lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> czas w Lidzbarku Warmińskim Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
czas w Lidzbarku Warmińskim
PostWysłany: Czw Kwi 13, 2006 4:21 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

słuchajcie nie wiem czy to jest przestroga ( to nie jest prima aprilis )
czy to jest odzwierciedlenie czasu biegnącego rządzocym , ale ....

na wiezy Kościoła wskazówki zwariowały - generalnie to wydaje mi że one stoja w miejscu i to na dodatek w nieodpowiednim - codziennie w innym

turysci padna ....... ze smiechu

codziennie w innym pozdrowienia dla stojacych inaczej...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Sob Kwi 22, 2006 8:07 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

pasoDOUBLE ma rację.żegar kościelny "chodzi po swojemu i odpoczywa po swojemu" Widzę go codziennie i już mnie to nie dziwi.Był remont wieży był pozostaje jedno:
LENIWY ZEGAR
a turyści???wątpię czy się pojawią.Plaż nie ma i nie będzie a atrakcji w Lidzbarku i przez lupę nie znajdziesz.O promenadzie to tylko letni sen.
Pozdrowionka wszystkim forumowiczom z też upadającego forum bo coraz mniej świeżych dat.
PostWysłany: Sob Kwi 22, 2006 8:58 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

robie co moge nawet juz wprowadzilem przeglad prasy

ale jak sami nie bedziecie pisac to nawet jozef stalin nie pomoze
PostWysłany: Nie Kwi 23, 2006 10:29 am Odpowiedz z cytatem
Kudłaty
Guru

Hej P-D, a może chcesz prasówki do newsów dodawać ?? Mogę Ci panelik udostępnić.

Naprawdę skuteczne pozycjonowanie stron
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
czas w Lidzbarku W
PostWysłany: Pon Kwi 24, 2006 8:16 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

Czas w Lidzbarku Warm stanął w miejscu.Nikt nic nie wie i nikt nic nie słyszał bo? BO NIE CHCĄ tracić czasu na "Dziurawe Miasto".Kiepskie to forum i kiepsko ułożone mało chętnych do jego prowadzenia i uaktualniania.Co gdzie kiedy.Mało świeżych dat.
Moderatorom proponuję przegląd forum np:10-ciotysięcznego miasteczka leżącego koło Krakowa Niepołomic.
Niedawno tam zajrzałam i okazało się że zajeli 3-e miejsce w Małopolsce.
Podałam ten przykład ponieważ wiele miast nawet dużych prowadzi chaotycznie i z byle jaką mapą, a to akurat było warte do przeczytania i pozostawienia swego śladu.
Miłej nocki.
czas w Lidzbarku W
PostWysłany: Pon Kwi 24, 2006 8:23 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

I jeszcze jedno pasoDOUBLE.nie tylko Józef Stalin nie pomoże ale i wszyscy święci nie dadzą rady pomóc.Forum trzeba zmodernizować na ciekawsze bardziej poczytne z możliwością wstawiania widoczków bo emotikony dobre dla przedszkolaków Idea
PostWysłany: Pon Kwi 24, 2006 9:39 pm Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

Droga Lidzbarczanko

Niestety musze Cie zmartwić nie trzeba patrzeć tak daleko - spojrz na forum Braniewa - nienadążysz z czytaniem !!!!

Będzie wiecej sie u nas działo , kiedy bedzie wiecej moderatorów trzymających porządek , bo dwóch na pewno nie da rady.....

ale na razie nie widze perspektyw pomimo wiekszej ogladalnosci niz innego lidzbarskiego forum.

Życzę wszystkim aby bylo tyle tematow , aby moderatorzy musieli cenzurowac tematy przed ich wyświetleniem Laughing

Odnośnie emotikonów: zostały podjęte kroki abyście mogli niedługo pokolorować świat naszego forum i jednocześnie zmieniono ( na lepsze ) kryteria wklejanego emblematu - przynależącego do swojego nicka.

Proponuję próbować i nam pomoć. Bez was nie bedzie NAS.
PostWysłany: Wto Kwi 25, 2006 7:15 am Odpowiedz z cytatem
Gość

Lidzbark słyny z poetów - był kiedyś, wymarli, nowi się nie urodzili.

Brak piszących, chce mi sie powiedzieć, brak inteligencji w miescie /bez obrazy/, wszyscy wyjechali za chlebem.Pozostali olewaja totalnie wszystko
i wszystkich i tylko stawają sie roszczeniowi.

Zasada jest prosta, nasz pewną ionformacje, pisz na forum.

Nie liczcie na urzędników, oni sie boją.
POzdrawiam. ikmr
czas w Lidzbarku W
PostWysłany: Wto Kwi 25, 2006 7:57 pm Odpowiedz z cytatem
Lidzbarczanka
Gość

Dzięki za odpowiedż i podpowiedż.Tak się składa że Kraków jest moim
drugim miastem w którym często przebywam dlatego tak daleko sięgnełam.Masz rację.
Co do większej ilości piszących na forum to wina młodych tracących czas na wiecznym graniu a nie zainteresowaniu co gdzie i kiedy.Na pytania dlaczego odpowiadają że z tąd się ucieka anie modernizuje.Nazywają Lidzbark miastem emerytów i rencistów i tu nie wiem komu przyznać rację
A urzędnicy pewnie też grają i cieszą się że mają co robić. Wink
Co do reszty masz rację jak zwykle.
PostWysłany: Pon Maj 22, 2006 7:02 am Odpowiedz z cytatem
Gość

a moze reklama by sie przydala jakas ja dopiero niedawno trafilem na ta strone...a internet mam od 3 lat
czas w Lidzbarku Warmińskim
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach