lidzbark
Lidzbark Warminski - strona główna serwisu
Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna

Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne -> bez tematu Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
bez tematu
PostWysłany: Czw Sty 26, 2006 5:48 pm Odpowiedz z cytatem
mieszkam tu---niestety
Gość

Wystarczy wejść na stony tego "smutnego" miasta ,zobaczyc te mizernej jakosci zdjecia ,poczytac te smutne opisy ,a na dobitke wejsc na forum aby............zwymiotowac!
Reklama Google
Wysłany:
Automat reklamowy

PostWysłany: Czw Sty 26, 2006 6:12 pm Odpowiedz z cytatem
Yar
Gość

No to się wyrzygaj i spadaj, albo ... rusz cztery litery i bierz się do roboty. Idea Najpierw zbuduj plan, potem rozejrzyj się, kto to może wykonać, a na koniec "tylko" traf paru jeleni, którzy to sfinansują. I w ten sposób może coś zmienisz.
Bo postawa ze...ła się bieda i płacze, jest nie do przyjęcia dla normalnych ludzi. Ale może TY nie widzisz lasu...bo drzewa zasłaniająUwaga Uwaga Uwaga
Yar
PostWysłany: Czw Sty 26, 2006 7:16 pm Odpowiedz z cytatem
mieszkam tu niestety
Gość

yar---Cos sie tak naindyczył no juz pare wdechów.......pare wdechów-lepiej...no jeszcze pare
Re: bez tematu
PostWysłany: Pią Sty 27, 2006 7:59 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

mieszkam tu---niestety napisał:
Wystarczy wejść na stony tego "smutnego" miasta ,zobaczyc te mizernej jakosci zdjecia ,poczytac te smutne opisy ,a na dobitke wejsc na forum aby............zwymiotowac!

hm ..powiem szczerze przegapiłem coś....

na dokładkę "mieszkam tu - niestety" że miasto powinno chyba powinno powiedzieć [ mieszkasz tu .... niestety ]

zrobiłeś coś ? by zmienić ten stan ?
czy jeszcze jesteś za młody ? i uczysz się ? nie masz pracy ?

nikt nie ma łatwo w zyciu ......

najbogatszy człowiek na świecie , miał tak jak ty szczeże dośc zycia ...spakował się (tzn nic niespakował ) pozyczył 100$ wsiadł na statek pasażerski i.....zarobił pierwszy w zyciu 1 000 000 $ , pozyczając od stewarda mundur , kupił od jednego biznesmena bawełnę a drugiemy podróżującemy biznesmenowi na niższym pokładzie ja sprzedał .

tak stał sie najbogatszym człowiekiem na świecie.

kto to taki ??? tego juz nie moge powiedziec - niemozna miec wszystkiego na tacy

pozdrawiam i zycze Ci abyś abys znalał "swojego stewarda"
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Pią Sty 27, 2006 9:23 am Odpowiedz z cytatem
mieszkam tu niestety
Gość

pasoDOUBLE-szczeRZe mówiąc nie przypominam sobie abym zalił sie na temat swojej osoby?-jesli sie myle to prosze mnie poprawic .Wypowiedziałem sie na temat tech "jałowych" stronek miasta lidzbark. Wieje tu nuda -taka prawda!
PostWysłany: Pią Sty 27, 2006 2:27 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

Ten, co - mieszkasz tu niestety! Kto Cię tu trzyma? Niejeden z Lidzbarka wybył jak mu się nie podobało, albo tak chciał, albo tak było trzeba, albo musiał. Nie poboda sie - droga wolna. Kto Ci każe wchodzic na forum, kto każe Ci czytać cokolwiek. Coś się nie podoba, to zmień. Zobaczymy co potrafisz. Masz pole do popisu. Znasz bajkę o żabie co co chciala być wielka jak woł?
A ja się cieszę, że tutaj mieszkam Siemanko - Spajder Twisted Evil
PostWysłany: Pią Sty 27, 2006 5:06 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Powiedz no Spajder co Ty tutaj zbudowałeś!? O ile pamiętam bez korzystania z kasy miasta i innej/ państwowej/ ostatnio to powstała tylko Spółdzielnia Mieszkaniowa "Oświata" I to wbrew zdrowemu rozsądkowi. Bo w tym mieście rozsądek jest wtedy kiedy jest łatwa KASA dla tych co mają do niej dostęp. Pożyj człowieczku dłużej a może cokolwiek zrozumiesz
PostWysłany: Pią Sty 27, 2006 10:43 pm Odpowiedz z cytatem
Spajder
Gość

Gościu drogi! Sam niewiele zbudowałem gdyz nie jestem budowlańcem, ale co nieco by się znalazlo. Nie jestem zwolennikiem gdakania, nad to przedkladam pracę własną dobrze wykonaną. Ciężko czasami, ale nikt mi nie obiecywał, że będzie lekko. Siemanko - Spajder Twisted Evil
PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 9:40 am Odpowiedz z cytatem
pasoDOUBLE
Honorowy zrzęda

mieszkam tu niestety napisał:
pasoDOUBLE-szczeRZe mówiąc nie przypominam sobie abym zalił sie na temat swojej osoby?-jesli sie myle to prosze mnie poprawic .Wypowiedziałem sie na temat tech "jałowych" stronek miasta lidzbark. Wieje tu nuda -taka prawda!

to Ci przypomnę - mieszkam tu niestety..............
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 9:49 pm Odpowiedz z cytatem
Gość

Miasto jest wspaniałe, jak żadne inne z tradycjami i historią
tylko współdcześni nie potrafią tego zagospodarować
i pchnąć do przodu. Winni tego są tylko ludzie, tz MY
ikmr.
bez tematu
  Forum Forum miasta Lidzbark Warmiński Strona Główna -> Inne
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach