|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:27 am |
|
|
|
| wyborca napisał: | | Niestety nie musi Pan przepisywac ustawy o samorządzie terytorialnym ale wystarczy znac ten "biznes" w który sie wchodzi./ inne ustawy to regulują/ Budzet to podstawa a jak sie go nie zna to mozna mamić wyborców wszystkim co ślina na język przyniesie. Niestety w tej pracy /samorzadowej/ trzba troche wiedzy. Chociaż jak widzę po wypowiedziach niektórych osób to niestety nawet elementarnej nie posiadają. Bo Radny to taki pracownik samorzadowy na okres kadencji i musi mieć wiedze aby coś zmienić i wprowadzić w życie. Chyba że ma u boku kogoś kto w imię uwielbienia będzie mu przygotowywał wystapienia. A ja znam takiego który jest kandydatem na Burmistrza. Pewnie Pan nie bierze z niego przykładu? |
Szanowny wyborco zgadzam się z tobą że w tej pracy potrzeba trochę wiedzy jak to napisałes,, czy biorę przykład z owego kandydata o którym piszesz ? tak naprawdę wolę brać przykład z niego niż popierać ludzi którzy już pokazali co potrafią, być może to właśnie jest lekarstwo na chorobę która toczy naszą małą społeczność. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:38 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Panie Dariuszu moze Pan przyblizyc swoja sylwetkę?
Podejżewam ze chyba z widzenia wiem o kogo chodzi , ale to tylko przypuszczenia .
Po drugie nie naleze do kręgu ławkowo- parapetowych plotkarzy - wiec jeśłi by Pan był łaskaw jakies ciekawostki na swoj temat .....  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 8:43 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
i dodatkowa runda Panie Dariuszu .....
1. co chciałby Pan zrobić dla Lidzbarka Warmińskiego i okolic?
2. Czy czytał Pan ( na pewno Pan czytał ) temat droga 507?
wiem tzn domyslam sie ze chyba teamt jest Panu znany z autopsji?
http://www.lidzbark.com/forum-php/viewtopic.php?t=181&postdays=0&postorder=asc&start=0
przeczytalem o Panu ile moglem wiecej zalezy od Pana , tylko ja nie wiem z tego co wczoraj przedsiebiorcy mowili w TV nie da rady wydac srodkow unijnych poniewaz nie ma rak do rpacy w polsce ....a szkoda nie? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 2:05 pm |
|
|
|
Brawo Panie Dariuszu !
Gratuluje decyzji kandydowania w wyborach samorządowych !!!
Mimo iż jestem też kandydatem i to z innej listy niż Pan to na 100% popieram Pana kandydature ! Żywiąc nadzieje że będzie Pan dalej sobą
I nie wda się w jakieś gierki polityczne bo nie o to chodzi .
Oby młodzi ludzie mogli na Pana liczyć !
Z POZDROWIENIAMI MÓDY KANDYDAT DO RADY MIASTA ! |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 2:10 pm |
|
|
|
Kurcze tak sie spieszyłem że mały "byczek "się trafił
więc jeszcze raz :
Z POZDROWIENIAMI MŁODY ! |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 2:13 pm |
|
|
|
Witam
No cóż zacznę tradycyjnie - wiek 41 lat, od urodzenia mieszkaniec Lidzbarka W, żona - nauczycielka szkoły podstawowej, córka w klasie maturalnej Liceum.
Od paru lat pracuje sam dla siebie, prowadzę działalność gospodarczą która mnie i mojej rodzinie pozwala normalnie żyć, nie są to jakieś super pieniądze, ale wystracza i w miarę możliwości starcza na pomoc innym, nie będę się reklamował tym że sponsoruję obiady w szkołach czy wspomagam finansowo dziecko z porażeniem mózgowym bo uważam że to idywidualna sprawa. być może kiedyś w życiu sam będę potrzbował takiej pomocy.
Kandyduję do Rady Powiatu z ramienia RUCHU SPOŁECZNEGO WARMIA lista nr 19 poz nr 5
pytacie Państwo dla czego kandyduję i co chciałbym zrobić dla maista i okolic - to zasadnicze pytanie, chciałbym zrobić wiele ale zdaję sobie sprawę że jednostka nie ma siły przebicia i potrzebna jest współpraca całej rady. a dla czego kandyduję - uważam że mogę mając czas skutecznie pracować w Radzie Powiatu
Proszę Państwa trzeba postawić sprawę otwarcie, nie da się w krótkim czasie zmienić nasz Powiat w krainę mlekiem i miodem płynącą, potrzeba jest długofalowych dobrych projektów i kontynuacji rozpoczętych działań przez następne kadencje i następne rady, nie można negować i krytykować wszystkiego co było rozpoczęte przez porzednią radę. trzeba jasno i wyraźnie powiedzieć że nasz Powiat jest jednym z najbiedniejszych powiatów w kraju i trzeba wykorzystać każdą szanse na pozyskanie środków finansowych
Szanowni Państwo nie bede rozpisywał się na temat programu wyborczego Ruchu Społecznego Warmia, jest dostępny, ale jeżeli ktoś ma takie życzenie to oczywiście napiszę go na forum,, chciałbym się odnieść tylko do jednego, kadydaci Ruchu Społecznego Warmia w przypadku wybrania ich do Rady Miasta, Powiatu zrzekają na cel społeczny uposażenia przysługującego Radnemu, w tym celu zostanie powołana fundacja "WARMIA" to nie jest chywyt przedwyborczy tylko fakt, takie zobowiązania zostaną podpisane.
pozdrawiam
Dariusz Lasowy |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 2:27 pm |
|
|
|
Chłopie, to Was w kaszy inni zjedzą!
Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 3:34 pm |
|
|
|
| Nie doczytałem się w Pana wypowiedzi informacji na temat wykształcenia, Panie Dariuszu. Mógłby Pan poinformować wyborców? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pią Lis 03, 2006 3:43 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Dariusz Lasowy napisał: | chciałbym się odnieść tylko do jednego, kadydaci Ruchu Społecznego Warmia w przypadku wybrania ich do Rady Miasta, Powiatu zrzekają na cel społeczny uposażenia przysługującego Radnemu, w tym celu zostanie powołana fundacja "WARMIA" to nie jest chywyt przedwyborczy tylko fakt, takie zobowiązania zostaną podpisane.
pozdrawiam
Dariusz Lasowy |
Wszyscy
Na razie ma Pan plus w postaci mojego głosu ( na chwile obecną ).
W sumie nie interesuje mnie program wyborczy Ruchu SPołecznego tylko Pan - Pan jako człowiek osobowość .
Proszę pisać o sobie to jakim Pan jest człowiekiem , bedziemy wiedzieli kto bedzie reprezentował nasz interesy naszych dzieci naszych wnukow itd
Jeszcze bym prosił o zdjęcie bo nie wiem jak Pan wygląda ( po zalogowaniu sie oprocz tego ze na skrzynke pocztowa bedzie Pan powiadamiany będzie Pan mógł załczyć swoje zdjecie wrazie jakis problemow prosze pisac na prv.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Sob Lis 04, 2006 7:41 am |
|
|
|
| Anonymous napisał: | | Nie doczytałem się w Pana wypowiedzi informacji na temat wykształcenia, Panie Dariuszu. Mógłby Pan poinformować wyborców? |
Niestety wczoraj nie mogłem odpowiedzieć na twoje pytanie drogi gościu, poprostu musiałem wyjechać, z uwagi na kiepską pogodę wróciłem bardzo późno, ale już uzupełniam brakującą informację.
wyształcenie - średnie / pomaturalne studium obsługi celnej , transportu oraz spedycji międzynarodowej / tak jak zauażyłeś nie posiadam wyższego wykształcenia ale myślę że nie przeszkodzi mi to skutecznie i dobrze pracować na rzecz Powiatu, oczywiście w przypadku wyboru mojej osoby. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |