lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006 -> Dariusz Lasowy - kandydat do Rady Powiatu Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Dariusz Lasowy - kandydat do Rady Powiatu
PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 9:40 pm Odpowiedz z cytatem
Darisz Lasowy
Gość

Witam,,, gdzieś tam zostałem wywołany do tablicy - niem mam podstaw aby się ukrywać, kanduduje do Rady Powiatu z Ruchu Społecznego WARMIA, jeżeli macie państwo pytania chętnie odpowiem na każde z nich.
pozdrawiam
Dariusz Lasowy
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 9:42 pm Odpowiedz z cytatem
Sowa
Tubylec

Jakie Pan posiada doświadczenie w zakresie pracy samorządu?

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 9:44 pm Odpowiedz z cytatem
wyborca
Gość

Jak duzy Pana zdaniem jest budzet naszego Powiatu i na co te pieniadze chciałby Pan wydać?
PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 9:52 pm Odpowiedz z cytatem
Sowa
Tubylec

Wszystko wskazuje na to, że sowa pogada z wyborcą i wytłumaczą sobie kwestie powiatowe bez kandydata. Poszedł spać bez pożegnania?

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 10:04 pm Odpowiedz z cytatem
Dariusz Lasowy
Gość

nie,,, nie poszedłem spać,,,, tak jak pisałem jestem do dyspozycji forumowiczów naturalnie bez przesady
do wyborcy - hym czy oczekuje pan / pani że przepszę ustawę o samrządzie terytorialnym a w szczególność dot,, powiatów, jeżeli to takie ważne i jest w kwesti pana / pani zainteresowania to pozwole sobię jutro uzupełnić

dot pytania odnośnie doświadczenia w zakresie pracy samorządu - odpowiedź jest jedna - żadnego, żadnego doświadczenia nie posiadam
PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 10:09 pm Odpowiedz z cytatem
Sowa
Tubylec

W jakiej komisji Rady Powiatu chciałby Pan pracować?

PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 10:18 pm Odpowiedz z cytatem
Dariusz Lasowy
Gość

sowa - hym w jakiej komisji chyba za wcześnie na to pytanie ale jeżeli zakładając teoretycznie że będę Radnym Rady Powiatu to bardzo interesuje mnie sprawa Transportu i wszystko co jest z tym związane
PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 10:25 pm Odpowiedz z cytatem
wyborca
Gość

Niestety nie musi Pan przepisywac ustawy o samorządzie terytorialnym ale wystarczy znac ten "biznes" w który sie wchodzi./ inne ustawy to regulują/ Budzet to podstawa a jak sie go nie zna to mozna mamić wyborców wszystkim co ślina na język przyniesie. Niestety w tej pracy /samorzadowej/ trzba troche wiedzy. Chociaż jak widzę po wypowiedziach niektórych osób to niestety nawet elementarnej nie posiadają. Bo Radny to taki pracownik samorzadowy na okres kadencji i musi mieć wiedze aby coś zmienić i wprowadzić w życie. Chyba że ma u boku kogoś kto w imię uwielbienia będzie mu przygotowywał wystapienia. A ja znam takiego który jest kandydatem na Burmistrza. Pewnie Pan nie bierze z niego przykładu?
PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 10:49 pm Odpowiedz z cytatem
Dariusz Lasowy
Gość

dziękuję symsarna ale tak jak w każdej rodzinie róznie bywa,,, jedno jest pewne,, jestem dumnny z mojego Ojca,,,,, nigy nie był samorządowcem,, zawsze był gdzieś z boku ale dziekuję mu za to że potrafił pokazać mi i przekonać mnie ( nie zawsze się z tym zgadzałem) że pomimo zawirowań losu i tożsamości pozostał wierny, wierny swojej wiary i pochodzenia nie z własnej woli zamieszkał w tych okolicach - tak jak 95 % ludności osiedlonych, dziękuje mu za to że jestem jego synem,,, że ptrafił przeżyć z nami ten okres w którym nie miał prawa powiedzieć że boli go to że nie może mówić i pisać o swojej tożsamości, to stre czasy,, napiszecie co Tatko ma wspólnego z twoją kandyturą,,, proste zapytajcie się Pana Byczkowskiego , Wajsa, Protasa
PostWysłany: Czw Lis 02, 2006 10:58 pm Odpowiedz z cytatem
Dariusz Lasowy
Gość

wyborca napisał:
Niestety nie musi Pan przepisywac ustawy o samorządzie terytorialnym ale wystarczy znac ten "biznes" w który sie wchodzi./ inne ustawy to regulują/ Budzet to podstawa a jak sie go nie zna to mozna mamić wyborców wszystkim co ślina na język przyniesie. Niestety w tej pracy /samorzadowej/ trzba troche wiedzy. Chociaż jak widzę po wypowiedziach niektórych osób to niestety nawet elementarnej nie posiadają. Bo Radny to taki pracownik samorzadowy na okres kadencji i musi mieć wiedze aby coś zmienić i wprowadzić w życie. Chyba że ma u boku kogoś kto w imię uwielbienia będzie mu przygotowywał wystapienia. A ja znam takiego który jest kandydatem na Burmistrza. Pewnie Pan nie bierze z niego przykładu?

Szanowyny Wyborco zgadzam się z tobą 100 % nie twierdzę że znam i operuję cyframi dotyczącymi Powiatu, to nie problem wkleić ustawę lub program,,, może to dziwne ale nie posiadam doświadczenia w pracy samorządowej ale kiedyś nie posiadałem zupełnie doświadczenia jako prywatny ptrzedsiębiorca, jakim jestem pracodawcą ? pytanie do moich pracowników, ale wiem tyle że mogę po mieście chodzić z podniesiną głową.
Dariusz Lasowy - kandydat do Rady Powiatu
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Wybory 2006