|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | czas w Lidzbarku Warmińskim |  |
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 4:21 am |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
słuchajcie nie wiem czy to jest przestroga ( to nie jest prima aprilis )
czy to jest odzwierciedlenie czasu biegnącego rządzocym , ale ....
na wiezy Kościoła wskazówki zwariowały - generalnie to wydaje mi że one stoja w miejscu i to na dodatek w nieodpowiednim - codziennie w innym
turysci padna ....... ze smiechu
codziennie w innym pozdrowienia dla stojacych inaczej... |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 8:07 pm |
|
|
|
pasoDOUBLE ma rację.żegar kościelny "chodzi po swojemu i odpoczywa po swojemu" Widzę go codziennie i już mnie to nie dziwi.Był remont wieży był pozostaje jedno:
LENIWY ZEGAR
a turyści???wątpię czy się pojawią.Plaż nie ma i nie będzie a atrakcji w Lidzbarku i przez lupę nie znajdziesz.O promenadzie to tylko letni sen.
Pozdrowionka wszystkim forumowiczom z też upadającego forum bo coraz mniej świeżych dat. |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Kwi 22, 2006 8:58 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
robie co moge nawet juz wprowadzilem przeglad prasy
ale jak sami nie bedziecie pisac to nawet jozef stalin nie pomoze |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 10:29 am |
|
|
| Kudłaty |
| Guru |
 |
| |
| Dołączył: 31 Sty 2004 |
| Posty: 700 |
| Skąd: Lidzbark, Bartoszyce, Olsztyn - kto to wie. |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Hej P-D, a może chcesz prasówki do newsów dodawać ?? Mogę Ci panelik udostępnić. |
|
_________________ Kudlaty
Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
 |
|
|
|
 | czas w Lidzbarku W |  |
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 8:16 pm |
|
|
|
Czas w Lidzbarku Warm stanął w miejscu.Nikt nic nie wie i nikt nic nie słyszał bo? BO NIE CHCĄ tracić czasu na "Dziurawe Miasto".Kiepskie to forum i kiepsko ułożone mało chętnych do jego prowadzenia i uaktualniania.Co gdzie kiedy.Mało świeżych dat.
Moderatorom proponuję przegląd forum np:10-ciotysięcznego miasteczka leżącego koło Krakowa Niepołomic.
Niedawno tam zajrzałam i okazało się że zajeli 3-e miejsce w Małopolsce.
Podałam ten przykład ponieważ wiele miast nawet dużych prowadzi chaotycznie i z byle jaką mapą, a to akurat było warte do przeczytania i pozostawienia swego śladu.
Miłej nocki. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 8:23 pm |
|
|
|
I jeszcze jedno pasoDOUBLE.nie tylko Józef Stalin nie pomoże ale i wszyscy święci nie dadzą rady pomóc.Forum trzeba zmodernizować na ciekawsze bardziej poczytne z możliwością wstawiania widoczków bo emotikony dobre dla przedszkolaków  |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Kwi 24, 2006 9:39 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Droga Lidzbarczanko
Niestety musze Cie zmartwić nie trzeba patrzeć tak daleko - spojrz na forum Braniewa - nienadążysz z czytaniem !!!!
Będzie wiecej sie u nas działo , kiedy bedzie wiecej moderatorów trzymających porządek , bo dwóch na pewno nie da rady.....
ale na razie nie widze perspektyw pomimo wiekszej ogladalnosci niz innego lidzbarskiego forum.
Życzę wszystkim aby bylo tyle tematow , aby moderatorzy musieli cenzurowac tematy przed ich wyświetleniem
Odnośnie emotikonów: zostały podjęte kroki abyście mogli niedługo pokolorować świat naszego forum i jednocześnie zmieniono ( na lepsze ) kryteria wklejanego emblematu - przynależącego do swojego nicka.
Proponuję próbować i nam pomoć. Bez was nie bedzie NAS. |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 7:15 am |
|
|
|
Lidzbark słyny z poetów - był kiedyś, wymarli, nowi się nie urodzili.
Brak piszących, chce mi sie powiedzieć, brak inteligencji w miescie /bez obrazy/, wszyscy wyjechali za chlebem.Pozostali olewaja totalnie wszystko
i wszystkich i tylko stawają sie roszczeniowi.
Zasada jest prosta, nasz pewną ionformacje, pisz na forum.
Nie liczcie na urzędników, oni sie boją.
POzdrawiam. ikmr |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2006 7:57 pm |
|
|
|
Dzięki za odpowiedż i podpowiedż.Tak się składa że Kraków jest moim
drugim miastem w którym często przebywam dlatego tak daleko sięgnełam.Masz rację.
Co do większej ilości piszących na forum to wina młodych tracących czas na wiecznym graniu a nie zainteresowaniu co gdzie i kiedy.Na pytania dlaczego odpowiadają że z tąd się ucieka anie modernizuje.Nazywają Lidzbark miastem emerytów i rencistów i tu nie wiem komu przyznać rację
A urzędnicy pewnie też grają i cieszą się że mają co robić.
Co do reszty masz rację jak zwykle. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 7:02 am |
|
|
|
| a moze reklama by sie przydala jakas ja dopiero niedawno trafilem na ta strone...a internet mam od 3 lat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |