
przecież to prosty rachunek!
340 mln / 18 daje nam 18,9 mln zł za kilometr drogi (tylko jakieś 2 razy więcej niż szacowaliśmy w droższym wariancie, ale to zapewne wynika z tego, że tamte dane były sprzed paru lat, a ceny poszły mocno w górę ) |
|
_________________ johny_72
stąd od urodzenia |
|
|
|
 | omyłkowo usunięty post pasoDouble |  |
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:32 am |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
skoro sa dwa razy droższe , to moze buduja drogi moich marzen?
autostrady trzy lub czteropasmowe , dynamiczne znaki drogowe ( swietlne ) czujniki natezenia , bezkolizyjne skrzyzowania itp....
pewnie taka droge buduja ?  |
|
stąd od urodzenia |
|
|
|
 | wyjaśnienie |  |
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:34 am |
|
|
| JOHN72 |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie wiem jak się to stało, moderując przesunąłem o dwa posty do śmietnika za dużo.
Posty użytkowników Andrzej Rudakowski i MI6 jako nie odnoszące się w najmniejszym stopniu do tematu można przeczytać na forum "śmietnik" - zgodnie z regulaminem |
|
stąd od urodzenia |
|
|
|
 | Re: omyłkowo usunięty post JotDe |  |
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 2:07 pm |
|
|
| JotDe |
| Oldboy |
 |
| |
| Dołączył: 01 Lip 2007 |
| Posty: 324 |
| Skąd: Lidzbark Warmiński |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| JOHN72 napisał: | | pasoDOUBLE napisał: | jotde !
przecież to prosty rachunek!
340 mln / 18 daje nam 18,9 mln zł za kilometr drogi (tylko jakieś 2 razy więcej niż szacowaliśmy w droższym wariancie, ale to zapewne wynika z tego, że tamte dane były sprzed paru lat, a ceny poszły mocno w górę ) |
Hm... jestem pewny, że to ja wczoraj napisałem... czyżby John72 dokonał tzw. kradzieży własności intelektualnej?
aaa, to zapewne efekt tego przesunięcia postów...  |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 4:38 pm |
|
|
| MI6 |
| Tubylec |
|
| |
| Dołączył: 07 Kwi 2008 |
| Posty: 78 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
Ostatnio zmieniony przez MI6 dnia Wto Wrz 16, 2008 5:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |