|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 | biesiady |  |
Wysłany: Sob Sie 20, 2005 6:16 pm |
|
|
|
| Czy ktoś wie na co przeznaczony bedzie dochód z lidzbarskich wieczorów humoru i satyry (ok 70 tys) +,-nie wiem jak jest z prawami do retransmisji w TVP. |
|
|
|
|
 | Reklama Google |  |
Wysłany: |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2005 7:32 pm |
|
|
|
Primo! - Najważniejsze - opłacić hotele wszystkim jakimś tam, Kolacje dla tych jakichś tam i "przedstawicieli"samorządu, a jak coś zostanie, to się zobaczy. Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 1:10 pm |
|
|
|
| Także może zostanie 1 tyś nasze władze to potrafią rządzić i pomyśleć że zbliżają się wybory |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 1:54 pm |
|
|
|
No i wydadzą ten tysiąc na instrukcję obsługi jakiegoś zezlomowanego łóżka reanimacyjnego, albo na szkolenie w tym kierunku. A może na ulotki wyborcze. Do reanimacji potrzebny jest personel z sercem i ochotą służenia czlowiekowi, a nie jak najszybciej dolecieć do kasy po wypłatę. Siemanko - Spajder  |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 2:14 pm |
|
|
|
Ja bym nie liczył skóry na na rybie pływającej w oceanie,
- bo i portki można zamoczyć.Dobrze ze coś zrobili, to juz duzy sukces.
A przy okazji, jak tam nowa, młoda, energiczna, po dobrej praktyce,
Pani KUSTOSZ zamku, juz chyba minęło 100 dni, wolne od krytyki
i zpytań. Napiszcie. ikmr. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 7:04 pm |
|
|
|
| No niby i dobrze że zrobili ale musieli coś zrobić w tym roku bo przecież i wybory są musiały nasze kochane władze oczy ludziom zamydlić. A może jak ktoś wie czy któryś z naszych kochany rządzących zrobił coś pożytecznego dla naszego miasta to niech napisze może to ułatwi ludziom naszego miasta na kogo iść głosować może wtedy zacznie się lepiej żyć w naszym miasteczku. |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 8:27 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
a propo 100 dni bez krytyki
Pani Kustosz..... jak to jest że na "bramce" w sobote zatrzymuje Pan "Bramkarz" zamku Parę Nowozeńców i każe płacić po 6 zł za "wstęp" do zrobinie historycznych zdjęć pry filarach?
albo przerost formy nad trescia albo dbanie o statystykę , z tego co widziałem Lidzbarszczanie na nowej drodze zycia zapłacili za 5 minut pozowania 30 zł ( para młoda ,świadkowie , operator )
rozumiem ze to była wyrozumiałość?????? |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 8:45 pm |
|
|
|
| Czy Wy potraficie coś zrobić bez pieniędzy? Zamek był znieżywialy przez ileśddziesiąt lat . Wszyscy narzekali, ale sie przyzwyczaili i za wstęp i za pozwolenie na zdjęcie też płacili. Teraz jest coś nowego, coś zaczyna się dziać i będzie się wiele nowego działo. Z pustego to i Salomon nie naleje, więc dlaczego krytyka? Aha, rozumiem, żeby nie wyjść z wprawy. P-D, co masz taki podły humor, jeżeli młodych stać na wesele, to nie martw się, stać ich było i na oplatę. Wiedzieli, że takowe oplaty są, bo jeżeli to ci sami, co i ja ich widzialem, to akurat znajomi p.kustosz i wiedzieli, że warto zaplacić. Pozdr. Polska Baba |
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Pon Sie 22, 2005 8:55 pm |
|
|
| pasoDOUBLE |
| Honorowy zrzęda |
 |
| |
| Dołączył: 08 Maj 2005 |
| Posty: 954 |
| Skąd: Polska |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Polska Babo
Akurat nieznajomi ( Para młoda nie była z "smietanki")
Może ich było stać , może i nie - tego nie wiem ale sądzę że 5 min tylko do zdjęcia Wieży Eifla nie trzeba płacić 5 franków tak samo jak Chińskiego Muru widocznego z satelity.
Każdy ma swoje 5 min w zyciu - nie prawda Polska Babo?
A z tego co wiem to wiem kto się łaczył w Lidzbarku i jesli chodzi nawet o znajomość z Panią Kustosz i cięzar sakiewki to ja bym odpuscił - to było tylko kilka zdjęć dla Pary Młodej |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2005 7:53 am |
|
|
|
Nas witał w zamku przyjemny facet na "bramce",uprzjmy i grzeczny.
Informacji udzielił,ale 6zł od zobaczenia jednego obrazu /Beksińskiego/
to uznałem ze za wiele,odłożyliśmy to na inny raz.Czy ten obraz jeszcze jest?
Obiecuje, zamek zwiedze/pokaże/ ze znajomymi nawet za 10 zł. od osoby.
ikmr. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklama |
Kontakt |
Pomoc (Zgłoś błędy na stronie)

Uwaga. Mimo, iż dokładam wszelkich starań, aby na stronie były zawsze prawdziwe i aktualne dane, to nie odpowiadam za treści, które są tutaj umieszczone.
|
|
|
|
|
 |